Şimdi Ara

Xperia Ray şarj sorunu....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
7.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar xperia ray almayı düşünüyorum,lakin bir turkcell bayisi arkadaş telefonun şarjının yarım gün anca gittiğini söylüyor,telefonun alan müşterilerinden hep bu konuda şikayet aldıklarını söyledi.Kullanan arkadaşlar bilgi verirmisiniz,nedir bu durum.Birde cihazı önerirmisiniz???

• şehir efsanesi.. daha piyasadaki ray lerin bataryaları kendine gelmedi bile. nasıl böyle kesin konusabiliyorlar..
  • Androidli cihazlarda sarj problemi var 1 gun gidiyo dense normal yani ama yarim gunde biraz abarti bi tespit olmus yani siz en az bigun gider mantigiyla ilgilenin cihazla sarj konusundada fazla buyuk beklentiniz olmamali
  • quote:

Orijinalden alıntı: musanpa

Androidli cihazlarda sarj problemi var 1 gun gidiyo dense normal yani ama yarim gunde biraz abarti bi tespit olmus yani siz en az bigun gider mantigiyla ilgilenin cihazla sarj konusundada fazla buyuk beklentiniz olmamali
    utanmasalar saat vercekler abi bu alet ful depo sarjla 3 saat 15 dk 59 sn gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanlevent

utanmasalar saat vercekler abi bu alet ful depo sarjla 3 saat 15 dk 59 sn gidiyor

Alıntıları Göster
    İlk alındığı zaman çok kurcalandığından yarım veya 1 gün gitmesi normal. Hemen hemen bütün androidli telefonlarda bu sıkıntı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: postgres

İlk alındığı zaman çok kurcalandığından yarım veya 1 gün gitmesi normal. Hemen hemen bütün androidli telefonlarda bu sıkıntı var.

Alıntıları Göster
    arka plan veri trafigi ve 3 g yi kapatirsaniz batarya sorunu ortadan kalkacaktir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan_9292

arka plan veri trafigi ve 3 g yi kapatirsaniz batarya sorunu ortadan kalkacaktir..

şu 3G nerden kapatılıyor? hsdpa degil 3G
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eray89

quote:

3g hsdpa nin kisaltmasi
  • quote:

quote:

quote:

3g hsdpa nin kisaltmasi

Kanka bunu baska yerde soyleme

• quote:

quote:

quote:

quote:

3g hsdpa nin kisaltmasi

Kanka bunu baska yerde soyleme

caktirma

• adam çok saçma konuşmuş, denildiği gibi daha ne kadar oldu satışa çıkalı da bataryalar yarım gün diyorlar, 1500 mh batarya ile 4.3 inclik Arcda normal kullanımda 2 günü gören var, 3.3 inclik ekran olduğu halde mi yarım gün gidecek ? Şarj problemi olmaz bu cihazda bence, gönül rahatlığıyla alabilirsiniz
    ekleme: RAY forumu okurken bi arkadaşın yorumunu gördüm, şarj ile ilgili olan kısmı paylaşıyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: LordGunthar
    Şarj konusuna gelince; "normal kullanım" ile 2 gün gidebiliyor. Yine de 2. gün dikkatli kullanılması gerektiğinden genellikle her akşam şarja takıyorum, bütün gün bluetooth, veri transferi ve kablosuz açık halde 2-3 saat müzik, 2-3 saat video, internet, email ve yaklaşık bir saat konuşmayla gidiyor. Ekran parlaklığını maksimumdan indirmediğimden olsa gerek, pil kullanım değerlerinde ekran her zaman %50-65 arasında oluyor. Dolayısıyla ekranı benim kadar açık tutmayanlar için 2 gün sorun olmayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GallagherLip -- 5 Kasım 2011; 23:19:27 >

• quote:

quote:

quote:

3g hsdpa nin kisaltmasi

• quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

quote:

quote:

quote:

3g hsdpa nin kisaltmasi

Alıntıları Göster
    Vallahi aşağı yukarı 20 gündür kullanmaktayım,bayideki arkadaşınız işkembeden sallamış.Şuana kadar kullandığım androidli cihazlar içerisinde en iyi pil performansını bundan aldım..

