Şimdi Ara

Xperia S mi yoksa İpod touch 4 +htc cha cha mı?.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonu yenilemeyi düşünüyorum ama telefonu sadece mesajlaşmak ve net için kullanırım tabiki birde konuşmak için gerekir yoksa oyunmuş uygulamaymış işim olmaz.Telefonu yenilerken arada şarjı uzun giden wifiside olan oyun oynamak için ipod touch 4 + telefon olarak ipod satınalınca dokunmatik telefona büyük ekran telefona gerek kalmaz.mesaj ve net için qwerty klavye telefon satınalırım.Yada hepsinin bir arada bulunduğu telefonu hem oyun için hemen net için xperia s mi yoksa ipod touch 4 + yanına öneri var mı ?.

• ipod touch 4 yerine ipod touch 5 almanı öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Touch 5 almak daha mantıklı, yanına da ChaCha güzel bir seçim olabilir. Ya da Lumia 620 öneririm, oyun performansı çok iyi olmasa da başarılı bir arayüzü ve internet deneyimi var bana göre. Siz de böyle bir şey arıyorsunuz.
  • iPod touch 5 ve Htc Chacha kullanıyorum. Chachanın şarjı 3 gün dayanıyor. ipodu günden güne şarj ediyorum. Size tercihim haziran ayını beklemek ve Lumia 520 ile iPod touch 5 almak. Htc Chacha dan aşırı sıkıldım ve artık mesajlaşmak keyif vermiyor :( küçük ekranı ise büyük dezavantaj.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.