Şimdi Ara

Samsung Galaxy FİT S5670 ANA KONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.638
Cevap
11
Favori
132.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     Samsung Galaxy  FİT  S5670 ANA KONU
     Samsung Galaxy  FİT  S5670 ANA KONU

Samsung Galaxy Fit Samsung'un Android işletim sistemli galaxy ailesinin yeni üyesi . orta seviyede uygun fiyatlı Android arayanlara hitap ediyor . fiyatı 550-600 tl arasında degişiyor . 240×320 piksel çözünürlüğe ve 3.31 inç QVGA kapasitif dokunmatik ekrana sahip .andrpid 2.2 froyo işletim sistemi ,600Mhz işlemci hızı ,5 mp kamera ,160 mb dahili hafıza ya sahip.
    Şık tasarımıyla gösterişli bir telefon olarak üretilmiş. 600 Mhz işlemçiyle oyun ve uygulamarda yeterli düzeyde performans gösterebiliyor.

Teknik Özellikler

* Şebeke: GSM 900 / 1800 / 1900 – HSDPA 900 / 1900 / 2100
    * Boyutlar: 110.2 x 61.2 x 12.6 mm
    * Ağırlık: 108 g

Ekran:

* Tipi: TFT kapasitif dokunmatik ekran, 16M renk
    * Boyut: 3.3", 240 x 320 piksel
    * Kamera: 5 MP, 2592 x 1944 piksel, QVGA@15fps video, otofokus

İşlemci:

* 600 MHz işlemci

İşletim Sistemi:

* Android 2.2 Froyo

Hafıza özellikleri:

* Dahili hafıza: 160 MB
    * Genişletilebilir hafıza: Var, 32GB'a kadar MicroSD, 2GB kart ile geliyor
    * Telefon rehberi: Teknik olarak sınırsız kayıt

Veri iletişim özellikleri:

* Bluetooth: Var, v2.1
    * EDGE: Var
    * Wireless: Var
    * USB bağlantı desteği: Var
    * Infrared: Yok
    * GPS: Var, A-GPS destekli
    * 3G: HSDPA, 7.2 Mbps

Multimedya Özellikleri:

* MP4/H.264/H.263/MP3/WAV/eAAC+ oynatıcı
    * Ajanda
    * FM radyo

Ekstra Özellikler:

* TouchWiz v3.0 arayüz
    * Çoklu dokunma desteği
    * Ofis doküman düzenleyicisi
    * Akselerometre
    * Yakınlık sensörü

Pil:

* Li-Ion 1350 mAh pil
    * 421 saat bekleme, 6.45 saat konuşma süresi

SAR Değeri:

* 0.75 W/kg

OYUNLAR

galaxy fit ile nfs shift oyunu oynamak isteyenler için link ;http://hotfile.com/dl/109960075/e6f3165/DATAveAPKSHIF.rar.html

uçak oyunu armagedon sguadron ; http://hotfile.com/dl/129227591/7da62bd/Armageddon_squadron_v1.06.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nik-bulamadım -- 7 Şubat 2015; 21:21:42 >

• android market geldimi yükleyen varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: apoxlost

android market geldimi yükleyen varmı

benim aldığımda yüklüydü android market
  • ben 26 mart ta aldım ilk çıkdıgında gelir gelmez aldım market yoktu . kies den yükleyecem artık
    ekran koruması ne kullanıyorsun
  • arkadaşar 10 gündür kullanıyorum bende çok güzel bi tel şarjı özellikle çok iyi tek eksik yönü bence ekran çözünürlüğü,o da nette dolaşırken sorunn oluyo foto ve video da hiç problem yok.market olsa çok iyi olacaktı ama o da yok.
  • Merhaba arkadaslar bir problemim var. Galaxy fit aldım ve gerçekten çok memnunum, dün deneme amaçlı wifi ile gmail hesabıma giriş yaptım, android mağazasından biraz ücretsiz uygulama yükledim (ücretsiz olduklarına eminim) vs. sonra wifi'ı kapatttım. Telefon sürekli olarak wifi kapalı olduğu halde gmail hesabıma gelene epostaları senkronize ediyor, bana anında mesaj gelmiş gibi gösteriyor, sürekli bi şekilde 1 kuruş 1 kuruş düşüyor hesabımdan, bunun üzerine gmail hesabını kaldırmaya karar verdim fakat kaldırmıyor, bazı uygulamalar bununla çalışıyor fabrika ayarlarına dönmeden kaldıramazsınız falan diyor, bende baktım böyle olmayacak gmail hesabının senkronizasyon ayarlarının tamamını kapattım. Sanırım kontör yemesini engelledim fakat tam emin değilim. Ayrıca sürekli birşekilde telefonun tepesinde Edge simgesi olarak düşündüğüm E simgesi, hemen yanında biri aşağıya bakan diğeri yukarı bakan 2 adet ok ve 3G simgesi var. Edge sanırım telefonun sürekli bir şekilde internetle veri alışverişi içinde olduğunun göstergesi ve büyük ihtimalle kontörümü sürekli yiyen Edge. Edgeyi nasıl kapalı tutabilirim ? Veya telefonun bana sormadan int.e bağlanmasını nasıl engelleyebilirim ? Bu telefon ilk samsung deneyimim ve pek bilgim yok. Yardımlarınıza cok ihtiyacım var, bilgilendirirseniz sevinirim, kontörüm cok gidiyo..

