Şimdi Ara

Xperia U,S ve P Son kez yardım lütfen( U ALINDI ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dostum senin yanlisin var :) arkadas 39Tllik durumdan dolayi almis U yu 10Tl de net paketi 49Tlye almis xperia P 77 TL den basliyor 87Tl olsa 10TL de net paketi 97Tl*24 : 2328TLye geliyor :D
    Umarim aciklayabilmisidmir :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraturk

dostum senin yanlisin var :) arkadas 39Tllik durumdan dolayi almis U yu 10Tl de net paketi 49Tlye almis xperia P 77 TL den basliyor 87Tl olsa 10TL de net paketi 97Tl*24 : 2328TLye geliyor :D
    Umarim aciklayabilmisidmir :D

aman hocam kalsın paketler falan gözüm korktu
  • Arkadaş doğru anlatmış,

39+10 TL net paketiyle 49 işte ortalama 1175-1200 arası bir değer çıkıyor 24 ay taksitle.

Zaten şu var , normal hepsi buradadan falan baktım ordada 48 TL çıkıyor yine 1200 çıkıyor.Aynı şekilde S ye baktım normal fiyatı 1600-1700 24 ay taksitle hem turkcelle hemde diğer normal hepsiburada teknosa gibi yerlerde aynı turkcell fiyatı olarak 95 lere geliyor ve 2300 tl lere geliyor

Yani yüksek fiyat gibi bir durum yok kısacası , normal mağazadanda alsam aynı şeye geliyordu.1 TL fazla vermiş olucam ama internet olucak
  • Bu arada oyun atıcamda cihazıma nasıl atabilirim arkadaşlar?

Şuan net olmadığından telde , apk dosyalarını pc ye indirdim.Buna atıcamda tonlarca dosya çıktı games içine attımda bulamadım ya , hangi klasöre atıcaz acaba?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.