Şimdi Ara

٭ Xperia X10 Mini Pro U20i - (Ana Konu) ٭

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
2
Favori
18.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  ٭ Xperia X10 Mini Pro U20i - (Ana Konu) ٭

Tanıtım videosu:

Xperia Mini Pro U20i özellikleri:

• Boyut: 90 x 52 x 17 mm
    • Ağırlık: 120 gram
    • Konuşma süresi:4 saat
    • Bekleme süresi:300 saat
    • Müzik Dinleme süresi: 17 saat 30 dakika
    • Ekran:240x320 piksel , 16,777,216 renk TFT , 2.55 inç
    • Hafıza: Telefon belleği: 128 MB, 16 gb 'a kadar microSD
    • Kamera:5 MP, Otofokus, LED Flaş
    • Bağlantı:3G,HSDPA
    • FM Radyo,YouTube,Google Maps
    • Görüntülü görüşme özelliği
    • Android 1.6
    • Micro USB bağlantısı, 3,5 mm ses jakı
    • aGPS, Wi-Fi, QWERTY klavye,Hareket sensörü
    • NeoReader® barkod tarayıcı,Wisepilot™ turn-by-turn dolaşım,Twitter,FaceBook
    • Sony Ericsson Timescape,WebKit tarayıcı
    • Google™ Services
      * Android Market
      * Gmail
      * Google Maps with Street View
      * Google Search Widget
      * Google Talk
      * Google Voice Search
      * YouTube

X10 Mini Pro U20i Bilgisi

• İşletim sistemi: Android 1.6
    • İşlemci: Qualcomm MSM7227
    • İşlemci hızı: 600 MHz
    • SAR Bilgisi: 1.61 W/kg (10g)

Kullanma Klavuzu
    X10 Mini Pro U20 Türkçe Kullanma Klavuzu

Videolar

Satış Kutusu:

İnceleme videoları:

Resimler:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chaghatai -- 30 Haziran 2010; 14:29:39 >

• up
  • X10 Mini E10,U20 konuları:

Sony Ericsson'dan Android v1.6 destekli iki mini telefon: X10 Mini ve X10 Mini Pro
    http://resim.donanimhaber.com/m_37822176/mpage_1/f_/key_//tm.htm#37822176

• XPERIA™X10 mini ürün tasarım ödülü kazandı.
    http://resim.donanimhaber.com/m_40181300/mpage_1/f_/key_//tm.htm#40181300

Sony Ericsson XPERIA X10 mini
    http://resim.donanimhaber.com/m_40396013/mpage_1/f_/key_//tm.htm#40396013

• quote:

Orijinalden alıntı: B.Spears

X10 Mini E10,U20 konuları:

Sony Ericsson'dan Android v1.6 destekli iki mini telefon: X10 Mini ve X10 Mini Pro
    http://resim.donanimhaber.com/m_37822176/mpage_1/f_/key_//tm.htm#37822176

• XPERIA™X10 mini ürün tasarım ödülü kazandı.
    http://resim.donanimhaber.com/m_40181300/mpage_1/f_/key_//tm.htm#40181300

Sony Ericsson XPERIA X10 mini
    http://resim.donanimhaber.com/m_40396013/mpage_1/f_/key_//tm.htm#40396013
    teşekkürler seddat ama pek popüler diil mesela o mobile world congress konusu.. burdan cevaplasanız hiç de fena olmaz aslında??? =)

• quote:

Orijinalden alıntı: Chaghatai

teşekkürler seddat ama pek popüler diil mesela o mobile world congress konusu.. burdan cevaplasanız hiç de fena olmaz aslında??? =)

Alıntıları Göster
    sence her önüne gelen cihazla ilgili haber için konu açsa iyi oluyormu ?

bi bak bi senin gibi düşünenler yüzünde onlarca x10 konusu var tek konu üzerinden yürümesi iyi olur bu konuda heyecan yapıp yeni konu açıcanıza bu tür şeyleri eski konulardan devam ettirin bence daha iyi olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rezalet forum

sence her önüne gelen cihazla ilgili haber için konu açsa iyi oluyormu ?

bi bak bi senin gibi düşünenler yüzünde onlarca x10 konusu var tek konu üzerinden yürümesi iyi olur bu konuda heyecan yapıp yeni konu açıcanıza bu tür şeyleri eski konulardan devam ettirin bence daha iyi olur...

