Şimdi Ara

Xperia Sp Almayı Düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde 950-1000 TL arası para var. Daha önce de donanımhaber de konu açıp telefon önerisi istedim ve herkes SP yi önerdi. Fakat SP nin artıları eksileri nelerdir ve Başka telefon önerirmisiniz 750-1000 TL arası?

• Ben nexus 4 derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklasik ayni donanimlari olmasina ragmen nexus4 un daha cok handikapi var..

• azdaha para koyma imkanınız varsa 1200 e felan s4 yada g2 almanızı tavsiye ederim
  • Xperia Sp'nin hoparlörü yüksek ses çıkartmaz.
    Son güncellemelerle pili çabuk bitiyor diye okumuştum.
    1000-1100 civarında Xperia M2'yi incelemenizi tavsiye ederim. Daha yeni bir telefon.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • myalperen kullanıcısına yanıt
    M2 modeli 950 tl ye bulmak mümkün aslında iyi bir alternatif olabilir güncelliği açısından

• Bütçeyi arttırabiliyorsan nexus 5 al

• m2 de daha buyuk ekrana ragmen daha kucuk batarya var zaten,yslemcy 1.2 ghz yyne sp den yavas,gpuda adreno 305 yyne sp den dusuk,eger bu donanym alynacaksa xperya L alynyr cebede 250 lyra kalyr yaklasyk..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Swonz

Bütçeyi arttırabiliyorsan nexus 5 al

+1 Bu arada sp o bütçenin en iyisidir

• Xperia M2 modelini önermiyorum. YouTube'dan inceleme videolarını izlediğim kadarıyla ekranda çok fazla parma izi kalıyor, sürekli silmeniz gerekiyormuş, aşırı derecede hem de.
  • Sp ye de şikayetlerine baktım. Şarjını tam bitirince telefon açılmıyormuş. Wifi az çekiyormuş. Ledler sorun yaratıyormuş. Ekran konuşma sırasında kapanıp açılmıyormuş gibi.

• Sp alınabilir güzel tel. ama diğerlerinede bak

• O fiyata alınacak en sağlam telefon. Bir çok sorunu son güncelleme ile giderildi. Gerek kasası gerek batarya süresi ile gayet güzel bit telefon. Sadece kamerasından fazla birşey bekleme. Ayrıca bizdeuygun.com da 800 tl gibi bir fiyatı vardı. Bütçe arttırmaya girerseniz elinizde z2 felan görürsünüz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Swonz

Bütçeyi arttırabiliyorsan nexus 5 al

Katiliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: travers

O fiyata alınacak en sağlam telefon. Bir çok sorunu son güncelleme ile giderildi. Gerek kasası gerek batarya süresi ile gayet güzel bit telefon. Sadece kamerasından fazla birşey bekleme. Ayrıca bizdeuygun.com da 800 tl gibi bir fiyatı vardı. Bütçe arttırmaya girerseniz elinizde z2 felan görürsünüz.

Doğru hala 800 TL ye var. Buyuk ihtimal bundan alacağım. En son Android kaç surumunu aldı ve alacak mı daha?

• 4.3 aldı gayet akıcı bi kaç bug var onlarda kısa zamanda giderilir. 4.4 alabilir ama kesin bir bilgi yok. Hem 4.4 ile devrim niteliğinde pek bit değişiklik yok. Dediğim siteyi tavsiye ederim bir çok arkadaşıma ordan telefon aldırdım ve bir kaç tane sp aldık servisine de düştük oldukça iyi hizmet veriyor delta.

• quote:

Orijinalden alıntı: travers

4.3 aldı gayet akıcı bi kaç bug var onlarda kısa zamanda giderilir. 4.4 alabilir ama kesin bir bilgi yok. Hem 4.4 ile devrim niteliğinde pek bit değişiklik yok. Dediğim siteyi tavsiye ederim bir çok arkadaşıma ordan telefon aldırdım ve bir kaç tane sp aldık servisine de düştük oldukça iyi hizmet veriyor delta.

Teşekkür ederim Travers beni hem telefon hem de site hakkında aydınlattığın için.

• Rica ederim. Alacağınız telefon şimdiden hayırlı olsun güle güle kullanın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.