Şimdi Ara

Xperia SP or Nexus 4?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonu günlük kullanıcam öğrenciyim zaten,
    okulda boş derslerde oyun oynucam o yüzden oyun performansı iyi olması lazım.
    kendim araştırdığım kadarıyla bu 2 telefonun üstüne telefon yok şuan piyasada.(max 1300 lira bütçeliler için)
    arkadaşlar hangi telefonu almam konusunda sebebinide söyliyerek yorum yaparsanız sevinirim.

• Daha ıyı ve yenı teknolojıye sahıp ıslemcısınden,daha ıyı kamerasından,daha sık goruntusunden,ısınma sorunu olmamasından dolayı tabıkı kesınlıkle xperıa SP..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SPalın bence

• Ben nexus 4 derim sp de cift cekirdekli arm cortex a15 nexus ta 4 cekirdekli a15 var ayrıca google ın telefinu olmasindan dolayı bir güncelleme atrısı var. Oyun olarak ikisi de menun eder. Telfonları rline al ve dene . Ama bence nexus 4 alınmalı

• Nexus 4
  • quote:

Orijinalden alıntı: One_Shot

Ben nexus 4 derim sp de cift cekirdekli arm cortex a15 nexus ta 4 cekirdekli a15 var ayrıca google ın telefinu olmasindan dolayı bir güncelleme atrısı var. Oyun olarak ikisi de menun eder. Telfonları rline al ve dene . Ama bence nexus 4 alınmalı

Nexus4'te Krait var.
  • bence spnin fiyatı yüksek vaktin varsa biraz daha bekle sony zr gelir temmuz ağustosta fiyat zden uygun olacakltır ve haliyle sp de fiyat inebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Note 13 pro android auto.
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MertAtilgan

Telefonu günlük kullanıcam öğrenciyim zaten,
    okulda boş derslerde oyun oynucam o yüzden oyun performansı iyi olması lazım.
    kendim araştırdığım kadarıyla bu 2 telefonun üstüne telefon yok şuan piyasada.(max 1300 lira bütçeliler için)
    arkadaşlar hangi telefonu almam konusunda sebebinide söyliyerek yorum yaparsanız sevinirim.

1300 lira bütçen varsa note 2(paralel ithalat) diyorum. ekran büyüklüğü iyidir hem bu iki telefondan 1,5 kat daha fazla batarya süresi sunar oyun oynarken daha fazla zevk alırsın hemde multimedya özellikleri ikisindende iyi
  • Nexus

• Sp yi bende düşünüyorum fakat depolaması beni düşündürüyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KemalAY

quote:

Orijinalden alıntı: One_Shot

Ben nexus 4 derim sp de cift cekirdekli arm cortex a15 nexus ta 4 cekirdekli a15 var ayrıca google ın telefinu olmasindan dolayı bir güncelleme atrısı var. Oyun olarak ikisi de menun eder. Telfonları rline al ve dene . Ama bence nexus 4 alınmalı

Nexus4'te Krait var.

Pardon ya başka bi telefonla karıştırdım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.