Şimdi Ara

xperia sola kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar xpria solada arka plandaki uygulmaları nasıl kapatabiliriz ? mesela oyunları acık unuttugm cok oluyo bu gibi calısan uygumaları nerden görebilirim şimididen teşekkürler

• ES TASK MANAGER tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim mesela oyunu kapatıyorum pil kullanımına girdigmde oyun hala %7 kullanmaya devam ediyo
  • programı kurdum uygulamalı kapatıyorum tekrar açılıyor yok mu başka cozumu
  • Anlatilmak istenen oyunun telefon şarjının yuzde 7 sini kullandığı, yani o an kullanıyor gibi bir durum yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baska oyunlarda var ama onlar görünmüyor neyse konu su calısan uygulamaları nasıl gorcem ?
  • Onu bilemeyeceğim. Yalnız burada senin sorunu cevaplarken ben de sana bir soru soracağım. Ayarlar'dan uygulamalar'a girerek çalışan hizmetlerden hangi uygulamalar çalışıyor göz gezdirebilirsin. Ama oradaki uygulamaların büyük bir kısmını manuel olarak durdurduktan sonra tekrar başlayacaktır. Özellikle kullanmadığım ve 30 MB'a yakın Ram kullanan Facebook ve bir o kadar daha kullanan başka sosyal ağ uygulamaları oldukça canımı sıkıyor.

Benim sorum da şu, ben çalışan hizmetler bölümüne girdiğimde alt kısımda boş/dolu Ram bilgilerini görmekteyin ama bu boş ve dolu ram bilgilerini topladıgımda 300 MB'a yakın bir sayı çıkıyor ki telefonun Ram miktarı 512 MB. Telefonumda bir hata mı var kuşkusundan dolayı senin de bu Ram miktarına bakmanı ve boş/dolu kısımların bilgilerini iletmeni isteyeceğim. Şimdiden teşekkürler. Bu arada başka soruların olursa özel mesaj olarak iletebilirsin, daha faydalı olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • baktm bndede aynı şekilde cıktı 200 mb sistemin kullandıgı kısmı olabilir yada onun gibi bisey hc anlamam
  • eksik gibi görünen Ram sistem tarafından ayrılmıştır, her telefonda belirli bir miktar ayrılır, bir sorun yok yani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.