Şimdi Ara

Samsung Galaxy FİT S5670 ANA KONU (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.638
Cevap
11
Favori
132.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kimsenin kiesden haberi yokmu . yeni günceleme var ben bi türlü yükleyemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Ertugrul-

Arkadaşlar bugün baya araştırdım bu telefonu. Aklıma takılan tek şey ekran çözünürlüğü oldu. Ekran gerçekten çok mu kötü duruyor? Nokia 5800 bile daha yüksek çözünürlüğe sahip. Lütfen tarafsız olarak cevap verin. Eğer ekran kötü duruyorsa almayı düşünmüyorum.

merhabalar bugun telefonu elime alma fırsatım oldu. telefon guzel olabilir ama ekran çözünürlüğü çok kötü. capcanlı değil piksel pikseldi. teşhir ürününü inceledim almaktan vazgeçtim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anahtarim

quote:

Arkadaşlar bugün baya araştırdım bu telefonu. Aklıma takılan tek şey ekran çözünürlüğü oldu. Ekran gerçekten çok mu kötü duruyor? Nokia 5800 bile daha yüksek çözünürlüğe sahip. Lütfen tarafsız olarak cevap verin. Eğer ekran kötü duruyorsa almayı düşünmüyorum.

merhabalar bugun telefonu elime alma fırsatım oldu. telefon guzel olabilir ama ekran çözünürlüğü çok kötü. capcanlı değil piksel pikseldi. teşhir ürününü inceledim almaktan vazgeçtim.

Yorumun için teşekkürler. Ben de zaten Galaxy Ace'e yöneldim artık.

• anlamadımki ekran çözünürlüğünde ne buldunuz :S benim telefonda mı hata var ? Gayet güzel gözüküyor ekran
  • iphone 3gs ile aynı çözünürlük hatta daha iyi neredeyse bizim telefnlarda imalat hatası var heralde çözünürlük yüksek yabik kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanal465

iphone 3gs ile aynı çözünürlük hatta daha iyi neredeyse bizim telefnlarda imalat hatası var heralde çözünürlük yüksek yabik kardeş

imkanı olan varsa yakından fotoğrafını çekip koyabilir mi? inanın bugun incelediğim telefonun ekranı çok kötüydü. soylediğim gibi piksel piksel seçiliyordu neredeyse. çok garip. iphone 3gs nin çözünürlüğünü yakalasaydım kesin alıyordum telefonu. ki iphone kullanmış biriyim.

• quote:

iphone 3gs ile aynı çözünürlük hatta daha iyi neredeyse bizim telefnlarda imalat hatası var heralde çözünürlük yüksek yabik kardeş

Yanlışınız var. İphone 3gs 320*480 piksel içerir. Galaxy Fit'in iki katı yani. :) Fiyatının 3 katı olduğunu düşününce Galaxy Fit daha avantajlı geliyor ama.
  • quote:

Arkadaşlar 15 yaşındayım. İlk başlarda Htc Desire HD istiyordum. Fakat profesyonel ve iş telefonu olduğu için yaşımı aşacağını düşündüm. Sonra Samsung Galaxy Ace'e baktım, beğendim fakat onun da bazı eksiklikleri var ve fiyatı şuan için aile bütçemizi aşıyor. İnterneti yoğun olarak kullanırım. Angry Birds ve onun gibi oyunlara destek vermesi benim için çok önemli. Bir de hiçbiryerde RAM miktarını bulamadım. Ne kadardır? Fiyat olarak Nokia 5800 ile çok yakınlar ve aralarında dağlar kadar fark olduğu düşüncesindeyim. Flash benim için çok önemli değil. Gündüz kaliteli fotoğraflar çekebilmem yeterli benim için. Şimdiden teşekkür ederim. :)

550 Tl'ye değer mi? Stabil çalışır mı? Yoğun internet ve oyun kullanımı için ideal midir? Bu fiyata alınabilecek daha iyi ürünler var mıdır?

Eğer android istiyorsan 550 TL ye sana 3 ürün öneriyorum Sony Ericsson X10 mini Samsung Fit ve HTC Wildfire yalnız bu telflar içinde
    anladığım kadarı HTC de uygulama sorunları çıkıyor SE minin dezavantajı biraz küçük ama bu telefonları düşünürken NOKİA almak bence
    çok akıllıca değil.

Ayrıca eğer kamera çok önemli değil ve biraz daha hesaplı olsun diyorsan galaxy mini de güzel seçenek
    hem avea kullanıcısı isen galaxy mini kampanyası var ayda 29 lira 1 Gb internet 24 ay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sairinelinde -- 14 Nisan 2011; 13:03:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: anahtarim

quote:

imkanı olan varsa yakından fotoğrafını çekip koyabilir mi? inanın bugun incelediğim telefonun ekranı çok kötüydü. soylediğim gibi piksel piksel seçiliyordu neredeyse. çok garip. iphone 3gs nin çözünürlüğünü yakalasaydım kesin alıyordum telefonu. ki iphone kullanmış biriyim.

youtube den daha detaylı inceleyebilirsin . birsürü video bulabilirsin

• Arkadaşlar bakın telefonu almadan önce Electro Worlde gittim ve telefonu inceledim, gayet muhteşem çözünürlükdeydi, sonra teknosaya gittim fiyat açısından bi fark var mı diye, elime Galaxy Fit'i aldım ve bu ne lan dedim, resmen körler için telefon üretmişler bu ne pixel pixel almıyorum dedim, elecktro worlde geri gittim ve aynı telefon olan ama çözünürlüğü çok iyi olan Galaxy FITimi aldım, bilmiyorum başımdan böyle bi olay geçti, aynı model farklı mağazalarda farklı çözünürlükdeydi. Sizede olmuş olabilir, ben telefonumun çözünürlüğünden gerçekten çok memnunum, herşey çok canlı.

