Şimdi Ara

Xperia Solayı satıp lumia 620 almak..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler öncelikle konuyu yanlış yere açmış olabilirim ama başka yer bulamadım mazur görün
    yaklaşık 5 aydır xperia sola kullanıyorum. telefondan artık gıcık kapmaya başladım diyebilirm

-ahize sesi cok az
    -kamerası iyi değil eski telefonum n79 bile bundan iyi çekiyordu.
    -ekranına toz kaçıyor
    -müzik dinlerken internete girince müzik birden kapanıyor (neredeyse tüm costum romları denedim hepsinde aynı)
    -ram kesinlikle yetmiyor sürekli çalışan programları kapatmak gerekiyor.

şimdi benim size sormak istediğim şey ise bu telefonu satıp lumia 620 alsam mantıklı olur mu??
    başka telefon öneriside olabilir bu segmentte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslan0233 -- 22 Mayıs 2013; 18:40:22 >

• Android e Alıştıysan Windows Sisteme Alışman zaman alır
    Sana tavsiyem bu Telefonu Satıp 1 veya 2Gb Rame sahip Dual ve Quad İşlemcili Bi cihaz almandır
    512mb ramli cihazlarda kasılma ve takılmaların olması normal
    diğer sorunların Sola ya ait sorunlar
  • sola almayı düşünüyordum konu için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

Android e Alıştıysan Windows Sisteme Alışman zaman alır
    Sana tavsiyem bu Telefonu Satıp 1 veya 2Gb Rame sahip Dual ve Quad İşlemcili Bi cihaz almandır
    512mb ramli cihazlarda kasılma ve takılmaların olması normal
    diğer sorunların Sola ya ait sorunlar

vlla iyi güzel diyonda o kadar bütçe yok. hem androidden soğudum artık. arkadaşta s3 var o bile takılıyo.
  • Valla bende 7 aydır sola kullanıyorum cihazda arada takılmalar oluyo evet ama o s3 te bile.var cihazın performans belli bunu bilerek konusun ayrıca cihaza gerekli ayarlar yapılınca gayet stabil bi hale geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sola alma artık alınmaz, Xperia L gelecek 1 haftaya, Sola nın 2 katı hızında 850tl olcak onu bekle
  • quote:

Orijinalden alıntı: anldrms34

Valla bende 7 aydır sola kullanıyorum cihazda arada takılmalar oluyo evet ama o s3 te bile.var cihazın performans belli bunu bilerek konusun ayrıca cihaza gerekli ayarlar yapılınca gayet stabil bi hale geliyor

cihaza kötü demedim ki ben sadece sorunlarımı söyledim ve lumia 620ye gecsem mantıklı mı diye sordum.
  • beyler bi yardım edecek yok mu? takas edebilirmiyim hiç para vermeden lumia 620 ile
  • lumia 620 değilde Lumia 900 ile takasırsan takasmanı tavsiye ederim.
    yada S2 - S3 veya bu ayarlarda telefona geçebilirsin.

620'yi takaslayacaklarını sanmıyorum satıp üste para koymanız lazım.
  • peki başka bi telefon önerebilir misin? üstüne en fazla 100-150 tl verebilirim. aslında telefon iyi fakat ahize sesi cok cok az geliyo karsımdakini zor duyuyorum. sırf bu yüzden değiştircem telefonu
  • telefonunuz iyi falan değil s2 kullansanız lumia 900 kullansanız eski telefonunuzun yüzüne bakmazsınız.

piyasasını bilmiyorum direk ilanı verin parasını aldıktan sonra yeni telefon alın.

takasçı bulamazsınız kolay kolay.

Windows Phone denemek istiyorsanız Hd7 - Tropy gibi telefonları rahat rahat takaslayabilirsiniz. Lumia 620 içinde satanlara sorup üste kaç para istediklerini öğrenebilirsiniz.

Androiddede en mantıklı tercih S2 olacaktır piyasası çok düştü daha aşağısını almanızı tavsiye etmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::Ashes:: -- 29 Mayıs 2013; 20:45:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ::Ashes::

telefonunuz iyi falan değil s2 kullansanız lumia 900 kullansanız eski telefonunuzun yüzüne bakmazsınız.

piyasasını bilmiyorum direk ilanı verin parasını aldıktan sonra yeni telefon alın.

takasçı bulamazsınız kolay kolay.

Windows Phone denemek istiyorsanız Hd7 - Tropy gibi telefonları rahat rahat takaslayabilirsiniz. Lumia 620 içinde satanlara sorup üste kaç para istediklerini öğrenebilirsiniz.

Androiddede en mantıklı tercih S2 olacaktır piyasası çok düştü daha aşağısını almanızı tavsiye etmem.

iyi derken bana yetiyo. ilan falan verip satamam malesef telefoncuya falan gidip değiştirmeyi düşünüyorum. geçenlerde 2. el lumia 620 gördüm fakat fiyatını sormaya fırsatım olmadı. oraya gidip bi şansımı denemeyi istiyorum. s2 konusuna gelince samsungtan hiç haz etmiyorum malesef

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.