Şimdi Ara

Xperia Sp Satıp L925 Almak Mantıklı Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar xperia sp telefonum var artık andridden sogudum.Satıp L925 almak istiyorum.Abim "alma pisman olurun uygulama yok hicbirsey yapamıyorsun"diyor.Sizce abim haklı mı yoksa almaya deger mİ?
    Tesekkurler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• uygulama konusu görecelidir bana gayet yetiyor ama 925 şarj konusunda sıkıntılı bir telefondur çok oynarsanız günü çıkarmaz üzerine az daha ekleyip 735 alırsanız daha iyi olabilir
  • Sizce s3 neo nasıl?

• quote:

Orijinalden alıntı: bertan1907

Sizce s3 neo nasıl?

Lumia 735 almanız daha hayırlı olur bu konuda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sp den s3 neo ya da geçilir 925e de.
  • androidden sıkıldıysan iyi olur çoğu uygulama var w10 ile uygulamar düzelecek zaten şarj hariç 925 çok iyi bir telefondur

• Uygulamlarin wp 10 ile duzelecegi filan yok ben gecme derim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S3'ü Verip iPhone 5 almalı mı ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Windows phone alma.
  • Spden geçeceksen en az g3 m8'e geçmen lazım

• Bazı arkadaşlar kendinden çok emin konuşuyor wp10 çıkmadan insanları yanlış yönlendirmeyin aklınızda wp almak varsa ihtiyaçlarınızı belirleyip ona göre karar verin wp eksiklikleri olan bir sistem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Z1mBaBwE

Bazı arkadaşlar kendinden çok emin konuşuyor wp10 çıkmadan insanları yanlış yönlendirmeyin aklınızda wp almak varsa ihtiyaçlarınızı belirleyip ona göre karar verin wp eksiklikleri olan bir sistem.

"Bazı arkadaşlar kendinden çok emin konuşuyor" derken bana mı dediniz w10 ile uygulamalar düzrlmeyecek mi?

• Hocam fotoğraf ve video açısından neo' yu tokatlar neo yu geç o fiyat bandında ki her cihazı tokatlar, tur bindirir 925, 1520 kullanıyorum uygulamalar işimi görüyor öyle uygulama yok vs. diyenlere pek kulak asmayın.Düzenli olarak kullandığınız uygulamaların markette olup olmadığına bakın öncelikle ki daha sonra bu arkadaşlar gibi uygulama yok diye her konunun altın yorum yapmayın :) Daha stabil bir platforma geçmek istiyorsanız şarj olayını da ciddi olarak düşünüp 925 alabilirsiniz.
  • Yok hocam size karşı bir söylem değil bazı arkadaşlar sistemi aşırı derecede kötülüyor wp kullanılmayacak durumda olan bir sistem değil çok abartıyorlar ellerine ne geçiyorsa artık.
  • Alo sms whatsapp kullanacaksan al aklında uygulama kullanmak varsa uzak dur

• Windows Phone pişmanlıktır iyi düşün derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Z1mBaBwE

Yok hocam size karşı bir söylem değil bazı arkadaşlar sistemi aşırı derecede kötülüyor wp kullanılmayacak durumda olan bir sistem değil çok abartıyorlar ellerine ne geçiyorsa artık.

doğru söylüyorsun bilip bilmeden sistemi kötülüyorlar bence yeterli bir sistem uygulamarda yeterli bence

• Ameleler basmış yine burayı. Beğenmeyen almasın arkadaş. Ben aldım ve çok memnunum. Android kullanmak çileden başka birşey değilmiş. Tekrar android almak için beynimin %90 civarının yokolması lazım. Çünkü ancak o zaman bana hitap eder android. Bilmem anlatabildim mi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • alınır. 925 çok iyi bir telefon. ayrıca alabileceğin daha iyi bir kameralı telefonda yok malesef.
  • Ekran sıkıntı değilse 1320 alın batarya bitmek bilmez

• Fiyatı ve ekran boyutu Sp'ye yakın telefonlar windows tarafında 925 ve 1020 var. İkisini de kullanmadım, teknomarketlerde inceledim.
    925 denize sektirmek için attığımız taşlara benziyor, enlemesine geniş, tasarımı sana bana değil meraklısına.
    1020 masaya koyunca düz durmuyor, üst tarafı kalkık. Biraz da kalın bir telefon
    İki telefonda donanım olarak Sp den iyi değil ama windows kullanımda orta donanımda kasma-donma yapmıyor androiddeki gibi.

İlla windows alacaksan 930u takibe al, en azından tasarımı güzel, o da 1020 gibi şok indirime girecektir en geç gelecek sonbahar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.