Şimdi Ara

Xperia U,S ve P Son kez yardım lütfen( U ALINDI )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dün internetten siparişi alıcaktım ondan sonra araya hafta sonu girince kargo falan gecikir düşüncesiyle hemde iyice emin olmak istediğimden son bir kez daha sorayım dedim.Yarın inş alıyorum Ankamallden telefonu.

Şimdi aklımda U modeli vardı ancak S modelide biraz aklımı çeldi gibi benim.S alsam nasıl olur?

U ile S'nin Farkı

U)5 mp kamera ile 720 p video kaydı , S)12mp kamera ile 1080p video kaydı ve ön yüzdeki 1.3 mp kamera ile 720p video kaydı
    U)1.0 ghz çift çekirdekli işlemci , S)1.5 ghz hızındaki çift çekirdekli işlemci
    U)Mali 400 Gpu , S)Adreno 220 GPU

Aslında mali 400 galiba s2 deki gpuymuş.Adreno hakkında fikrim yokta acaba u nun gpusu dahamı iyi?

U)3.5" lik ekran 280ppi , S)4.3" lik Led ekran 330ppi

Bu koşullarda S almalımıyım sizce?Birde kampanyadan alacağımdan p modelide dikkatimi çekti.P modeli u ve s arasında bir şey S daha iyi ama P nin fiyatı daha pahalı neden böyle acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrebo -- 30 Haziran 2012; 18:40:08 >

• xperia s kullanıyorum ve son derece karizma ve her koşulda beni mutlu eden bir cihaz sende xperia s alırsan pişman olmazsın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrebo

Arkadaşlar merhaba,

Dün internetten siparişi alıcaktım ondan sonra araya hafta sonu girince kargo falan gecikir düşüncesiyle hemde iyice emin olmak istediğimden son bir kez daha sorayım dedim.Yarın inş alıyorum Ankamallden telefonu.

Şimdi aklımda U modeli vardı ancak S modelide biraz aklımı çeldi gibi benim.S alsam nasıl olur?

U ile S'nin Farkı

U)5 mp kamera ile 720 p video kaydı , S)12mp kamera ile 1080p video kaydı ve ön yüzdeki 1.3 mp kamera ile 720p video kaydı
    U)1.0 ghz çift çekirdekli işlemci , S)1.5 ghz hızındaki çift çekirdekli işlemci
    U)Mali 400 Gpu , S)Adreno 220 GPU

Aslında mali 400 galiba s2 deki gpuymuş.Adreno hakkında fikrim yokta acaba u nun gpusu dahamı iyi?

U)3.5" lik ekran 280ppi , S)4.3" lik Led ekran 330ppi

Bu koşullarda S almalımıyım sizce?Birde kampanyadan alacağımdan p modelide dikkatimi çekti.P modeli u ve s arasında bir şey S daha iyi ama P nin fiyatı daha pahalı neden böyle acaba?

fiyatta sorun yoksa tabiki S almasın.. Hatırladığım kadarıyla ama araştır derim U nın hafızası artıralamıyordu SD ile yani para varsa direk S al derim. :)

• S daha Iyi tabikide ama senin telefondan beklentilerin neler onu söyle ona göre yardımcı olalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eger fiyat limitin yoksa tabikide S daha mantikli gelir ama ben S i inceledim 12MPlik Full HDlik bir video kalutesini üek göremedim LG prada 3.0 incelemistim onun videosu bana cok daha net ve kaliteli geldi tabi ama ics olayi felan gelmeyecekmis pradaya...

u ise orta segmentte alinabilecek en iyi cihazdir...
  • 200tl fazla ver galaxy s3 al hocam xperia s 1 yıl sonra bitecek ama s3 uzun soluklu bir telefon 3 yıl rahat güncelliğini korur
  • Telefondan beklentim aslında şu ben nette çok gezerim birde oyun çok oynarım.

Kamerayla aslında çokda fazla işim yok gibi o sadece biraz tatmin amaçlı oluyor.Ama 1.0ghz işlemci sorunsuz akıcılıkta oyunda oynatır normal işlemleride yaptırırsa olmadı u alayım.

Gerçi birde ekran boyutu önemli benim için 3.5 da yeterlide 4.3 de ayrı bir şey , hafıza konusuna gelirsek bilmiyorum 4 inşallah yeterli olur pişman olmak istemiyorum.

Fiyat olaraksa turkcellin kampanyasıyla 59 tl ye s alınıyor ama galaxys s3 107 TL peşin fiytatında 200-300 tl fark olmasına karşın turkcelle alınca fiyat 2 kat artıyor

