Şimdi Ara

Samsung Galaxy FİT S5670 ANA KONU (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.638
Cevap
11
Favori
132.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ekran a film bulan varmı . bugün bikaç yere sordum yok. bende uydurma bişey taktım 5 tl lik
    olmadı kenarlar fazla geldi kalktı sonra kestim bu arada deforme oldu durmayacak gibi .
  • arkadaşlar telefonu dün aldım. daha önce nokia e71 kulanıyordum ve eşime de yeni c6-01 almıştım. android kullanabilmek için s5670 fit ' i aldım. ilk izlenimlerimi aktarayım izninizle:
    1. ekran çözünürlüğü beni biraz hayal kırıklığına uğrattı. 3g görüşme yapılamıyor olması da bu telefon için bence dezavantaj. flaşı da yok. ancak 5 mp kamera bence gayet yeterli. bunları çok önemsemiyorum.
    2. ben internete cep telefonumla sık bağlanırım ama bu cihazda sürekli bağlanma ve birşeyler indirme isteği var. mobil ağlardan paket veriyi kapatma bir çözüm ama böyle yapınca browser dan da internete girilemiyor. bu işin daha mantıklı bir çözümünü bilen varsa lütfen beni aydınlatsın.
    bunlar ilk bakışta benim için küçük sorunlar.
    3. android gerçekten harika, sınırı sizin keendinizi işletim sistemine ne kadar verdiğiniz belirliyor.
    4. dokunmatik ekran ve swype harika. sırf bunun için bile bu telefon alınır.
    5. internette gezinmek geniş ekran ve hızlı bağlanabilmesi sayesinde gayet yeterli. e71 den çok daha başarılı.
    6. bir de internete ne kadar girdiğinizi ne kadar veri transferi yaptığınızı gösteren bir ekran ben bulamadım. eğer bunu öğrenmenin bir yolu varsa lütfen açıklayın, çünkü internete paketim sınırlı bunu geçip geçmediğini görmek için nokialarda paket veri ne kadar kullandığını gösteren bir ekran vardı bu cihazda bunu ben bulamadım. yardımınızı bekliyorum.
    telefonu detaylı olarak keşfettikçe çıkarımlarımı paylaşacağım.
    herkese teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: kursad9

arkadaşlar telefonu dün aldım. daha önce nokia e71 kulanıyordum ve eşime de yeni c6-01 almıştım. android kullanabilmek için s5670 fit ' i aldım. ilk izlenimlerimi aktarayım izninizle:
    1. ekran çözünürlüğü beni biraz hayal kırıklığına uğrattı. 3g görüşme yapılamıyor olması da bu telefon için bence dezavantaj. flaşı da yok. ancak 5 mp kamera bence gayet yeterli. bunları çok önemsemiyorum.
    2. ben internete cep telefonumla sık bağlanırım ama bu cihazda sürekli bağlanma ve birşeyler indirme isteği var. mobil ağlardan paket veriyi kapatma bir çözüm ama böyle yapınca browser dan da internete girilemiyor. bu işin daha mantıklı bir çözümünü bilen varsa lütfen beni aydınlatsın.
    3. android gerçekten harika, sınırı sizin keendinizi işletim sistemine ne kadar verdiğiniz belirliyor.
    5. internette gezinmek geniş ekran ve hızlı bağlanabilmesi sayesinde gayet yeterli. e71 den çok daha başarılı.
    6. bir de internete ne kadar girdiğinizi ne kadar veri transferi yaptığınızı gösteren bir ekran ben bulamadım. eğer bunu öğrenmenin bir yolu varsa lütfen açıklayın, çünkü internete paketim sınırlı bunu geçip geçmediğini görmek için nokialarda paket veri ne kadar kullandığını gösteren bir ekran vardı bu cihazda bunu ben bulamadım. yardımınızı bekliyorum.
    herkese teşekkürler

Ne kadar internet kullandığını görmek için uygulamalr mevcut.Forum sitelerinden indirebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: android345

quote:

Orijinalden alıntı: kursad9

arkadaşlar telefonu dün aldım. daha önce nokia e71 kulanıyordum ve eşime de yeni c6-01 almıştım. android kullanabilmek için s5670 fit ' i aldım. ilk izlenimlerimi aktarayım izninizle:
    herkese teşekkürler