Alıntıları Göster
    abi yuzlerce5800 konusundan ben de nefret ediorum ona bakarsan.. ama sonuçta bu telefon x10dan farklı bi etlefon.. ayrıca hiç bi mini konusunda da ana konusu falan yazmıyor, normalde telefonlar için ana sayfa haberleri dışında konu açılmıyor mu?? bunun öle bi konusu yok, napiim?? varsa da hortlatmış oucam çünkü görünürde yok!! ;) ama bu kadar ısrarlıysanız KİLİTLENEBİLİR!! -.-

• quote:

abi yuzlerce5800 konusundan ben de nefret ediorum ona bakarsan.. ama sonuçta bu telefon x10dan farklı bi etlefon.. ayrıca hiç bi mini konusunda da ana konusu falan yazmıyor, normalde telefonlar için ana sayfa haberleri dışında konu açılmıyor mu?? bunun öle bi konusu yok, napiim?? varsa da hortlatmış oucam çünkü görünürde yok!! ;) ama bu kadar ısrarlıysanız KİLİTLENEBİLİR!! -.-

Alıntıları Göster
    yahu iyi güzelde bu telefonların geneli buraya gelmiyor zaten,o yüzden boşa iyisiydi kötüsüydü konuşmanın anlamıda yok,

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Galaxy FİT S5670 ANA KONU
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: promised

yahu iyi güzelde bu telefonların geneli buraya gelmiyor zaten,o yüzden boşa iyisiydi kötüsüydü konuşmanın anlamıda yok,

olay o diil..ben telefona gidiyorum abi!!:D sadece bazı(aslında bi sürü soru) vardı kafamda onları sordum... :)
  • quote:

quote:

olay o diil..ben telefona gidiyorum abi!!:D sadece bazı(aslında bi sürü soru) vardı kafamda onları sordum... :)

ANA KONU YAP bunu PM atmıştım ilk mesaj öyle olsun :D
  • quote:

quote:

quote:

ANA KONU YAP bunu PM atmıştım ilk mesaj öyle olsun :D

Alıntıları Göster
    yapıcam şimdi saol sedat da bu resimler copy-paste olmaz heralde..nası resim koyabilirim bilio musun?? veya video mesela?? =)

• quote:

yahu ben burda x10 konusuna yaz demiyorum ki sana...

x10 mini konusu var
    x10 mini pro konusu var
    x10 konusu var
    x8 konusu var hepsinin ayrı ayrı konusu var...

herkes gidiyor kafasına göre bi konu açıyor ondan sonra 8-9 sayfaya gelen ana konu altlara kalıyor sonra sacma salak nokiacının biri çıkıyo aaa suna bak telefon telefon diyorlar hala 9.sayfada :) böyle sacma sapan eleştirilerede siz izin veriyorsunuz...

• quote:

Orijinalden alıntı: rezalet forum

quote:

yahu ben burda x10 konusuna yaz demiyorum ki sana...

x10 mini konusu var
    x10 mini pro konusu var
    x10 konusu var
    x8 konusu var hepsinin ayrı ayrı konusu var...

herkes gidiyor kafasına göre bi konu açıyor ondan sonra 8-9 sayfaya gelen ana konu altlara kalıyor sonra sacma salak nokiacının biri çıkıyo aaa suna bak telefon telefon diyorlar hala 9.sayfada :) böyle sacma sapan eleştirilerede siz izin veriyorsunuz...

Alıntıları Göster
    Uzatmayalım arık
    Gerçi diğer X10 mini pro konusu pek açıklayıcıda değildi

Şimdi güzelleşti bu konu...

• quote:

Uzatmayalım arık
    Gerçi diğer X10 mini pro konusu pek açıklayıcıda değildi

Şimdi güzelleşti bu konu...

Alıntıları Göster
    sedat naaptın ii düzeltmiişin konuyu ama o soruları kim cevaplicak şimndi????:S:S

• quote:

sedat naaptın ii düzeltmiişin konuyu ama o soruları kim cevaplicak şimndi????:S:S

Sen tekrar buraya yaz
    Yedeğini pm atmıştım sana :)

• sorularımın cevaplanması umuduyla tekrar soruorum, yardım ederseniz sevinirim=)

x10 mininin ana konusunu bulamadığım için böyle bir konu açtım.(hatam varsa söleyin =))
    öncelikle insanların böyle mükemmel bi telefona neden bu kadar ilgisiz kaldığını anlayamıyorum. telefonun işletim sistemini çok güzel uydurmuşlar o minnacık ekrana ve bence "i"os ve webos gibi çok başarılı bi işletim sistemi çıkmış ortaya. ayrıca telefon mesela techradarda yakın zamanda hazırlanan bi dosyada(şu anki en iyi 20 cep telefonu) 4. sıraya konulmuş.
    neyse konumuza dönelim, sebebi-topicim şu:
    arkadaşlar ben ağustos ayında almanyada olucam. ordan bi x10 mini veya mini pro almak istiyorum. ama kafamda bazı sorular var.

bu telefon almanyadan dönerken gümrük vs. bi sorun yaşatır mı bana?

içinde türkçe desteği olur mu?(özellikle mini alırsam t9 anlamında çok işime yarar bu özellik)

android market trde kullanılamıyo galiba, alamanya( :D ) dan alacağım için bu sprun ortadan kalkar mı?

