Şimdi Ara

Xperia Ultra Z Cızırtı Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xperia Ultra Z kullanıcısıyım. Müzik dinlerken, sesli bildirim geldiğinde hoparlörde cızırtı oluşuyor. Daha açık olarak anlatmak gerekirse müzik çalarken problem yok ancak şarkı yürütülürken ses düzeyini sıfıra getirince cızırtı başlıyor, örneklendirmek gerekirse 3 dakikalık bir müzik dosyasının 2 dakikasında müzik yapıldığını son bir dakikasının boş kayıt olduğunu düşünün. İlk iki dakika gayet berrak ses almama rağmen son bir dakikasında cızırtı oluşuyor. Donanımsal olduğunu düşünmüyorum çünkü video izlerken müzik dinlerken (yukarda örneklendirdiğim durumda) gayet berrak ses alıyorum. Fikri olan varsa yardımcı olabilir mi? Bir de telefonumu Kırgızistan'dan aldım. Pasaportuma kaydettim. Donanımsal bir problem varsa tamirini nasıl yaptırabilirim?

Edit: Şimdi biraz kurcaladım. Clear Audio+ özelliğini kapatınca sorun ortadan kalkıyor ancak bu çözüm içime sinmiş değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zagor1115 -- 4 Aralık 2013; 19:54:53 >

• Power + ses açma tuşuna aynı anda basılı tutup bekleyin reset atın telefona.
    Düzelmezse donanımsaldır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.