Ne kadar internet kullandığını görmek için uygulamalr mevcut.Forum sitelerinden indirebilirsin.

evet bütün data alış-veriş ini gösteren bi uygulama var ama kullanmadıgım için adını tam hatırlayamadım

• Yabik kardes sendeki sout park duvar kagidini paylasirmisin bizimle
  • evet ilginç değişik prog. paylaşabilirmisiniz..
  • sayın kursad9 veri transferi konusunda bi bilgim yok afedersiniz :(

@sanal465 kardeşim, southparkın büyük bir hayranıyım :) tabikide buyur

http://animatedtv.about.com/library/graphics/sp708_South_Park_Is_Gay.jpg
  • multi touch paint - ekranı parmagınızla yazı tahtası gibi kullanabilirsiniz
    iligtr- çakmak
    solo lite - gitar çalmak için
    bunlar çok hoşuma giddi
  • Mobile metronom - Gitar çalanlar bilir
    SoundHound - Dinlettiğiniz müziğin adını buluyor
    gStrings - Enstrüman Tuneri
  • Bu arada kursad9 arkadasım istegin programı buldum

NetCounter

diye aratırsan bulabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: yabik

Mobile metronom - Gitar çalanlar bilir
    SoundHound - Dinlettiğiniz müziğin adını buluyor
    gStrings - Enstrüman Tuneri

güzel uygulamalar
    müzik bulmak için shazam öneririm
  • oww muhteşem bir ekran koruyucu. Ebaydan Paypal aracılığıyla veya kredi kartınızla sipariş verebiliyorsunuz sanırım. Banada alsanız sayın apoxlost ? Yaşım 18den küçük olduğu için bi kredi kartım ve paypal hesabım yok, size ödemeyi kontör şeklinde yapsam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yabik

oww muhteşem bir ekran koruyucu. Ebaydan Paypal aracılığıyla veya kredi kartınızla sipariş verebiliyorsunuz sanırım. Banada alsanız sayın apoxlost ? Yaşım 18den küçük olduğu için bi kredi kartım ve paypal hesabım yok, size ödemeyi kontör şeklinde yapsam ?

iyi olurdu ama kredi kartı , paypal , banka hesabı vb benimde yok daha öncede internetten hiç birşey almadım . bi yolunu bulup almalıyız
    en az 1 ay sonra piyasada uygun film bulabiliriz
  • Saol yabik kRdes
  • arkadaşlar detekleriniz için sağolun bir de bu telefonlanla işcep çalışmıyor mu acaba iş bankası sitesinde destekleyen telefon modelleri ararsında s5670 yok. önerisi olan varmı?
  • arkadaşlar merhaba bene samsung galaxy fit sahibi sayılırım eşime aldım ama daha cok ben kullanıyorum
    neyse sadede geleyım bugun garıp bı olay dıkkatımı cektı ve sızlerle paylasmak ıstedım acaba sızde kulaklıktan radyo dınlerken kulaklık ustundekı tuşa bastıgınız zaman frekans degıstırmek yerıne mp3 calmaya baslıyormu yoksa telefonu bozdum mu
  • arkadaslar ben iphone4 kullanıyorum, kızımda bir telefon istedi ve aklımdaki telefon se x10 xperia miniydi, tesadüfen bunu gördüm şimdi ikilemde kaldım,
    x10 miniyi bi arkadasımdan baktım kurcaladım oldukça hoşuma gitti kamerası olsun gece cekimleri için flashı olsun güzeldi ama yorumlarda okudum kadarıyla şarj süresi uzun değilmiş, bu samsung sanırım sarj süresi oldukça iyi. kafam karıştı fiyatlar ortalama ikiside aynı..
  • ARKADAŞLAR DÜN GECE UZUN UĞRAŞLAR SONUCU ANDROİD MARKETTEN ORJİNAL İŞCEP UYGULAMASINI BULDUM VE YÜKLEDİM . BAŞARI İLE KULLANIYORUM. BENİM GİBİ SIKINTI YAŞAYAN OLURSA
    http://hotfile.com/dl/103478527/039f5f8/...s.apk.html
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.