Şimdi Ara

Lg G2 Telefonumda Dokunmatik Sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
61
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar cihazı servisten aldıktan sonra ekranda dalgalanmalar olmaya başladı. Ekrana sert basınca olması normal ama ekrana yumuşak basınca da hissedebiliyorum dalgalanmayı. Birde bazen cihazla uğraşırken cihazın dokunmatik sapıtıyor birden aşarı kaydırıyor veya başka yerlere giriyor. Ekrana basılı tuttuğum zaman da aşağı yukarı titriyor ekran. Bunu aynı zamanda usb ile bilgisayara bağlanınca da yapıyor. Bunun sebebi nedir? Bu aralar cihazı servise verip telefonsuz kalamam. Ama böyle de rahatsız ediyor kullanımı etkiliyor. Nasıl çözebilirim bu sorunu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam belirttiğin sıkıntılar tamamen ucuz yan sanayi ekranlarda görülen sıkıntılar, bu çakallar sizin ekranı değiştirmiş/karıştırmış falan olmasın servis içerisindeyken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tetova16

Hocam belirttiğin sıkıntılar tamamen ucuz yan sanayi ekranlarda görülen sıkıntılar, bu çakallar sizin ekranı değiştirmiş/karıştırmış falan olmasın servis içerisindeyken.

Ne bileyim hocam ya kıracam telefonu yakında şerefsizler bende öyle birşey yaptılar diye düşünüyorum. Tekrar servise verip telefonsuz da kalamam ne yapacağım bilmiyorum artık. Tabletimde de var aynı sorun ve o da servise iç ekran kırıldığı için gitmişti. Onu pek kullanmadığım için çok sorun etmedim. Ama telefonda olunca sıkıntı oluyor. Niyeyse ısınınca ekran daha çok kayıyor. Servise gitmeden de düzelmeyecek anlaşılan.

• tetova16 hocamın da belirttiği gibi ucuz ekranlarda oluyor bu problem. Ben de bir keresinde ucuz bir tane taktırdım 2 ay sonra dokunmatik kullanılamaz hale geldi. Bir de ekrana hafiften basınca bile ekran dalgalanıyordu sizinki gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: GigaNigga

tetova16 hocamın da belirttiği gibi ucuz ekranlarda oluyor bu problem. Ben de bir keresinde ucuz bir tane taktırdım 2 ay sonra dokunmatik kullanılamaz hale geldi. Bir de ekrana hafiften basınca bile ekran dalgalanıyordu sizinki gibi.

Aynı sorunlar hocam. Ama ben garanti dahilinde taktırdım. Orjinal ekran takmış olmaları lazımdı. Benim kendi orjinal ekranımı takmayıp dandik ekran takmış olabilir mi servis? Böyle bir şeyde ne yapmam gerekir? Nasıl kanıtlayabilirim servise değişen ekranın kalitesiz olduğunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: UçanFedai

quote:

tetova16 hocamın da belirttiği gibi ucuz ekranlarda oluyor bu problem. Ben de bir keresinde ucuz bir tane taktırdım 2 ay sonra dokunmatik kullanılamaz hale geldi. Bir de ekrana hafiften basınca bile ekran dalgalanıyordu sizinki gibi.

Aynı sorunlar hocam. Ama ben garanti dahilinde taktırdım. Orjinal ekran takmış olmaları lazımdı. Benim kendi orjinal ekranımı takmayıp dandik ekran takmış olabilir mi servis? Böyle bir şeyde ne yapmam gerekir? Nasıl kanıtlayabilirim servise değişen ekranın kalitesiz olduğunu.

Gerçekten de yetkili servis nasıl yan sanayi ekran takar kafam almıyor. Bence kendilerine biraz sert bir şekilde orjinaliyle değiştirmelerini söyleyin, değiştirilmemesi halinde her türlü hakkınızı kullanacağınızı söyleyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: UçanFedai

quote:

Gerçekten de yetkili servis nasıl yan sanayi ekran takar kafam almıyor. Bence kendilerine biraz sert bir şekilde orjinaliyle değiştirmelerini söyleyin, değiştirilmemesi halinde her türlü hakkınızı kullanacağınızı söyleyin.

Hocam delil istemezler mi? Cihazda ciddi bir sıkıntı görmedikleri halde değiştireceklerini sanmıyorum. Olan bana olur yine beklerim o kadar telefonsuz kalırım. Yedek cihaz vermiyolar verseler bile verdikleri beni idare edebilir mi bilmiyorum. Yedek cihazım da tamamen bozuldu. Şuan da böyle bir rezaletlikle nasıl uğraşacağımı bilmiyorum. Malum önümüz bayram ki bayram olmasa bile en son servise cihazı verdiğimde 1 hafta beklemiştim ve işlerim baya bir aksamıştı. Ne yapmam gerek bilmiyorum. Üzerindeki ekran koruyucudan olabilir mi? Gerçi tabletimde de aynı sorun oluyor o da servisten sonra oldu ama onda jelatin yok. Galiba bu servisler benden orjinal ekranlarımı alıp kendi 2. kalite ekranlarını bana kitlediler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 Güncelleme Sorunu[YARDIM]
    10 yıl önce açıldı
    LG G2 KAMERA LEKESİ SORUNU!
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.