sadece meraktan soruyorum bu ve misal x10da android marketten indirilen bi uygulama aracılığıyla divx video izlenebilio mu?

bi sitede okumuştum. x10minilerin ekranını üreten şirketin verdiği bilgiye göre x10 mininin ekranı multitouchı destekliyormuş. ama bildiğim kadarıyla androidlerde multitouch için 2.1 versiyonuna ihtiyaç duyuluyor. ve se bu 2.1 sürümünü 4. çeyrekte bir update ile getirceklerini söylüyorlar. fazla iyimser olmak istemem ama bu durumda multitouchın gelme durumu söz konusu olabilir mi? =) mesela 1-2 videoda x10 da multitouch kullanılırken görülüodu?!??? =)

yine meraktan bi soru: mini pronun miniden klavye dışında hiç bir farkı yoksa neden yüzde 50 miktarda daha ağır!!???!!! aslında çok fazla sms yazan biriym, o yüzden pro daha mantıklı gibi ama adamlar dokunmatik ekranda klavyeye öyle güzel şeyler eklemişler ki..( sembollerden alfabeye ordan da sayılara geçişteki kolaylık gibi) bu güzelliklerden mahrum kalmamak için ve de tabiki aradaki sebebini anlayamadığım gereksiz boyut ve ağırlık artması sebebinden dolayı miniyi de seçebilirim.

son olarak ben oraya gittiğimde(ağustos ayı) x10 mini 200 euro civarında olur mu acep??=)

dipnot: birçok firma androidli telefon yapıyor. ama çoğu bu işletim sistemini harmanlıyor. misal htcnin sense, senin ux arayüzü. ama bazı firmalar(samsung) o kadar yaratıcılıktan uzak(samsung) sadece donanım özelliği bulunduran(samsung) telefonlar yapıyorlar ki aklım almıyor. öyle firmaları( samsung) burdan kınıyorum! neyse en azından hiç bi firmayı kötülemeden söledim! :D :D öte yandan sony bu telefonda kendini aşmış. tek parmakla zoom, listelerde scroll yaparken sağ tarafta hangi harfte olduğunuzu göstermesi, 4 köşe uygulama olayı falan! =) telefonun bana göre tek eksisi ekran çözünürlüğü, o da olsun o kadar :)

• quote:

sorularımın cevaplanması umuduyla tekrar soruorum, yardım ederseniz sevinirim=)

x10 mininin ana konusunu bulamadığım için böyle bir konu açtım.(hatam varsa söleyin =))
    öncelikle insanların böyle mükemmel bi telefona neden bu kadar ilgisiz kaldığını anlayamıyorum. telefonun işletim sistemini çok güzel uydurmuşlar o minnacık ekrana ve bence "i"os ve webos gibi çok başarılı bi işletim sistemi çıkmış ortaya. ayrıca telefon mesela techradarda yakın zamanda hazırlanan bi dosyada(şu anki en iyi 20 cep telefonu) 4. sıraya konulmuş.
    neyse konumuza dönelim, sebebi-topicim şu:
    arkadaşlar ben ağustos ayında almanyada olucam. ordan bi x10 mini veya mini pro almak istiyorum. ama kafamda bazı sorular var.

bu telefon almanyadan dönerken gümrük vs. bi sorun yaşatır mı bana?

içinde türkçe desteği olur mu?(özellikle mini alırsam t9 anlamında çok işime yarar bu özellik)

android market trde kullanılamıyo galiba, alamanya( :D ) dan alacağım için bu sprun ortadan kalkar mı?

sadece meraktan soruyorum bu ve misal x10da android marketten indirilen bi uygulama aracılığıyla divx video izlenebilio mu?

bi sitede okumuştum. x10minilerin ekranını üreten şirketin verdiği bilgiye göre x10 mininin ekranı multitouchı destekliyormuş. ama bildiğim kadarıyla androidlerde multitouch için 2.1 versiyonuna ihtiyaç duyuluyor. ve se bu 2.1 sürümünü 4. çeyrekte bir update ile getirceklerini söylüyorlar. fazla iyimser olmak istemem ama bu durumda multitouchın gelme durumu söz konusu olabilir mi? =) mesela 1-2 videoda x10 da multitouch kullanılırken görülüodu?!??? =)

yine meraktan bi soru: mini pronun miniden klavye dışında hiç bir farkı yoksa neden yüzde 50 miktarda daha ağır!!???!!! aslında çok fazla sms yazan biriym, o yüzden pro daha mantıklı gibi ama adamlar dokunmatik ekranda klavyeye öyle güzel şeyler eklemişler ki..( sembollerden alfabeye ordan da sayılara geçişteki kolaylık gibi) bu güzelliklerden mahrum kalmamak için ve de tabiki aradaki sebebini anlayamadığım gereksiz boyut ve ağırlık artması sebebinden dolayı miniyi de seçebilirim.