• quote:

Orijinalden alıntı: yabik

Merhaba arkadaslar bir problemim var. Galaxy fit aldım ve gerçekten çok memnunum, dün deneme amaçlı wifi ile gmail hesabıma giriş yaptım, android mağazasından biraz ücretsiz uygulama yükledim (ücretsiz olduklarına eminim) vs. sonra wifi'ı kapatttım. Telefon sürekli olarak wifi kapalı olduğu halde gmail hesabıma gelene epostaları senkronize ediyor, bana anında mesaj gelmiş gibi gösteriyor, sürekli bi şekilde 1 kuruş 1 kuruş düşüyor hesabımdan, bunun üzerine gmail hesabını kaldırmaya karar verdim fakat kaldırmıyor, bazı uygulamalar bununla çalışıyor fabrika ayarlarına dönmeden kaldıramazsınız falan diyor, bende baktım böyle olmayacak gmail hesabının senkronizasyon ayarlarının tamamını kapattım. Sanırım kontör yemesini engelledim fakat tam emin değilim. Ayrıca sürekli birşekilde telefonun tepesinde Edge simgesi olarak düşündüğüm E simgesi, hemen yanında biri aşağıya bakan diğeri yukarı bakan 2 adet ok ve 3G simgesi var. Edge sanırım telefonun sürekli bir şekilde internetle veri alışverişi içinde olduğunun göstergesi ve büyük ihtimalle kontörümü sürekli yiyen Edge. Edgeyi nasıl kapalı tutabilirim ? Veya telefonun bana sormadan int.e bağlanmasını nasıl engelleyebilirim ? Bu telefon ilk samsung deneyimim ve pek bilgim yok. Yardımlarınıza cok ihtiyacım var, bilgilendirirseniz sevinirim, kontörüm cok gidiyo..

aynı sorun bende de var.Yardım bekliyoruz..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • beyler android market üyelik gerekiyormu bu arada benim galaxu fit imde yüklüydü market duruyor hala :D angry birds indircem sizde nasıl yüklü olmaz? aldığınız yerle görüşün bi bence
  • Sorun cözüldü arkadaslar

Ayarlar-->Kablosuz ve ağlar--> Mobil Ağlar (en altta) --> Paket veri kullan 'ın yanındaki tik'i kaldırıyoruz ve telefonumuzda artık wifi hariç internet yok. Wifisiz bi ortamda telefon internetiyle internete girmek için yine aynı ayarlara girip Paket veri kullan'ın yanına tik koyuyoruz ve internetimiz aktif. 2 sn almaz, kontör gitmemesi için iyi bir çözüm + şarj ömrünüde uzatıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yabik -- 10 Nisan 2011; 20:59:12 >
  • quote:

Sorunu cözüldü arkadaslar

Ayarlar-->Kablosuz ve ağlar--> Mobil Ağlar (en altta) --> Paket veri kullan 'ın yanındaki tik'i kaldırıyoruz ve telefonumuzda artık wifi hariç internet yok. Wifisiz bi ortamda telefon internetiyle internete girmek için yine aynı ayarlara girip Paket veri kullan'ın yanına tik koyuyoruz ve internetimiz aktif. 2 sn almaz, kontör gitmemesi için iyi bir çözüm + şarj ömrünüde uzatıyor

kralsın eywallah birader
  • bu kadar az mı galaxy fit kadar güzel bi telefonu kullanan ?
  • quote:

Sorun cözüldü arkadaslar

çok teşekkürler hocam..
  • alan arkadaşlara hayırlı olsun . bilgi paylaşımını burdan yapalım . ekran koruyucu bulan yokmu daha
  • malesef ekran koruyucu henüz kullanmıyorum, bi kılıf gördüm cok güzeldi fakat 40 lira diyince biraz çekindim almaya, gitmedi elim cebime. Ekran koruyucu kullanan/gören/bilen haber verirse bilgileniriz
  • 15 gün sonunda telefonun çizileçek gibi duruyor . çok çekiniyorum en kısa zamanda ekrana uygun bişey bulucam . kullananlara da tavsiyem ekran koruyucu kullanmaları ve ayrıca üst kısımdaki kulaklık girişinden sanki ekrana toz giriyor ekranın iç kısmında toz zerreçikleri oluşmaya başladı . güneş ışıgı altında farkediliyor. kulaklık girişine bi kapak gibi bişey takabilirmiyiz
  • istanbulda oturanlar için meşur YUHATU mağazasının oralarda ufak dükkanlarda satılır ben ümraniyeye gitmedim ama gidp alcam paylaşımlar içın sağlun bu arada ben bedaya angry birds den daha fazla oyun istiyorum andrid markette bi bu beşel nerden indirebilirim başka :D paylaşımlar için sağolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanal465 -- 10 Nisan 2011; 23:55:50 >
  • Slide-ME menüsünde aşırı şekilde bedava oyun/uygulama vs. bulabilirsiniz. Android markette ise ücretsiz olarak Angry birds ve Turkcell Mobil TV gibi uygulamalar mevcut.
  • quote:

Slide-ME menüsünde aşırı şekilde bedava oyun/uygulama vs. bulabilirsiniz. Android markette ise ücretsiz olarak Angry birds ve Turkcell Mobil TV gibi uygulamalar mevcut.

eywallah yabik kardeş
  • rica ederim :) bu kadar büyük bir forumda Galaxy Fit'imizi kullananın bu kadar az olması beni gerçekten üzdü. Yeni arkadaşlarımızı aramıza bekliyoruz
  • bu modelde ice daki gibi uygulamaları hafıza kartına atmama olayı varmı yoksa atabiliyormuyuz? ona göre alıcam da cihazı bugun yaırn
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.