Şimdi Ara

Xperia s'i iade edip ion almayı planlıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Pazartesi günü Xperia s elimde olacak yanlız xperia s i sipariş ettikten sonra gördümki İonla fiyat olarak aşağı yukarı aynı. Xperia S ' i 7 gün içinde koşulsuz iade edebiliyorum sizce S i iade edip İon a geçmelimiyim.? S te ısınma sorunu var diyorlar sırf o yüzden kafam karıştı. Yoksa Değmezmi değiştirdiğime para yattı yada yatmadı vs vs gibi sorunlar olabilir belki. Sizler ne diyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skydiving19 -- 11 Ağustos 2013; 19:33:14 >

• SP al bence.
  • Isinma sorunu her cihazda var sonucta isiniyorda yanmiyorya bence hic geregi yok boyle seylerin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mantıklı sorın olmaz ama sp daha ıyı olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: skydiving19

Merhaba Arkadaşlar Pazartesi günü Xperia s elimde olacak yanlız xperia s i sipariş ettikten sonra gördümki İonla fiyat olarak aşağı yukarı aynı. Xperia S ' i 7 gün içinde koşulsuz iade edebiliyorum sizce S i iade edip İon a geçmelimiyim.? S te ısınma sorunu var diyorlar sırf o yüzden kafam karıştı. Yoksa Değmezmi değiştirdiğime para yattı yada yatmadı vs vs gibi sorunlar olabilir belki. Sizler ne diyorsunuz.

sonynin hiç bi telefonunu alma
  • xperia sp al
  • sony'nin bu seneki telefonlarına yönel l olur sp olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xperia P Aldım Ama?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • L çok iyi. Adreno 305 var, bence en iyi seçim L olur.
  • ION İYİDİR KENDİ FİKRİMCE S' E GÖRE TABİKİ
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.