Birazdan çektiğim bir videoyu yayınlayacağım, almak isteyen arkadaşlara yardımcı olur.
  • herkes tutturmuş bi çözünürlük gidiyor . kötü falanda degil baya iş görüyor . çözünürlük iyi olacak işlemçi iyi olacak flash destekleyecek ozaman 1000 tl den aşagı satılmazki
  • quote:

Orijinalden alıntı: apoxlost

herkes tutturmuş bi çözünürlük gidiyor . kötü falanda degil baya iş görüyor . çözünürlük iyi olacak işlemçi iyi olacak flash destekleyecek ozaman 1000 tl den aşagı satılmazki

dostum mantığın doğru ama basit 300 liralık dümdüz telefonun bile ekranı cam gibi oluyorsa bu işte bir saçmalık var diye düşünürsün. telefona yakından bakınca ikonların kenarları kare kare (piksel) olarak görülüyor. yazık 600 tl para vereceksin ve çok basit bir detay zayıf bırakılmış. yoksa telefon donanım ve arayüz olarak 900 lük c7 den bile harika. söylediğim gibi bir saçmalık var bu işte. nasıl böyle bir durumla karşı karşıya bırakılır kullanıcı. parti parti değişiklik mi olur diye düşünmekde saçma gibi geliyor.inşallah böyle bişi vardır da düzeltirler. telefonu kesin alırdım ekranı iyi olsaydı. bunu sorun yapmayacak arkadaşlar bu telefonu çok beğeneceklerdir. saygılar

• Arkadaşlar video çektim fakat ilk inceleme videom olduğu için baya bi amatörce oldu, tepeden yansıyan ışık görüntüyü bazen bozuyor kusuruma bakmayın lütfen. + olarak masaüstündeki simgelerin arkasındaki siyah karartı, sizin pixel pixel görünüyor dediğiniz görüntü yani, benim daha çok hoşuma gidiyor :) tabiki zevkler tartışılmaz. Video linki:

http://www.youtube.com/watch?v=0l2zsZ9WTMQ

Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: yabik

Arkadaşlar video çektim fakat ilk inceleme videom olduğu için baya bi amatörce oldu, tepeden yansıyan ışık görüntüyü bazen bozuyor kusuruma bakmayın lütfen. + olarak masaüstündeki simgelerin arkasındaki siyah karartı, sizin pixel pixel görünüyor dediğiniz görüntü yani, benim daha çok hoşuma gidiyor :) tabiki zevkler tartışılmaz. Video linki:

tebrikler güzel inceleme eline saglık

• quote:

Orijinalden alıntı: apoxlost

quote:

Arkadaşlar video çektim fakat ilk inceleme videom olduğu için baya bi amatörce oldu, tepeden yansıyan ışık görüntüyü bazen bozuyor kusuruma bakmayın lütfen. + olarak masaüstündeki simgelerin arkasındaki siyah karartı, sizin pixel pixel görünüyor dediğiniz görüntü yani, benim daha çok hoşuma gidiyor :) tabiki zevkler tartışılmaz. Video linki:

tebrikler güzel inceleme eline saglık

teşekkürler sayın apoxlost :)

• quote:

teşekkürler inceleme için. bende bir video eklemek istiyorum. telefonun ekranı benim gördüklerimden çok daha iyi görünüyor. sizinkide böylemi?
    http://www.youtube.com/watch?v=uyNxxuyv3eg&feature=fvsr

• @anahtarim benimki aynen öyle
  • quote:

@anahtarim benimki aynen öyle

dostum sen nerden aldın telefonu?
  • quote:

Dostum aklımda x10 mini var ama böyle güzel bir incelemeyi görünce fikrim değişti gibi belki tercih ederim son 6 gün ayın 20 sinde bu iki cihazdan birisini
    alacağım ... İncelemenin güzel tarafı amatör oluşu doğrusu çok hoşuma gitti tebrik ederim. robot gibi tık tık tık anlatan incelemelerin sitedeki özellikleri okumaktan bi farkı yok. eline sağlık :)

bi müslüman çıkıp x10 mini içinde bi inceleme yapsa keşke :)

• @anahtarim electroworld dostum
    @sairinelinde sağolasın kardeşim :) teşekkür ederim güzel yorumun için :) elime geçirme imkanım olsa direk incelerim, bi bakayım belki bulurum bi yerden :)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.