Şimdi Ara

Xperia s batarya sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar telefonum son zamanlarda batarya yuzde 19a düşünce birden yuzde 1 oluyor ve kapaniyor. Bunu nasıl duzeltirim. Biliyorsunuz telefonun bataryasi çıkmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hard reset at değişmezse batarya ölmüştür servise

• Crauls kullanıcısına yanıt
    Yok simdi attım res yuzde 22ydi sarj actigimda yuzde 3 olarak acildi. Yurtdışı almistim 2yil önce.idare edeyimmi napayım.
    Bi cozum yolu bile varsa bekliyorum yardimlari. Tel rootlu. Bazi gereksiz seyleri titanyum backupla dondurmustum.onla alakasi varmidir aniden 1 2 gun once cikti bu sorun cunku

• quote:

Orijinalden alıntı: Bo[Q7]

Yok simdi attım res yuzde 22ydi sarj actigimda yuzde 3 olarak acildi. Yurtdışı almistim 2yil önce.idare edeyimmi napayım.
    Bi cozum yolu bile varsa bekliyorum yardimlari. Tel rootlu. Bazi gereksiz seyleri titanyum backupla dondurmustum.onla alakasi varmidir aniden 1 2 gun once cikti bu sorun cunku

Zannetmem idare edebilir sen et ama fazla dayanazsin.

• Crauls kullanıcısına yanıt
    markette gezdim biraz.şu programı yükledim.birçok zayıf yerleri tamir etti gibi yazdı bakalım.şimdi şarja taktım normalde yüzde 1den 19a çıkıyordu şuan normal bir sekilde yüzde 4e geldi :)bataryayı kalibre etme programları var bide yüzde yüz şarj istiyorlar.dolunca bide onu deniycem.şuan için olumlu gidiyor bakalım :)
     Xperia s batarya sorunu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Note 3 dokunmatik problemi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.