Şimdi Ara

Xperia Ray şarj sorunu.... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
7.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bişey derken tlf kastetdim, daha önceleri başka şeylerde aldım, servis olarak bi tlf servisi kötü çıktı... tlf almamak lazım vatandan...
  • ben alalı bir hafta oldu telefon bir gün rahat yetiyor çok kurcaladığım ve müzik dinlediğim halde , evde durduğunda (sadece akşamları kurcalarsam) 3 gün gidiyor.

Türkcell bayinde bazen çok bilgisiz kişiler olabiliyor, ben telefonu almadan önce türkcell bayiine gittim şu vitrindeki ray i görebilirmiyim dedim adamın cevabı şu

-O telefonu size vermiyoruz sadece faturalı türkcell kullanıcılarına satıyoruz. Sanki anlımda türkcell kullanamaz yazıyo

türkcell faturalı kullandığımdan tiksindim o an
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esayar07

ben alalı bir hafta oldu telefon bir gün rahat yetiyor çok kurcaladığım ve müzik dinlediğim halde , evde durduğunda (sadece akşamları kurcalarsam) 3 gün gidiyor.

Türkcell bayinde bazen çok bilgisiz kişiler olabiliyor, ben telefonu almadan önce türkcell bayiine gittim şu vitrindeki ray i görebilirmiyim dedim adamın cevabı şu

-O telefonu size vermiyoruz sadece faturalı türkcell kullanıcılarına satıyoruz. Sanki anlımda türkcell kullanamaz yazıyo

türkcell faturalı kullandığımdan tiksindim o an

Turkcell de 1350 TL yi geçiyor. Üyelerine özel kazık yani. Ben Cumartesi günü aldım, 869 TL. ye... Kaskosuyla 888 TL ye mal oldu bana.

Telefon konusunda tek problem şarj olayı sanıyorum. Arka planda veri transferi açık, arada bir internet, biraz da telefonla konuşma yaptığımda 1 gün gidiyor. Yeni araçlar gibi sonradan mı açılıyor bu bataryalar ya :D

• genel bi sorun
  • valla benim elime ulaşalı 2 gün oldu daha ama 2 günde telefonu elimden düşürmedim, android marketten uygulamalar indirdim, internette baya bir şeyler yaptım, müzik dinledim, mesajlaştım bayaaaa bayaaaaa kurcaladım telefonu sabahtan akşama kadar dayandı bu şekilde 13 14 saat falan bakalım ileride nasıl olur yada normal kullandığımda.. sanki gitgide sark süresi azalıyor gibi bir şey yapmasan bile teli açtığımda %90'a iniyor rahat.... İleride bu süre artacak diye umuyorum, şuan fazla gidiyor.

Bir kaç hafta kullandım ve şimdi gözlemlerim: Öncelikle veri trafiğini kapattım 2 kat arttı sarj olayı, güç tasarruf moduna tıklıyorum ekran ışığını açıyorum yalnız. Arada fotoğraf, video, galeri kurcala, sürekli mesaj, az bir miktar internetle gece açık 44 saate kadar dayandı şuanda yani normal kullanımda 2-3 güne uzayabiliyor şarjı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ftmglc -- 29 Eylül 2012; 0:33:02 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.