Markette installer diye bi arama yaptır belki telefonunda installer eksiktir gördüğün ilk installeri yükle. kurduktan sonra o programı bi daha açmaya çalış. yine olmuyosa o .apk ile uğraşma büyük ihtimalle androide uyumlu değildir.
Bu da olmadi ya, installer da yukledm.. Yine acacak program bulunamadi diyor, apk icin.. Gtti mi yani ya rehberim, msjlarim... Ama baktm da hafiza kartinin icinde duruyor.. Sdce o programi bulup yuklemem yeterli, ama bulamiyorm,kuramiyorum...
quote:
Orijinalden alıntı: karamacha
Bu da olmadi ya, installer da yukledm.. Yine acacak program bulunamadi diyor, apk icin.. Gtti mi yani ya rehberim, msjlarim... Ama baktm da hafiza kartinin icinde duruyor.. Sdce o programi bulup yuklemem yeterli, ama bulamiyorm,kuramiyorum...
ayarlar / uygulamalar / bilinmeyen kaynaklar işaretle bunu
Programı bilgisayara indir. sonra pc baglantısı yapıp sd kartın içinde olusturdugun bir klasöre at programı . sonra andexplorer programını marketten indir. sd kartın içinde olusturdugun klasoru bulup içindeki programa bas kurulum baslayacaktır .
quote:
Orijinalden alıntı: xYaKuBux
quote:
Programı bilgisayara indir. sonra pc baglantısı yapıp sd kartın içinde olusturdugun bir klasöre at programı . sonra andexplorer programını marketten indir. sd kartın içinde olusturdugun klasoru bulup içindeki programa bas kurulum baslayacaktır .
bide telefonda bulduğun dosyanın ismi ve uzantısı ne ?
quote:
Orijinalden alıntı: hakanr
quote:
quote:
bide telefonda bulduğun dosyanın ismi ve uzantısı ne ?
benim paylaştığım programı telefona atacaksın . telefonun içinde degil bu program .
quote:
quote:
kardeş tamamdır hallettm sonunda... o dediğini yukleyince görüntülendi ve açıldı backup restore.. şu anda da eski bilgilerin hepsini kopyalamaya başladı.. çok sağolasın uğraştırdım harbiden, eyvallah teşekkür ederim tekrar;)) bi de bi sorum olacaktı.. ben 7 aydır kullanıyorum ve o zamandan beri mesajların hiçbirini silmedim ve önceki guncellemeden sonra baktım tlf halen yavaştı.. bu 7 aylık msj birikiminin bunda da bi etkisi olabilir mi? gerçi sonuçta hepsi sd card'ın içerisinde bulunuyor ama, yine o denli yavaş olacaksa bi temizliğe gideceğim.. çünkü 2.3'ün bu hali 10 numara, yavaşlarsa hiç çekemem valla..
quote:
quote:
quote:
kardeş tamamdır hallettm sonunda... o dediğini yukleyince görüntülendi ve açıldı backup restore.. şu anda da eski bilgilerin hepsini kopyalamaya başladı.. çok sağolasın uğraştırdım harbiden, eyvallah teşekkür ederim tekrar;)) bi de bi sorum olacaktı.. ben 7 aydır kullanıyorum ve o zamandan beri mesajların hiçbirini silmedim ve önceki guncellemeden sonra baktım tlf halen yavaştı.. bu 7 aylık msj birikiminin bunda da bi etkisi olabilir mi? gerçi sonuçta hepsi sd card'ın içerisinde bulunuyor ama, yine o denli yavaş olacaksa bi temizliğe gideceğim.. çünkü 2.3'ün bu hali 10 numara, yavaşlarsa hiç çekemem valla..
Mesajların bolluğu kesinlikle telefonu yavaşlatıyor. Sen ufaktan temizliğe başla :)
Arkadaşlar yaa ALLAH RIZASI İÇİN bişi sorcam. xperia x 10 a yedekleme yapptıktan sonra 2.3 sürümünü yükledim ama backup yapamadım...forumda yazıldığı gibi backup programını önce bilgisayara sonra telefona attım apk olduğu için görmedi yine forumda olduğu gibi andexplorer programını bilgisayara indirdim ve sd kartın içine attım sonra officeSuite bölümünden andexplorer programını attığım yere bakıyorum programı görmüyor. İlla marketten mi indirmek lazım ya çok açıklamalı ve adım adım bana anlatırsanız çok sevinirim .Rehbere ulaşamıyorum. Format atmadan önce yedekledim. Yedeği telefonu bilgisayara bağlayınca görüyorum ama yükleyemiyorum. Sizden acil bilgi rica ediyorum .Şimdiden teşekkürler Bu arada telefonumda internet yok bu sebepten bilgisayar aracılığı ile programları indirmek zorundayım.
geri yükleme başladı olur mu olmaz mı bilmem ama linkten programı atan arkadaştan allah razı olsun
Telfondan mı girdin markete yoksa pc den mi indirip telefona attın ayrıntılı nasıl yaptığını anlatırmısın lütfen hala getiremedim rehberi
xperia x10 yedekledim yedekledigim dosyayı sd cardda sbf dosyası diyo acamıyorum adam akıllı tarif edebilecek biri yokmu ya demekki bi cok kisi guncellemede bu sorunu yasıyor sunu at bunu at hepsini attım hic biride acmadı 05559747867 de tel nom teldende anlatabilecek arkadas varsa dua ederim
xYaKuBux linkte verdiğin dosyada acılmıyo kardes bi net bi sekilde ne yaparak getirecegimizi yazarmısın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme