Şimdi Ara

Xperia s- Nexus-Lg prada- LG Optimus vu- LG OPptimus L9

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ben 1000 tl altı 5 tane telefon buldum ama 5 inin arasında kaldım ;bu telefonlar:

1-LG PRADA 3.0(browser kalitesi biraz düşük gibi geldi)

2-SONY XPERIA S(ekranda sararmalar olduğu söyleniyor)

3-SAMSUNG GALAXY NEXUS

4-LG OPTIMUS L9(adobe flash yok diyor ama marketten giderilebilri sanırım)

5-LG OPTIMUS VU(tek kötü yanı 4:3 ekran sunması)

arkadaşlar işlemci,ekran kalitesi,browser hızı,batarya süresi bakımından hangisi üste çıkıyor ?

Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FriendlyFire -- 4 Ocak 2013; 1:49:38 >

• uppp acil upp
  • 2 ve 3 en sorunsuzları bu listede. Nexus'un sıkıntıları radyo olmaması ve 16gb hafıza ile sınırlı olmanız, Xperia S'in sıkıntısı da alttaki tuşların aslında dokunmatik sanılıyor olması. Onlar aslında normal tuş gibi sertçe basılması gereken ve baya küçük tuşlar ama alışınca sorun olmaz heralde. Sarı ekran problemi de ilk parti gelen cihazlarda oldu ve Sony derhal 2. partide çözüm üretti, sorunlu cihazları da garantiden değiştirdi. Üstelik cihazın kesinlikle muhteşem bir ekranı var. Bu 2 telefondan hangisini alırsanız alın güncel kalmak ve uygulamalarla uyum konusunda sorun yaşamayacaksınız. İkisi de tanınan ve kolay yazılım yazılabilen çipsetleri kullanıyorlar, bu yüzden gerek Google, gerekse diğer yazılımcılar iki telefona da çok hakimler.

LG olan hiç bir cihazı tavsiye etmiyorum yeni çıkan Nexus 4 hariç. Aslında onu da pazarlıkla 1100'e almak mümkün. Diğer LG telefonların sorunları faydalarından fazla. Ya da yine 1000-1100 aralığında Sony Xperia T bulmanız mümkün ki kesinlikle kaçırmayın derim. Açık ara en kaliteli ekran, taş gibi malzemeden yapılmış sağlam kasa, en güncel CyanogenMod yazılımı, 13mp kamera, arttırılabilir hafıza ve daha bir sürü özelliği ile ön plana çıkıyor.

• arkadaşlar yardım eden yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeLiCe_DoLuCa

2 ve 3 en sorunsuzları bu listede. Nexus'un sıkıntıları radyo olmaması ve 16gb hafıza ile sınırlı olmanız, Xperia S'in sıkıntısı da alttaki tuşların aslında dokunmatik sanılıyor olması. Onlar aslında normal tuş gibi sertçe basılması gereken ve baya küçük tuşlar ama alışınca sorun olmaz heralde. Sarı ekran problemi de ilk parti gelen cihazlarda oldu ve Sony derhal 2. partide çözüm üretti, sorunlu cihazları da garantiden değiştirdi. Üstelik cihazın kesinlikle muhteşem bir ekranı var. Bu 2 telefondan hangisini alırsanız alın güncel kalmak ve uygulamalarla uyum konusunda sorun yaşamayacaksınız. İkisi de tanınan ve kolay yazılım yazılabilen çipsetleri kullanıyorlar, bu yüzden gerek Google, gerekse diğer yazılımcılar iki telefona da çok hakimler.

LG olan hiç bir cihazı tavsiye etmiyorum yeni çıkan Nexus 4 hariç. Aslında onu da pazarlıkla 1100'e almak mümkün. Diğer LG telefonların sorunları faydalarından fazla. Ya da yine 1000-1100 aralığında Sony Xperia T bulmanız mümkün ki kesinlikle kaçırmayın derim. Açık ara en kaliteli ekran, taş gibi malzemeden yapılmış sağlam kasa, en güncel CyanogenMod yazılımı, 13mp kamera, arttırılabilir hafıza ve daha bir sürü özelliği ile ön plana çıkıyor.

Öncelikle cevabın için çok teşekkürler
    bana Lg aslında çok güzel geliyor bir sürü özelliği (istenilen) telefonlarına toplamış ; bataryada motorola neyse lg de özellik o biçim iyi ama ucuz etin tyahnisi misali yorumları da okudukça soğudum ;sony xperia s ekranı hakkında beni rahatlattın gerçekten teşekkür ederim ve tuşlarını o saydam şeride koysalarmış çok güzel olurmuş bir mühendisi duyar belki sesimi :)

-galaxy nexusun da tuşları ekrana konmuş ve o alan bizim kullanımımıza açılmamış o yüzden 4.63 inç diyemeyiz herhalde o ekrana 4.3 inç diyebiliriz.
    -bir de xperia t ülkemizde satışa başlandı mı başlanmadıysa ne zaman başlanır bi fikrin var mı ?

• Büyük ihtimalle başlamaz, başlarsa da 1-2 ayı bulabilir. Daha geç gelecekse gelmesin zaten. Ama normalde Sony, Xperia T modelini 199 dolarlık telefon (tabi ki her ülkede değil) diye tanıttı ve direk Galaxy S3 gibi büyük oyuncuların karşısına sürdü. Şu an için Sony'nin en iyi modeli olan bir telefon bile 199 dolar gibi bir fiyata satılabiliyorsa diğer telefonları mantıken daha ucuz olmalı diye düşünüyor insan. Bu durumda Xperia S gibi bir önceki nesil işlemciyi kullanan cihazın bile sıfırının 1350Tl olduğu ülkemizde Xperia T'nin fiyatı en az 1600 olurdu. O da S3 1600 civarlarında olduğu için, yoksa tutturabilseler 2000 bile derler.

Garantisiz olarak Xperia T'yi kayıt dahil 1100'e alsanız cebinizde 500 lira kalıyor. Avrupa cihazsa ve faturası varsa burada garantisi de var. Yine de bazı parçalar garanti dışı kalabilir, onun için de peşinen kar ettiğiniz 500 liranın yarısını bile harcamazsınız diye düşünüyorum. Söz konusu Sony olunca benim fikrim servise yolunuzun (çok talihsiz birisi olmadığınızı sayıyorum) düşmeyeceği yönünde. Taş gibi cihaz yapıyorlar gerçekten.

• gerçekten mühendisleri taş gibi cizhlar ve seriler üretiyor xperia da devrim ve olması gereken de sony için bence

bu arada Türkiye gerçekten vergi ülkesi telefon dışarda 5 lira bizde 15 lira oluyor el insaf daha ne kadar öldüreceksiniz vatandaşı ...

usta sana bu arada bir şey sormak istiyorum , xperia s te ekranda sararmalar falan oluyormuş bu cihazların genelde yüzde kaçında oluyor ? garanti direk değiştiriyormuş öyle bir şey olursa
  • up
  • öncelikle hocam sen nerde 1000 tl altı xperia s gördün.soruna gelirse şu anda xperia s kullanıyorum gayet memnunum ekran sararması artık yok hatta bayadır yok. sadece alttaki 3 nokta biraz sorun oluyor o kadar. xperia T Türkiyeye gelmicek diyorlar ne kadar doğrudur bilemem.LG yazılım desteği vermemesi çok büyük dezavantaj birde LG kullanıp pek memnun olan görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ege İ

öncelikle hocam sen nerde 1000 tl altı xperia s gördün.soruna gelirse şu anda xperia s kullanıyorum gayet memnunum ekran sararması artık yok hatta bayadır yok. sadece alttaki 3 nokta biraz sorun oluyor o kadar. xperia T Türkiyeye gelmicek diyorlar ne kadar doğrudur bilemem.LG yazılım desteği vermemesi çok büyük dezavantaj birde LG kullanıp pek memnun olan görmedim.

lg yi çok seviyordum ama illa ki bi kötü tarafı vardır diye düşünüyodum işte o da lyazılım galiba birde usta orjinal türkiye garantili bizdeuygun.com daxperia s 959 lira haberiniz olsun 70 işlemde 4.5 yıldız almış galiba 5 üzerinden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FriendlyFire -- 5 Ocak 2013; 1:21:00 >

• Bence Nexus hem destek kesilmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemaloztin

Bence Nexus hem destek kesilmez

aynen abi öyle düşünmeye başladım ama htc one x lg 4x hd ye falan bakınca işlemcisi düşük mü kalıyor ne bide gpu su düşük biraz
  • uppp hayrına upp
  • quote:

Orijinalden alıntı: FriendlyFire

Arkadaşlar merhaba ,

ben 1000 tl altı 5 tane telefon buldum ama 5 inin arasında kaldım ;bu telefonlar:

1-LG PRADA 3.0(browser kalitesi biraz düşük gibi geldi)

2-SONY XPERIA S(ekranda sararmalar olduğu söyleniyor)

3-SAMSUNG GALAXY NEXUS

4-LG OPTIMUS L9(adobe flash yok diyor ama marketten giderilebilri sanırım)

5-LG OPTIMUS VU(tek kötü yanı 4:3 ekran sunması)

arkadaşlar işlemci,ekran kalitesi,browser hızı,batarya süresi bakımından hangisi üste çıkıyor ?

Teşekkürler...

Vu alacaksın tabi 4 çekirdekli
    2 çekirdek bitti artık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.