Ondan dolayı en mantıklı s geldi.Ama u da alabilirim neyse bugün alınca akşam yazarım konuya bakalım hayırlısı olur inş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oyun oynayacaksan s al derim mamedroid di sanırım onu yüklersen bir ton playstation oyununu oynayabilirsin u güzel bir telefon kesinlikle ama alma imkanın varsa yeni parti s al
  • Eğer oyun oynayacaksan Play Station setifikalı xperia S 'i almanı tavsiye ederim. Ekran büyüklüğü oyun oynarken önemli bir ayrıntı. Xperia U çift çekirdek 1Ghz işlemcisi ile birçok oyunu oynatır tabi fakat ekran küçük. Oyunlarda ayrıntıya giremezsin.
  • sola hakkinda ne dusunuyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kafa karıştırıyım biraz bence 2 si arası p serisini al bence 8mp , 1ghz*2 ekran 960*540 white magic ekran oyun ve net için ideal
    u=799
    p=1399
    s=1599
  • p olayına girme derim o ekran 1300 lük pille hayatta memnun edemez seni bence. ayrıca fiyatını haketmiyor 300 tl daha ucuz olmalıydı o cihaz
    sola ise fiyatına bağlı olarak sıradaki telefonum olmaya adaydır :)
  • Ben almanyadan 250-270€ civarına temin edebiliyorum. ortalama 580-630 Tl arasında. Dayım agustosun 9 yada 20 sinde gelecek. O zamana kadar türkiyede de satışa çıkarsa fiyatına göre kıyaslama yapıp, ona göre sipariş edebilirim sanırım. Ancak kimse kullanmıyor cihazı. Kullanıcı yorumu bulamadım hiç.
  • arkadaşım kampanya nasıl bir kampanya anlatabilir misin? çünkü normalde xperia p, s'ten daha ucuz. eğer ucuza bulduysan biz de bakalım
    telefonlara gelince s aralarında en iyisidir. oyun oynamak için de en iyisidir. ekranın çözünürlüğünük farkından dolayı düşen performansı güçlü gpu kapatmış. u ise fiyatına göre iyi bir cihaz fakat hafıza arttırılamıyor ve sar değeri yüksek.
    paran varsa s al yani.
  • Teşekkürler arkadaşlar U aldım.

Turkcell faturasıyla aldımda 1200 TL ye geldi.Faturam gold olmadığından pahalıya geldi gold olsaydı S alıcaktım.

Neyse telefondan ilk izlenimlerimden bahsedeyim.

S ile bire bir yan yana koydum inanın çokta fark yokmuş ekran boyutu olarak.Çok üzülüyordum 4.3 alamadım diye ama bir koydum gerçekten fark çok çok az.İşlemci olarak son derece hızlı , zaten gpu su galaxy s2 nin gpusu olduğundan oyunlarda sıkıntı yaratmaz.

1.0 ghz dual core olduğundan piyasadaki hız bakımından ilk 5 de telefonlar arasında.Ben memnunum.

Isınma sorunuda henüz yaşamadım , tek eksiği 4gb hafıza olabilirde bana yeter gibi geliyor.Zira T20 vardı bende ondada 4 gb micro sd ile kullanıyordum ama baya bir oyun kurmuştum.

Ram konusuna gelirsek 256 dan sonra baya fark etti 512.Tabi S 1 gb elbette daha iyi ama 512 hiç bir sıkıntı yaratmıyor yağ gibi akıyor şuan.Benim p4 pc den hızlı ben size diyim , windows 7 kursak daha hızlı olur.

Bu arada telefon çok dikkat çekiyor söyleyim millet gözünü alamıyor.Hele birde siyah renge mavi tema yapınca nick mesaj uyumu gibi bişey oluyor

• Hayirli olsun. Güzel bir inceleme yap bakalim :)
  • Tamam hocam 1-2 gün sonra yaparım bir kaç oyun kurarım benchmark kurarım.Fotoğraf makineside aldım çok şükür resimli olarak inceleme paylaşırım
  • dostum hayirli olsun tekrar hangi tarife ile aldin da 1200TLye geldi bir yanlislik olmasin sakin
  • Sağol dostum

Babamda biz bize vardı galiba işte onun tarifesine ek olarak 39 muş birde 10 tl internet paketiyle 49 TLx24 den 1175-1200 gibi bir rakam yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrebo

Teşekkürler arkadaşlar U aldım.

Turkcell faturasıyla aldımda 1200 TL ye geldi.Faturam gold olmadığından pahalıya geldi gold olsaydı S alıcaktım.

Neyse telefondan ilk izlenimlerimden bahsedeyim.

S ile bire bir yan yana koydum inanın çokta fark yokmuş ekran boyutu olarak.Çok üzülüyordum 4.3 alamadım diye ama bir koydum gerçekten fark çok çok az.İşlemci olarak son derece hızlı , zaten gpu su galaxy s2 nin gpusu olduğundan oyunlarda sıkıntı yaratmaz.

1.0 ghz dual core olduğundan piyasadaki hız bakımından ilk 5 de telefonlar arasında.Ben memnunum.

Isınma sorunuda henüz yaşamadım , tek eksiği 4gb hafıza olabilirde bana yeter gibi geliyor.Zira T20 vardı bende ondada 4 gb micro sd ile kullanıyordum ama baya bir oyun kurmuştum.

Ram konusuna gelirsek 256 dan sonra baya fark etti 512.Tabi S 1 gb elbette daha iyi ama 512 hiç bir sıkıntı yaratmıyor yağ gibi akıyor şuan.Benim p4 pc den hızlı ben size diyim , windows 7 kursak daha hızlı olur.

Bu arada telefon çok dikkat çekiyor söyleyim millet gözünü alamıyor.Hele birde siyah renge mavi tema yapınca nick mesaj uyumu gibi bişey oluyor

telefon 800 tl 1200 tl p nin fiyatı bir yanlışlık var hocam eğer 1200 e aldıysan koş geri ver teli

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.