Şimdi Ara

Xperia Sp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tekrar merhaba arkadaşlar , telefon alıcam ama hala kararsızım xperia sp ve lumia 1320 arasında kaldım sizce bu saatten sonra xperia sp alınırmı arktık guncelleme alırmı almazmı belli degil ama performansı gayet iyi bir telefon birde ekranı çok sönükmus sanırım sizce kullanımda ve görsellikte çok fazla sorun olurmu yoksa lumia 1320 mi almalıyım ,sp yi seveni kadar lanet okuyanıda cok oldugu için tereddutteyim şimdiden teşekkurler :)

Birde extra olarak batarya omru ve kronik sorunları varmıdır acaba

• Kardeşim ben 1 senedir xperia sp kullanıyorum, arayüzünde ara sıra donma yapıyor ve marketten bir uygulama indirirken telefon resmen kitleniyor reset atmak zorunda kalıyorum, arka kamerası yeterli ama ön kamerası berbat bu arada oyun performansı yeterli fakat çok ısınma yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DC5C7D984 -- 22 Temmuz 2014; 15:24:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yogitech

Kardeşim ben 1 senedir xperia sp kullanıyorum, arayüzünde ara sıra donma yapıyor ve marketten bir uygulama indirirken telefon resmen kitleniyor reset atmak zorunda kalıyorum, arka kamerası yeterli ama ön kamerası berbat bu arada oyun performansı yeterli fakat çok ısınma yapıyor.

telefonda hangi oyunları sorunları oynayabiliyorsun. donma hiç sevmediğim şey. 850 tl ye alınır mı sizce? siz kaça almıştınız
  • 1yil once sp aldim,satmaya kiyamadim 4 ay once esime verdim hala kullaniyor,iki uc akrabama is yerinde arkadasima ve bir arkadasin esine surpriz hediye olarak sp aldim,soyulma kasma donma,vb sikayet gelmedi,yada imali laf sokma bile olmadu herkes memnun....

Bu demek degilki sp uber super ultra harika bir cihaz ..hayir..

Sp de de sorunlar olmustur,olacaktir,olanlari duzltirkeb guncelleme ile baska memnun olunan yri degistirmislerdir,dogrudur..

Elestirenlerin bir kismi bence haklidir,saygi duymak gerekir...

Fakat sp yi yerden yere vurmak icin..

Elestirip kulkaniyorum ayagi yapip yeni uyelik acanlar icin...

Sozum meclisten disari moto g yada daha oncesinde nexus4cu bazi fanboylarin en buyuk rakip sp yi gordugu icin..

Yalandan sp soyle boyle aldim sattim memnun degilim kalmadim diye bol keseden atan cin oyuncagi kullanan fake kisiler icin..

Yaziyorum isinize gelsede gelmesede sony fanboyu olsanizda hateboyu olsanizda,katilsanizda karsi ciksanizda...

Sp suanki fiyati ile en cazip fp telefonu dur. .

Bu fiyatta bu hizda islemciyi bu gpu ile verebilen bir baska cihaz yoktur...

Kasasi ortalama gorece rakiplere gore daha saglamdir...

Bu ekran boyutunda kendi segmentinde en iyi sure veren bataryalardan birine sahiptir. .

Kisiye gore degismekle birlikte yillardir ayni tasarimi pazara kitleyen samsungun aksine sık ve guzel bir tasarima sahiptir..

Moto g copcovery yada huawei den falan cok daha guclu cazip ve sorunsuz bir cihazdir..

830a kadar dusmus fiyati ile 1250den sp almis ben gibi kullanicilarini dusunursek piyasadaki en makul fiyata en ust performansi veren telefondur....

Samimiyetle katilmayan karsi cikan kullanicilar basimustune, fakat yalandan anti sp cephesi icin ana konusunda dolanan nickler bi kenarda dursunlar...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Xperia X Compact
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.