son olarak ben oraya gittiğimde(ağustos ayı) x10 mini 200 euro civarında olur mu acep??=)

dipnot: birçok firma androidli telefon yapıyor. ama çoğu bu işletim sistemini harmanlıyor. misal htcnin sense, senin ux arayüzü. ama bazı firmalar(samsung) o kadar yaratıcılıktan uzak(samsung) sadece donanım özelliği bulunduran(samsung) telefonlar yapıyorlar ki aklım almıyor. öyle firmaları( samsung) burdan kınıyorum! neyse en azından hiç bi firmayı kötülemeden söledim! :D :D öte yandan sony bu telefonda kendini aşmış. tek parmakla zoom, listelerde scroll yaparken sağ tarafta hangi harfte olduğunuzu göstermesi, 4 köşe uygulama olayı falan! =) telefonun bana göre tek eksisi ekran çözünürlüğü, o da olsun o kadar :)
    bu arada sar değerlerine bakınca x10 mini proyu almamaya karar verdim. onun sar değeri 1.60dan fazla.. minininkiyse 1,10 falan... sağlık da önemli, alırsam "mini" alırım artık....=)
    bu arada mesajın ilk halini gönderdiin için saol sedat.. bi de soruları cevaplasan süper olur=)

• quote:

bu arada sar değerlerine bakınca x10 mini proyu almamaya karar verdim. onun sar değeri 1.60dan fazla.. minininkiyse 1,10 falan... sağlık da önemli, alırsam "mini" alırım artık....=)
    bu arada mesajın ilk halini gönderdiin için saol sedat.. bi de soruları cevaplasan süper olur=)

http://www.bazaarstation.com/tr/Category.aspx?C=6

http://www.sahibinden.com/search.php?b[search_text]=x10+mini

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-cep-akilli-telefonlar-sony-ericsson-hakan-iletisim-den-2yil-garantili-sony-ericsson-x-10-mini/detay
    X10 min ler sahibinden e gelmiş
    590-750 TL arası

Bide 2 yıl garantili diyorlar xD

-Almanya dan alırsan mutlaka kutusuna bak Dil için...yazması lazım TR,DE diye :)
    -Sağlık açısından X10 Mini E10i yi öneriyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 1 Temmuz 2010; 14:51:22 >

• "android market trde kullanılamıyo galiba, alamanya( :D ) dan alacağım için bu sprun ortadan kalkar mı?

bi sitede okumuştum. x10minilerin ekranını üreten şirketin verdiği bilgiye göre x10 mininin ekranı multitouchı destekliyormuş. ama bildiğim kadarıyla androidlerde multitouch için 2.1 versiyonuna ihtiyaç duyuluyor. ve se bu 2.1 sürümünü 4. çeyrekte bir update ile getirceklerini söylüyorlar. fazla iyimser olmak istemem ama bu durumda multitouchın gelme durumu söz konusu olabilir mi? =) mesela 1-2 videoda x10 da multitouch kullanılırken görülüodu?!??? =) "

sadece bu 3 sorum kaldı dostum. almanyada daha ucuz olursa ve getirirken sorun yaşamazsam ordan alırım zaten. dil olayını açıkladıın için de sağol bu arada...=)
  • quote:

"android market trde kullanılamıyo galiba, alamanya( :D ) dan alacağım için bu sprun ortadan kalkar mı?

bi sitede okumuştum. x10minilerin ekranını üreten şirketin verdiği bilgiye göre x10 mininin ekranı multitouchı destekliyormuş. ama bildiğim kadarıyla androidlerde multitouch için 2.1 versiyonuna ihtiyaç duyuluyor. ve se bu 2.1 sürümünü 4. çeyrekte bir update ile getirceklerini söylüyorlar. fazla iyimser olmak istemem ama bu durumda multitouchın gelme durumu söz konusu olabilir mi? =) mesela 1-2 videoda x10 da multitouch kullanılırken görülüodu?!??? =) "

sadece bu 3 sorum kaldı dostum. almanyada daha ucuz olursa ve getirirken sorun yaşamazsam ordan alırım zaten. dil olayını açıkladıın için de sağol bu arada...=)
    X10 mini Arabistanda çıktı çok küçük yaw.
    Ben bukadar küçük olacağını beklemiyordum.
    Burdaki fiyatı $350
    Bende almakla almamak arasında kararsızım.
    - Konuşma süresi az gibi geliyor
    - Android 1.6 dan 2 ye geçiş varmı
    - O kadar küçükki Çin malı çakma telefonlar gibi görünüyor.

• kimsenin mi multitouch konusunda bi umudu yok*???=S
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.