Şimdi Ara

Xperia S'e XistenZ Ultra 2.0.5 Rom Hakkında Soru!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce ne root attım ne de rom kurdum. Rom yapmayı planlıyoruz arkadaşla benim telefona.

Telefon Xperia S ve kurmayı amaçladığım bir tane rom var. Şimdi sizden bu rom hakkında bilgi rica ediyorum.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2476341

Kurmayı amaçladığım rom üstteki linkte olanı.

Acaba bu romda Türkçe seçeneği var mı? Klavye Türkçe mi?

Bilgisi olan yardım ederse çok sevinirim.

NOT: Türkçe ve yeni tarzda yani üstekine benzer bi rom tavsiyesi de yapabilirsiniz.

Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MakerOs -- 22 Nisan 2014; 18:19:50 >

• Yok mu forumda bilgili birileri?
  • Rom da türkçe destek var,klavye dahil. Fakat Z1 kamera kullanıyor ve kamera tam stabil değil. Bu sebepten rom u yüklenince orjinal kamerayı kurmanız tavsiye dir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydin60

Rom da türkçe destek var,klavye dahil. Fakat Z1 kamera kullanıyor ve kamera tam stabil değil. Bu sebepten rom u yüklenince orjinal kamerayı kurmanız tavsiye dir.

Çok teşekkürler hocam. Eeee zaten Xperia Z de kamera özellikleride gelişmiş zaten. Fokus olsun netleme olsun daha gelişmiş bir kamerayla yapıldığı için normaldir. :D İnşallah rom yüklerken sorun yaşamam
  • Verdiğin ROM'da Türkçe dil desteği var yüklemeyi düşünürsen anlatırım o ROM'u.

Tavsiye olarakta buna bir bak.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2461504
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marquis-de-Sade`

Verdiğin ROM'da Türkçe dil desteği var yüklemeyi düşünürsen anlatırım o ROM'u.

Tavsiye olarakta buna bir bak.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2461504

Evet onuda gördüm ama ben bundan daha çok hoşlandım. Anlatman çoook iyi olru ve nasıl kuracağımda pek bilmiyorum

Acaba bunun root dosyası içerisinde midir?

Yoksa farklı mı indircem?

• quote:

Orijinalden alıntı: MakerOs

quote:

Evet onuda gördüm ama ben bundan daha çok hoşlandım. Anlatman çoook iyi olru ve nasıl kuracağımda pek bilmiyorum

Telefonunda Boatloader kilidinin kapalı olduğunu varsayıyorum.

Önce Sony Xperia S'in 4.1.2 6.2.B.1.96 stock romunu bul indir Flashtool ile flaşla.
    Telefonunu sonra Root'la ''DoomLord'un rootlama yöntemiyle'' ( XDA'yde vardır olmadı izle sağdan soldan )
    Bu ROM'u indir hafıza kartına at.
    CWM yükle.
    Telefonu CWM modunda başlat sırasıyla '' Wipe Data - Wipe Cache - Dalvik Cache '' yap.
    Sonra CWM'den Flaşla.

Söylediğim terimleri bilmiyorsan akşam saat 9'u beklemek zorundasın daha detaylı o zaman anlatabilirim şu an işteyim tamir edilecek bir ton telefon var :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Telefonunda Boatloader kilidinin kapalı olduğunu varsayıyorum.

Önce Sony Xperia S'in 4.1.2 6.2.B.1.96 stock romunu bul indir Flashtool ile flaşla.
    Telefonunu sonra Root'la ''DoomLord'un rootlama yöntemiyle'' ( XDA'yde vardır olmadı izle sağdan soldan )
    Bu ROM'u indir hafıza kartına at.
    CWM yükle.
    Telefonu CWM modunda başlat sırasıyla '' Wipe Data - Wipe Cache - Dalvik Cache '' yap.
    Sonra CWM'den Flaşla.

Söylediğim terimleri bilmiyorsan akşam saat 9'u beklemek zorundasın daha detaylı o zaman anlatabilirim şu an işteyim tamir edilecek bir ton telefon var :)

Demek telefoncusun. :) çok iyi o zaman tamam ben akşam saat 9da dikiliyorum hocam

• Meşgul musun acaba??
  • quote:

Meşgul musun acaba??

Geldim geldim baştan başlayalım şimdi işin neresindesin ?
  • quote:

quote:

Meşgul musun acaba??

Henüz başlamadım yarın öğlede arkadaş gelicek onunla yapıcaz ama benim fazla bilgim yok ondan da şüphe ediyorum :) telefona da zarar gelmesinden çok korkuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MakerOs -- 22 Nisan 2014; 22:33:05 >
  • quote:

quote:

quote:

Meşgul musun acaba??

Henüz başlamadım yarın öğlede arkadaş gelicek onunla yapıcaz ama benim fazla bilgim yok ondan da şüphe ediyorum :) telefona da zarar gelmesinden çok korkuyorum

Tamam arkadaşta gelsin farketmez anlatırım ben , hiç korkma sırayı karıştırmadığın sürece sıkıntı yok. Xperia serisi telefonlarda diğer telefonlara göre HardBrick olma ihtimali 0 gibi , o yüzden korkun olmasın. En fazla bootanimation ekranında takılı kalırsın tak flashtoolla stock rom flaşlarız kaldığın yerden devam. Bir kere kaptın mı hepsini deneyesin gelecek emin ol :)

• Onu bende tahmin ediyorum da hocam yarın öğlede yadabire doğru atcaz heralde. Senle nasıl iletişim kurabilirim ki ben. Seni zor durumda bırakmak istemem asla

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.