Şimdi Ara

XPERİA S GÜNCELLEME PROBLEMİ LÜTFEN YARDIM EDİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonumun güncellemesi geldi . güncellemek istiyorum . sony companionda da sony update centerda da telefonu kapattıktan sonra ses kısma tusuna basıp usp yı sokuyorum fakat usp aygıtı tanımadı dıyor . ama normalde sony companion göruyor yedekleme yapıyor ve içine girip dosya yükleyebiliyorum vs . hard reset attım pc ye rese attım hata ayıklama modu aktıf ettım yabancı kaynaklara ızınv erı aktıf ettım bır turlu olmuyor yardım edın lütfen .

• Bilgisayarın XP mi acaba ? Driverlar ile alakalı bir durum bu daha önce bir kaç kişinin daha başına geldi de.
  • windows 8 , bütün driveleri kontrol ettım hıc bırınde sıkıntı yok . zaten herseyı yapabılıyorum . yedekleme muzık atma resım atma hıc bırınde hata vermıyor . sadece guncellemede veriyor
  • ayrıca başka pc dede denedım .
  • En güncel Windows media playerı kurun düzelecektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonu kapatıp pc companion'ı da açmadan bağlayın bi telefonu. o zaman da bi donanım yüklemesi olması gerekiyor.
  • windows 8 işletim sisteminde usb 3.0 üzerinden kabloyu bağlayıp güncelleme yapmaya çalışırsanız bu tanımama sorunu olabilir. Ben de sony update ile güncellemeye çalışıyordum. Kabloyu takıp cihazın ses kısma tuşuna basmama rağmen hiçbir değişiklik olmuyordu. Ben de kabloyu usb 2.0 girişinden bağlayıp denedim ve o şekilde güncellemeyi yapabilmiştim. Bu arada benim de işletim sistemi windows 8. Sende tanınmadı hatası vermiş gerçi. Bende böyle bir hata vermemişti ama bir dene bakalım sonuç ne olacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • samet 52 kullanıcısına yanıt
    zaten usp 2.0 kardeşim . daha önce bu pc den 2 kere guncelledim . ayrıca baska pc dede denedım :( olmuyor olmuyor . cıldırıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: gegirti

telefonu kapatıp pc companion'ı da açmadan bağlayın bi telefonu. o zaman da bi donanım yüklemesi olması gerekiyor.

denedim hocamam olmuyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa228

zaten usp 2.0 kardeşim . daha önce bu pc den 2 kere guncelledim . ayrıca baska pc dede denedım :( olmuyor olmuyor . cıldırıcam

farklı bir kabloyla deneyin birde. Bakalım sorun aynen devam edecek mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: samet 52

quote:

onude denedim hocam oda çözüm getirmedi , artık kaldırıp atcam o safhadayım :)
  • quote:

quote:

quote:

Allah yardımcınız olsun o zaman :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Allah yardımcınız olsun o zaman :)

eyw . ilgilendiğin için teşekkür ederim .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.