Şimdi Ara

Xperia T3 /// Desire 816 /// One Mini 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar . bu 3 telefonun arasında kaldım . nakit param olmadığı için evkurdan alıcam telefonu o yüzden bu 3 telefndan birini önerirseniz sevinirim .

Xperia T3 : 5,3'' ekran 1280×720 .IPS LCD . 277 ppi . 1,6 GHZ 4 çekirdek . Adreno 330 . 1 gb ram

Desire 816 : 5,5 inç, 720 p hd . Super LCD2 ekran . 267 adreno 305 . 1.5 gb ram

One mini 2 :4,5 inç ekran . SUper LCD2 1,2 GHz, 4 çekirdek Adreno 305 1 gb ram

one mini traşlanmış aliminyum arka kapağıyla ilgimi çekiyor ancak bataryası 2110 Mah . yetmeyecegini düşündüm

Desire aralarında performansı en iyi olarak görünüyor ancak tipi hoş değil ve güç/kilit tuşu sol kısımda yanda yer alıyor

sony paslanmaz çelik kasasıyla hoş görünüyor ancak 1GB ram olması ilerdeki güncellemeleri konusunda insanın aklında soru işareti bırakıyor

yorumlarınızı bekliyorum . şimdiden teşekkürler :)

• evkur'dan uzak dur bence soyle taksitli fiyatlara baktim ucuyorlar ,operatorler daha mantikli secim olur muhtemelen veya kredi cekip odemek.
  • hocam çok doğru diyorsun ama şuanki imkanlarda kredi kartı bulmam imkansız . evkur bu telefonları teknosa gibi yerdeki fiyatlarıyla 10 ay vadeli olarak verdiği için evkura yöneliyrum
  • valla evkur koseye sıkıstırmıs modeller az sayıda fiyatar sıkıntı , one mini 2 170 lira ,816 140 , t3 130 lira, s5 200 lira ben boyle bir durumda kalsam imkanım varsa s5 alirdim.digerlerinde en cok guncellemeyi one mini 2 alir muhtemelen ama o fiyata cikarsan s5 almamak hata olur gibi 30 lira icin.t3 ile 816 benzer guncellemeler alir bence , htc 64 bit desire 820 yide tanitti yakın zamanda oda cikar evkurda olur mu bilmem istersen biraz daha bekle belki gelir veya baska modeller gelebilir , bu modelleri cok fazla oneremiycem bu fiyatlarla.ben s5'e cikamam illa alacam dersende 816 veya t3'ten birini sec.

http://www.gsmarena.com/htc_desire_820-6636.php

• T3 le Desire arasında çok kalıcam anlaşılan . doğru diyorsunuz One mini nin fiyatını yanlış biliyormuşum ben .
    şekil olarak T3 daha göze hoş geliyor ancak 1.5 gb ram ve 1.6 ghz işlemci desire yi daha performanslı yapacağa benziyor
    yardımlarınız için Çok Teşekkür Ederim
  • Evkur'da 2000 TL malın parasını senden 3500 TL olarak geri alırlar.
  • gomedafu G kullanıcısına yanıt
    Desire 816 Almanı öneririm,gerek kamera gerek hız olarak desire 816 daha iyi.
  • T3 daha mantikli ve saglam cihaz,816da klasik htcnin saglam.kasa yapisi yok.gpuda dusuk buda o fiyata degmez bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefon teknosa veya vatan bilgisayar gibi mağazalardada aynı fiyatta olduğu için evkurdan almayı düşünüyorum
    birde vatan bilgisayarın kredi si varmış acaba değerlendirsemmi ?

Desire 816 nın ram ı 1,5 Gb olduğu için bana daha iyi geldi hocam
  • Bugün telefonun siparisini verdim
    Başka bir şehirde okuduğum için cuma günü elime gececek telefon
    Siyah rengini aldim
    One mini 2 ile arasinda kaldim ancak one i da alsam desire i da alsam kilif ile kullanacagim için desire i tercih ettim
    Ayrica geri/ana menu gibi tuslar ekranda yer aldigi icin one mini de ekrsn kullanimi daha da düşüyordu . bu da önemli bir faktordu benim için . çünkü daha once 6.3" lik Galaxy mega kullanmistim
    Ekran ne kadar buyuk o kadar iyi :)

• T3 ü beğendiysen al.

• Htc Desire 816 almalısın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Desire 816 yarın öğleden sonra elime geçiçek inşallah . siyah rengini aldım . söylediğim herkes LG g2 ve DM Elite i önerdi
    DM bu günden sonra kullanacagım telefnlar arasında yer almıyor mazimiz geniş çünki :D
    LG G2 yi de kredi kartım olmadıgından ve vatan bilgisayardan kredi çekmek istemediğimden almadım
  • T3 tabıkı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.