Arkadaşım 3 gün oluyor alalı. Çok memnunum iyiki almışım. Telefona bakan şaşırıyor. Gerçekten ellerindeki telefondan ne kadar farklı olduğunu hissediyorlar. Kamera, stil 10 numara. SONY abi, ötesi yok. Alt taraftaki dokunmatik ikonlardan bahsediyim; ikonlar başta zorluyor ama şunu farketmen gerek ki o noktalar ekran değil o yüzden çok hafif baskı uygulaman anında çalıştırıyor. çok kolay alışırsın. Batarya çok iyi 1 günü sürekli kullanımla rahat çıkarıyorum şuanda, ice cream sandvich gelince ve updatelerle daha stabil olacağını düşünüyorum. Ekran aşırı pil tüketiyor.. ee kolay değil hd ekran sonuçta :) fakat ekranın parlaklığını sondan 1 kademe yükseğe aldım yine de güneşte çok rahat kullanıyorum hiç bir sıkıntısı olmuyor. Parlaklık sonda olduğunda da telefona buparayı 1daha verirdim diyorsun. :D Sormak istediğin ne varsa sor hertürlü konuda destek olurum. haa bu arada Sony Eurasia garantli al. SonyCenterlar direkt ilgileniyor o durumda. Ben öyle yaptım üstelik 1500tlye peşin fiyatına taksitli olarak da buldum. Siteyi öneririm isteyen olursa. Son birşey daha; siyah aldım iyiki öyle yapmışım. Tercih meselesi fakat siyah daha bir iyi duruyo ne biliyim sanki böyle ...kelime bulamadım :) çok ince telefon çok şık.
Ne mutlu S'im var diyene yani.
quote:
Orijinalden alıntı: XperiaTM
Ne mutlu S'im var diyene yani.
Hayırlı olsun , İnşallah sende xperia s 'de problem yaşayanlardan olmazsın :)
quote:
Orijinalden alıntı: Ellemon
Hayırlı olsun , İnşallah sende xperia s 'de problem yaşayanlardan olmazsın :)
Alıntıları Göster
Aldığınız yeri PM atar mısınız ?
quote:
Orijinalden alıntı: iGroN
Aldığınız yeri PM atar mısınız ?
Alıntıları Göster
Güle güle kullanın umarım 2. partiden almışsınızdır. Ben de 1. parti mağdurlarındanım
arkadaşlar bende xperia s kullanıyorum fakat pek memnun değilim nerdeyse hiç bi oyun çalıştırmıyo Asorunlardan biri yani - gta 3 ilk aldığımda kurmuştum şimdi yok, asphalt 6 yok pes yok nova yok daha bi çok oyunu açmıyo sizde de mi öyle yoksa sorun bende mi anlamadım çok sınırım bozuldu yardım lütfen
quote:
Orijinalden alıntı: cbyum
arkadaşlar bende xperia s kullanıyorum fakat pek memnun değilim nerdeyse hiç bi oyun çalıştırmıyo Asorunlardan biri yani - gta 3 ilk aldığımda kurmuştum şimdi yok, asphalt 6 yok pes yok nova yok daha bi çok oyunu açmıyo sizde de mi öyle yoksa sorun bende mi anlamadım çok sınırım bozuldu yardım lütfen
hayırlı olsun yorumlarınla almayı düşünen arkadaşlara yardımcı olursun
quote:
Orijinalden alıntı: bcyumrutepe
Yüklemeye çalıştığınız oyunlar öncelikle 720p çözünürlüğü destekleyen oyunlar olmalı... Çalışmıyor dediğiniz oyunların hepsi çözünürlük destekli olmayan oyunlardandır.. Pes 2012, fifa 2012, shadowgun,9mm, nba jam ve birçok oyunu kurdum ve oynadım.. Hiçbir sıkıntı yok..
quote:
Orijinalden alıntı: ardakbaycan
quote:
Yüklemeye çalıştığınız oyunlar öncelikle 720p çözünürlüğü destekleyen oyunlar olmalı... Çalışmıyor dediğiniz oyunların hepsi çözünürlük destekli olmayan oyunlardandır.. Pes 2012, fifa 2012, shadowgun,9mm, nba jam ve birçok oyunu kurdum ve oynadım.. Hiçbir sıkıntı yok..
valla bnde çalşmadı pekde uğraşmadm zaten sürekli donma yapıyodu cihaz one x aldm bnde şmdi gayet mtluyum hiç bi sıkıntı yok
quote:
quote:
quote:
valla bnde çalşmadı pekde uğraşmadm zaten sürekli donma yapıyodu cihaz one x aldm bnde şmdi gayet mtluyum hiç bi sıkıntı yok
Böyle diyenlere bayılıyorum . Bizde hiç kasmıyor , adam angry birds oynuyor kasıyor . Allah Allah .
quote:
Orijinalden alıntı: loqel
quote:
quote:
quote:
Böyle diyenlere bayılıyorum . Bizde hiç kasmıyor , adam angry birds oynuyor kasıyor . Allah Allah .
