Şimdi Ara

Xperia sp vs moto g

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu ara çok görüyorum ben sp yi planlamıştım ama moto g yi övenler de çok sizce hangisi daha iyi?
    Bu arada oyun çok oynarım,internette pek gezinmem,müzik çok dinlerim buna göre bi öneriniz varsa bütçe max 900tl

KARŞILAŞTIRMA:
    http://www.mobiletisim.com/telefonlar/karsilastirma/motorola-moto-g-sony-xperia-sp-3136445

• up up
  • quote:

Orijinalden alıntı: -TheTimeLord-

up up
    sp tabiiki ama fiyatı da 250 tl fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B7E0863E7

sp tabiiki ama fiyatı da 250 tl fazla

Alıntıları Göster
    karsılastırma sıtelerınde herseu tam cıkmaz malesef,oyun cok oynuyorsan gun ıcınde yarı yolda bırakmayan batarya sp de daha ıyı ayrıca g de xperıa L dekı gpu var adreno 305..

spde ıse xperıa z dekı adreno 320 gpusu var buda oyunlarda daha ıyı performans demek,ayrıca sp de sd kart kullanabılme avantajında var ve daha ıyı bır kameraya sahıp..

ılk bakısta moto g de 4 cekırdek avantaj gıbı gozuksede 4 cekırdegı aktıf kullanan 4 tane oyun dahı yok,bu yuzden saat hızı frekansı daha cok ıse yarayacaktır ve bu acıdan sp moto g nın ıslemcısınden daha hızlı bır ıslemcıye sahıp..

kısaca 150 cıvarında daha fazla verıp alacagın sp ıcın deger,donanım daha performanslı ve güçlü çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

karsılastırma sıtelerınde herseu tam cıkmaz malesef,oyun cok oynuyorsan gun ıcınde yarı yolda bırakmayan batarya sp de daha ıyı ayrıca g de xperıa L dekı gpu var adreno 305..

spde ıse xperıa z dekı adreno 320 gpusu var buda oyunlarda daha ıyı performans demek,ayrıca sp de sd kart kullanabılme avantajında var ve daha ıyı bır kameraya sahıp..

ılk bakısta moto g de 4 cekırdek avantaj gıbı gozuksede 4 cekırdegı aktıf kullanan 4 tane oyun dahı yok,bu yuzden saat hızı frekansı daha cok ıse yarayacaktır ve bu acıdan sp moto g nın ıslemcısınden daha hızlı bır ıslemcıye sahıp..

kısaca 150 cıvarında daha fazla verıp alacagın sp ıcın deger,donanım daha performanslı ve güçlü çünkü.

peki,teşekkürler

• -TheTimeLord- kullanıcısına yanıt
    Xperia Sp
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MOTOROLA Moto G - ANA KONU -
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Xperia SP
  • SP :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: run...rabbt

SP :)
    moto g güzel telefon ama sp daha iyi her açıdan aradaki para farkı sorun olmazsa kesinlikle xperia sp
  • quote:

SP :)

peki başka önerileriniz varmı ?
  • G2
    S4
    Z1
    Z1compct
    Moto g
    Xperia M
    Xperia L
    Gmd Elite

Edit:Der ve kaçar Tavşan
  • quote:

G2
    S4
    Z1
    Z1compct
    Moto g
    Xperia M
    Xperia L
    Gmd Elite

site faul zaten sp 130 gram gösteriyor
  • quote:

G2
    S4
    Z1
    Z1compct
    Moto g
    Xperia M
    Xperia L
    Gmd Elite

kardeş max 900tl demiştim bütçe
  • -TheTimeLord- kullanıcısına yanıt
    Hocam moto g en iyisi bence saf andoidde taklma falan yaşamazsn ve 18ay güncellme alacak paran cebinde kalr
    Max 800tl diye bliyrm moto g

Edit:Der ve kaçar Tavşan :D
  • quote:

Hocam moto g en iyisi bence saf andoidde taklma falan yaşamazsn ve 18ay güncellme alacak paran cebinde kalr
    Max 800tl diye bliyrm moto g

Edit:Der ve kaçar Tavşan :D
    Sp daha iyi performans verir bence. Aslında Moto G'de saf android var ama Sony çok ayrı bi dünya bana göre :) 200-250 Tl için bence çok daha iyisini almalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WanPorsia

Sp daha iyi performans verir bence. Aslında Moto G'de saf android var ama Sony çok ayrı bi dünya bana göre :) 200-250 Tl için bence çok daha iyisini almalısın.

sp zaten pararel satış alıcam 850 tl ortalama olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: -TheTimeLord-

quote:

Orijinalden alıntı: WanPorsia

sp zaten pararel satış alıcam 850 tl ortalama olarak

Alıntıları Göster
    Moto G alınır 760tlye aldım 700-850 arası değişiyor bu aralar her h.sonu mutlaka bir mağaza 750tl seviyesine çekiyor daha aşağı alanlarda oldu.Gerek donanım gerek malzeme kalitesi güncelleme garantisi moto g de mevcut ve alınabilecek en mantıklı telefon bende tavsiye karşılaştırma sitelerine bakma teknosa yada medimarktta bir dene cihazı yalnız mağazada cihazlar android 4.3 oluyor biraz performans düşük ama 4.4.2de uçuyor 1gb ramine rağmen saf android sayesinde 1aydır kullanıyorum ne donma oldu ne kasma ne uygulamalar arası geçişte takıldı ne kapandı oyunlarda kasma falan hiç yok real racing 3 ve modern combat 4 oynuyorum sürekli sorunsuz

• Xperia M2'de bu aralar çıkar acil değilse biraz bekle.
  • SP elbette
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.