• quote:

quote:

quote:

quote:

3g hsdpa nin kisaltmasi

firat atlamasan olmaz dimi

• quote:

Orijinalden alıntı: Tesla Nikola

quote:

quote:

quote:

quote:

3g hsdpa nin kisaltmasi

firat atlamasan olmaz dimi

Alıntıları Göster
    bende bir hafta oldu bu cihazı alalı,970 e vatandan almıştım,telefondan memnunum şarjı hariç,cok fazla nete girmiyorum,hatta hic girmiyorum cunku yanımda leptop var surekli,gunde yaklaşık 1 saat gibi konuşmam ve 20 mesajım var :) buna rağmen 24 sat gidiyor,%15 20 gibi şarj kalıyor içinde,birde nete girsem kurcasam cihazı ne olacak bilmiyorum....vatana gidip göndersemmi servise diyorum ne dersiniz arkadaşlar bişey çıkarmı bu işten??? batarya değişirmi sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: kdraslts

bende bir hafta oldu bu cihazı alalı,970 e vatandan almıştım,telefondan memnunum şarjı hariç,cok fazla nete girmiyorum,hatta hic girmiyorum cunku yanımda leptop var surekli,gunde yaklaşık 1 saat gibi konuşmam ve 20 mesajım var :) buna rağmen 24 sat gidiyor,%15 20 gibi şarj kalıyor içinde,birde nete girsem kurcasam cihazı ne olacak bilmiyorum....vatana gidip göndersemmi servise diyorum ne dersiniz arkadaşlar bişey çıkarmı bu işten??? batarya değişirmi sizce?

Alıntıları Göster
    2 ay oldu ray kullanmaya başlayalı 3 günü gördüm,
    giderek artıyor bekleme süresi.

• quote:

Orijinalden alıntı: yakamoz40

2 ay oldu ray kullanmaya başlayalı 3 günü gördüm,
    giderek artıyor bekleme süresi.

Alıntıları Göster
    hiç bir şey yapmasam belki 24 saat ama yarım saat internet 10 dakka konuşma yarım parlaklık ayarı kablosuzu veri trafiği senkronizasyon falan kapalı haliyle 12 saat gitmiyor eşim benden fazla kullanıyor (onda da var) onun telefonu akşam yüzde 70 lerde falan bu işte bi iş var ama ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: demmira

hiç bir şey yapmasam belki 24 saat ama yarım saat internet 10 dakka konuşma yarım parlaklık ayarı kablosuzu veri trafiği senkronizasyon falan kapalı haliyle 12 saat gitmiyor eşim benden fazla kullanıyor (onda da var) onun telefonu akşam yüzde 70 lerde falan bu işte bi iş var ama ne?

Alıntıları Göster
    garantiye yollasam bişey cıkarmı bu isten arkadaslar sizce?vatandan aldım ben bir hafta once.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdraslts

garantiye yollasam bişey cıkarmı bu isten arkadaslar sizce?vatandan aldım ben bir hafta once.

Alıntıları Göster
    ben alalı 4 gün felan oldu.
    arkadaşların dediği gibi belirli bir süre sonra şarjı uzun gitmeye başlıyor galiba. cunku su an bendede yarım gün felan anca gidiyor o kadar oynamadığım halde. ama ne olursa olsun cebimde bu telefon ıcın micro usb şarj aletimi taşırım arkdaş. çok karızma tel aldım
    bu arada ben teknosada turuncu indirimle 879,00 a denk getirdim.
    benim bir sorum var bu aletin bataryasını şarj eden cihazı nerden bulurum orjinalini tabik..

• quote:

Orijinalden alıntı: serdarsa

ben alalı 4 gün felan oldu.
    arkadaşların dediği gibi belirli bir süre sonra şarjı uzun gitmeye başlıyor galiba. cunku su an bendede yarım gün felan anca gidiyor o kadar oynamadığım halde. ama ne olursa olsun cebimde bu telefon ıcın micro usb şarj aletimi taşırım arkdaş. çok karızma tel aldım
    bu arada ben teknosada turuncu indirimle 879,00 a denk getirdim.
    benim bir sorum var bu aletin bataryasını şarj eden cihazı nerden bulurum orjinalini tabik..

Alıntıları Göster
    kardeş bende vatandan aldım xperiarayı. 1ay oldu şarj sorunu yüzünden 2sefer servise yolladım aynen geri geldi sorun yoktur diye, 20gün tlfsuz kaldım boşyere, bihaltda yapmadılar açıklamada yok, 1gün zor gidiyor şarjı %100 de şarj olduğunu görmedim benim tln, serviste hayat yok vatan kompitürün onu anladım, 3.kez yollucam yakında, bidahada vatandan bişey almam...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.