Arkadaşlar ben bayramda fransadan veya italyadan xperia x1 almayı düşünüyorum. bunlar her ülkede direk olarak ingilizce mi geliyor yoksa fransızca veya italyanca mı gelir. elimde samsung omnianın türkçeleştirme paketi var o x1 e uyar mı? ve son olarak omnianınki uymazsa windows mobile 6.1 için genel bir türkçeleştirme(ya da ingilizce ona da razıyım)paketi var mı? yardımınız için şimdiden teşekkürler
Standart olarak ingilizce rom ile gelir.Türkçe rom için ya sony yi bekleyeceksin yada unoffical rom hazırlayan birilerini.
omina'nın türkçeleştirme paketi uymaz boşa deneme
tamam sağol ben esato forumlarında bi kişiyi gördüm almancadan ingilizceye çevirmeye çalışıyodu da ondan sordum bana ingilizce de yeter. neyse daha garanti olsun diye almadan önce de sorarım ya da alırsam alacağım yerde kontrol ederim. cevabın için tekrar saol
xperia olsunda çince olsun :) cok guzel bı alet fıyat bılgısıde verırsen seviirim
valla doğru aslında xperia olsun dili nolursa olsun ama anlamak da lazım :) fiyat olarak da fransada baktığıma göre 559€ italyada ise bazı siteler 649€ yazmış kesin bir fiyat bulamadığım için gittiğimde bakacağım. ama aklımda bir soru daha var ben xperia yı alıp türkiyeye getirdiğimde bir sorun çıkarsa sony ericsson bakar mı?(garanti global olsun olmasın ücretli olsa da bakar mı bakmaz mı bunu merak ediyorum)