2 gün önce xperia x10 mini pro'yu aldım. telefonda hiçbir sorun yok gayet güzel bir telefon, ancak 0. facebooka giremiyorum bu konuda yardımcı olabilecek birileri var mı ??
up up up :D
yardım edicek kimse yokmu ??
0.facebook'a sadece Wap APN ile giriliyor. Android'de nasıl girilir bilemiyorum.
sorunu hallettim gerek kalmadı teşkkürler
Az once x10 dan denedm oda girmiyomus nasil yaptin acaba belki bi gun lazim olur internet pakedi varken bakmiyom bile ona
quote:
Orijinalden alıntı: yunuss.10
Az once x10 dan denedm oda girmiyomus nasil yaptin acaba belki bi gun lazim olur internet pakedi varken bakmiyom bile ona
ücretsiz 0.facebook.com için operatörün GPRS/Wap ayarları gerekir.
Buyrun ayarlar....
AVEA GPRS/WAP
Menü->Ayarlar -> Wi-fi & Bluetooth & Mobil Ağ Ayarları -> Mobil Şebekeler -> Erişim Noktası Adları -> menü tuşuna basıyoruz -> Yeni APN
İsim: Avea WAP APN: wap Proxy: 213.161.151.201 Bağlantı Noktası: 8080 Kullanıcı Adı: wap Şifre: wap Kimlik Doğrulama Türü: PAP
menü tuşu-> Kaydet
Vodafone Live!
Menü->Ayarlar -> Wi-fi & Bluetooth & Mobil Ağ Ayarları -> Mobil Şebekeler -> Erişim Noktası Adları -> menü tuşuna basıyoruz -> Yeni APN
İsim: Vodafone Live! APN: vflive Proxy: 212.065.136.226 Bağlantı Noktası: 9401 Kullanıcı Adı: vodafone Şifre: vodafone Kimlik Doğrulama Türü: Yok
menü tuşu-> Kaydet
Turkcell GPRS/WAP
İsim: Turkcell Wap APN: wap Proxy: 212.252.234.168 Bağlantı Noktası: 8080 Kullanıcı Adı: gprs Şifre: gprs Kimlik Doğrulama Türü: Yok
allah senden Razı olsun kardeş ne diyeyim artık . Ben x10 kullanıyorum ve wap ayarı bulunmadığı için Facebook paketimi kullanamıyordum çok çok teşekkürler kardeş
Artık sadece Aveada var bu paket.Vodafone u bırakıcam bu gidişle
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme