Şimdi Ara

Xperia Spden Lumia1320ye Geçmelimiyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler sizce almalımıyım? Çok oyun oynayan biri değilim facebook , whatsapp , bide forumdayım sürekli pek fotograf çeken biri değilim haftada belki 5-6 tane çok iyi olsada olur orta bişey olsada olur pek soru değil ekran+şarj önemli benim için xperia spden geçsem pişman olurmuyum? Sp çok sıktı artık ekran küçücük geliyor ve gün içinde telefonu 2-3 saat şarjda kullanmak zorunda kalıyorum lumia1320de öyle bişey olmuycagını düşünüyorum bi detaylı fikir verseniz kararsız kalmış durumdayım şuan dün bimekste 3-4 dklık kullanma şansım oldu hoşuma gitti diyebilirim kamerası benim için yeterli durumda tabiki 3-4 dk içinde ne kadar incelenebilirki bi telefon? Sizce ne yapayım yoğunlaşayım mı 1320ye? Kullananlar bi yorum yaparsa çok iyi olur

Yanlış anlaşılmasın yazıyı Lumia1320ana konu ve kullanıcı konusuna yazmıştım oradada görebilirsiniz alıntı değildir sizlerdende bilgi almak istedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Androidden wp ye geçiş kısaca hocam bi süre sonra 1 2 ay gibi bir süre yani sıkılmaya baslarsiniz bence en basitinden şarkı ileri sarma sesi birden düşürme vs.gibi birçok islevden yoksun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sarj icin 50 liraya hbden cep sarji alin mini

• Geç hocam bence geçerek iyi edersin

• WP ye alışmaktan sıkıntı yaşamam diyorsan geç gitsin sen bilirsin
  • İlk zamanlar ben de WP ye hevesliydim ama kardeşlerimde l525 ve l720 var ve Lumia hiç zevk vermiyo. Buarada bende de Xperia Sp var. Android ten çok eksik WP şimdilik. 720 ile 1320 bir mi diyeceksiniz. Evet bir. Sadece kamera farkı ve ekran farkı var. Kullanımda hiçbir fark yok. Kesinlikle önermem.

• 1320m var.

face twit whatsapp surekli açık forumda da geziyorum yoğun. 3. Gunde şarj ediyorum

• hocam bence çok şey kaybetmezsin
    ben hem lumia 520 hem xperia z sahibiyim lumialar oldukça seri çalışıyo gerçi sony de oldukça iyi ama lumiaların ayrı bi havası var ölümcül olmaz yani
  • 1320 var bendede,$arj konusunda çok iyi.3g genelde açik,wifi kullanimi,oyun derken 2gun gıdıuo şarj

• Xperia T2 Ultra'yı bekle.. Gerçi bir muamma hiç gelmeme ihtimali de var; ama gelecekse zaten bir iki aya gelir..
  • Androidden WP'ye geçtim. Sıkılırsın dediler ama telefonun özellikleri iyi seviyede ve uygulama açığı azalıyor (tabi senin ihtiyaçlarına göre değişebilir) Her türlü soru sorabilirsin,şuana dek sıkılmadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: hayvan arkadas

sarj icin 50 liraya hbden cep sarji alin mini

+7373838926364

• xperia spyi 300e alabilirim

• Hocam donanim.olarak es cihazlar ama wp sana o donanimda s4 performansi verir 8.1 geliyor bu cihazlar onu ve 8.5i alacak 8.1de statusbar geliyor sikmi arkaplan geliyor kakiteli jygulama bakimindan wpnin androidden cok cok cok az eksigi vardir. Tek bir kasma donma yasayamassin ayrica ben 1320 kullandim yabi sadece inceledim spden geciste seni tatmin eder.

• 6" telefon çok iyi fakat wp da nasıl onu bilemem.
    bence lg g pro lite a da bir bak derim. aynı paraya android. 5.5" sanırım. ama son karar senin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.