Şimdi Ara

xperia sola sorunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • güncellemeden sonra telefon aşırı derece kasmaya başladı. oyunlarda falan zorlanmaya başladı.
    birisi aradığında telefonu açsamda iki üç sn daha telefon çalmaya devam ediyor
    son zamanlarda ise başka bi sorun ortaya çıktı. bana biri mesaj gönderdiğinde mesaj bana ulaşmıyor ama karşıya iletim raporu geliyor. ayrıca daha önce gönderilen mesaj bi süre sonra bi kça kere daha geliyor. gönderen kişiye sorduğumda ise bir kere gönderdiğini söylüor.
    bu sorunlarla karşılasan oldu mu hiç

• Xperia Sola hiç stabil bir telefon değil, 2.3.7 4.0'e göre daha iyi çalışıyor.İstersen o sürüme geri dön veya imkanın varsa başka bir telefon al.2 side olmaz diyorsan bootloader kilidini açıp rom yükleyeceksin benim yaptığım gibi :D
  • root atmak pek yapmak istediğim bişi değil. telefonu eski sürüme geri döndermek var aklmda. onda da ayı sorunlar devam ederse mecbur telefonu değiştiricem artık yoksa sinir krizlerine sokacak beni :)
  • Sen eski sürüme geri dön dostum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasmasını donmasını anlarımda her mesajdan üç beş kere gelmesi ne alaka. siz hiç yaşadınız mı bu sorunu
  • Mesajlaşmada sorun yok.
  • eski android sürümüne döndüm. biraz yadırgasamda en azından telefon kilitlenmiyo artık. baya hızlandı. gayet iyi şuan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.