Şimdi Ara

xperia ray arka kapak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler arkadaşlar.xperia ray için gold arka kapak bulabilirmiyim.çoğu internetteki sitelere baktım bulamadım.bildiğiniz yerler varsa yardımcı olursanız sevinirim:)ayrıca ray için micro usb yi hdmi ye çeviren dönüştürücü bulunmaktamıdır.samsung galaksi s2 ler için böyle bişeyler vardıye duymustum acaba ray içinde varmıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtpaw -- 28 Mayıs 2012; 18:55:53 >

• ray de hdmi çıkış desteği var mı ki ??
  • hdmı çıkışı yok ama dönüştürücü aparat varmıdır diyorum usb yi hdmı yapacak
  • Arka kapağı teknik servislerde bulabilirsiniz. Arc sarka kapak için asya telekom ile görüşmüştüm ellerinde bulunduğunu ve 20 lira olduğunu söylemişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SineBlog -- 28 Mayıs 2012; 21:11:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtpaw

hdmı çıkışı yok ama dönüştürücü aparat varmıdır diyorum usb yi hdmı yapacak

işte bunu destekliyor olması gerek hocam ve zannedersem ray de hdmi çıkış desteği yok
  • Asya Telekom, 20 TL kapak ve 5 TL kargo ücretini havale ederseniz adresinize gönderiyor. Ancak kapaklar Teleservice kutusundan çıkıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahkbjk

quote:

işte bunu destekliyor olması gerek hocam ve zannedersem ray de hdmi çıkış desteği yok

Ray de Hdmi çıkışı yok. Mhl adaptörle usb-hdmi çıkışı yapılabiliyo bazı telefonlarda ama ray de test edilip onaylanmamış. olumsuz olma olasılığı da çok yüksek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPhone 13 arka cam hasarı
    geçen ay açıldı
    iPhone 7 Plus Arka Kamera
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozkurtlu85

quote:

Orijinalden alıntı: ahkbjk

quote:

Ray de Hdmi çıkışı yok. Mhl adaptörle usb-hdmi çıkışı yapılabiliyo bazı telefonlarda ama ray de test edilip onaylanmamış. olumsuz olma olasılığı da çok yüksek.

zannedersem aynı şeyleri söyledik hocam

• hah işte hocam bende mhl adaptör olayı hakkında bilgi istiyordum.denenip olumlu sonuç alınmışmı acaba.intte baktım ama pek bişey bulamadım bu konu hakkında ray için.ayrıca asya telekomu bi araştırayım arkadaşlar ilginiz için teşekkürler
  • quote:

hah işte hocam bende mhl adaptör olayı hakkında bilgi istiyordum.denenip olumlu sonuç alınmışmı acaba.intte baktım ama pek bişey bulamadım bu konu hakkında ray için.ayrıca asya telekomu bi araştırayım arkadaşlar ilginiz için teşekkürler

adaptör ile çıkış alabilimeniz için cihazın destekliyor olması gerekiyor arkadaşım o destek yok ray de

• peki hocam sağolasın.yani teli bağlıyamıcaz tv ye öylemi:)
  • quote:

ahkbjk kardeşim intte şöyle bi ürün buldum bi inceleyebilirmisinhttp://www.ebay.com/itm/MHL-Micro-USB-to-HDMI-Type-A-Male-Cable-f-Sony-Ericsson-XPERIA-S-LT26i-ray-ST18i-/270960347165?pt=PDA_Accessories&hash=item3f167ec81d#ht_1234wt_1270

vallahi bana inandırıcı gelmedi ilanın aşağısında desteklediği modeller içinde sony bile yok ilan başlığına yazmış ama..
    bu sizin istediğiniz özellik basit bi özellik değil hocam eğer destekiyor olsa sitesinde teknik detaylarda gsmarenada falan yazardı ben bizzat denemedim ama olsaydı illaki belirtilirdi kanaatindeyim

• http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1426161
    burada bazıları denemiş ama olumlu sonuç yok.
  • çok sağolun arkadaşlar.napalım nasip değilmiş:))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.