birader yalan mı söylicem ben başıma geleni paylaştm sadece inan inanma o senin sorunun ben memnun kalmadım oda bnm sorunum beğenmedim değiştirdm yurtdışı falnda değildi cihaz ilk parti 12 nisanda timden almştm ondan olabilir blki sorn ama custom rom muş oymuş buymş uğraşmadm hiç taraftarıda değilim öyle şeylerin orjinalını kullandım başıma bnlar geldi özellikle temple run oynarken cihaz donuyodu ses açma ile kapatmaya basıp kapatıyodm cihazı bnm görüşm budur memnun kalmadım kmseyede tavsiye etmem.
quote:
Orijinalden alıntı: cbyum
quote:
Orijinalden alıntı: loqel
quote:
quote:
quote:
birader yalan mı söylicem ben başıma geleni paylaştm sadece inan inanma o senin sorunun ben memnun kalmadım oda bnm sorunum beğenmedim değiştirdm yurtdışı falnda değildi cihaz ilk parti 12 nisanda timden almştm ondan olabilir blki sorn ama custom rom muş oymuş buymş uğraşmadm hiç taraftarıda değilim öyle şeylerin orjinalını kullandım başıma bnlar geldi özellikle temple run oynarken cihaz donuyodu ses açma ile kapatmaya basıp kapatıyodm cihazı bnm görüşm budur memnun kalmadım kmseyede tavsiye etmem.
Alıntıları Göster
şimdi bir şey sorucam da yanlış anlaşılma olmasın. Acaba sizin kullandığınız arc S modeli olmasın, yani inceliyorum inceliyorum xperia S'i, hangi oyunu kasarak çalıştıracak çok merak ediyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: zlatan_skyline
şimdi bir şey sorucam da yanlış anlaşılma olmasın. Acaba sizin kullandığınız arc S modeli olmasın, yani inceliyorum inceliyorum xperia S'i, hangi oyunu kasarak çalıştıracak çok merak ediyorum.
Arc S almayı dusunuyorum ancak tereddütteyim kullanan arkadaşlar varsa bilgilendirirse sevinirim :) iyi forumlar
arc s alana kadar üzerine biraz daha ekle xperia s al. biri tek çekirdekli digeri 2 çekirdekli.
Alıntıları Göster
merhaba bu 1. parti muhabbeti nedir? arc s lerdede bu muhabbet varmı acaba.
iyi forumlar
quote:
Orijinalden alıntı: monti24
iyi forumlar
aynen katılıyorum 1. parti dediğiniz olaya biraz daha açıklık getirebilir misiniz? ayrıca birisi artıları ve eksileri olarak ufak bir inceleme yaparsa çok memnun olurum.
quote:
Orijinalden alıntı: John
quote:
Orijinalden alıntı: monti24
iyi forumlar
aynen katılıyorum 1. parti dediğiniz olaya biraz daha açıklık getirebilir misiniz? ayrıca birisi artıları ve eksileri olarak ufak bir inceleme yaparsa çok memnun olurum.
Alıntıları Göster
NFC yi de denediniz mi peki
quote:
Orijinalden alıntı: SecurityMJ
NFC yi de denediniz mi peki
Alıntıları Göster
NFC denedim :) şu ara kullanım alanımda değil ama işe yarar bi teknoloji yaz geçsin kullanacağımdan eminim. SmartTag e dokundurduğun anda önceden seçtiğin herşeyi yapıyor.Geleceğin teknolojisi olduğu belli her yönden, ilerde kredi kartı yerine felan geçicek telefon özelliği sayesinde gibi şeyler vardı emin değilim.
quote:
Orijinalden alıntı: Madhurricane
NFC denedim :) şu ara kullanım alanımda değil ama işe yarar bi teknoloji yaz geçsin kullanacağımdan eminim. SmartTag e dokundurduğun anda önceden seçtiğin herşeyi yapıyor.Geleceğin teknolojisi olduğu belli her yönden, ilerde kredi kartı yerine felan geçicek telefon özelliği sayesinde gibi şeyler vardı emin değilim.
Alıntıları Göster
@XperiaTM haklısın :) Ne mutlu Xperia S im var diyene :)
@omRcftc şu ana kadar probleme rastlamadım, teknolojik aletler konusunda biraz seçici ve şanslı olduğumu düşünürüm her zaman o yüzden olmayacağını düşünüyorum bi problem:)
@iGroN aldığım yer hepsinialalim . com tavsiye ederim, hiçbir sorun yaşamadım ayrıca telefonla aradığımda nazikçe ilgilendiler.
@zetnakah teşekkür ederim, artık 1. parti 2. parti olayı kalmadı bu saatten sonra alacağınız üründe sorun çıkması zor hallettiler o problemi.
@bcyumrutepe hocam hiç uymuyor görüşlerimiz nedense, iphone alsaydım pişman olurdum
@T3RR1BL3WH1SP3R teşekkür ederim
@zlatan_skyline katılıyorum :)
@monti24 artık 1. parti olayını geçtiler dostum, rahat ol. sadece global rom olmasına dikkat et
@John cevabı aldın sanırım :)
Özellikler Turkcell rom olmayan cihaz almaya çalışın, pil sorununuz olmaz, performans kaybınız olmaz.