Şimdi Ara

Samsung Galaxy FİT S5670 ANA KONU (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.638
Cevap
11
Favori
132.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende Kullanıyorum Kardeş Samsung Galaxy Fit :)
  • dostlar, telefona orjinal rom yüklerken kapandı, kapanış o kapanış bidaha açamadım 4 gündür tık yok , hiç birşeye tepki vermiyor en son usb jig denedim onda bile çalışmadı ne yapmak lazım ???
  • arkadaşlar bende de galaxy fit var telefon cok yavaşlamaya başlamıştı. Bende hızlanması için format attım garantisi bitmişken rotlayayım dedim bi arkadaş rom yükseltelim dedi 4.2. yükleyelim dedi. deneyelim dedik ve tel coktu zor bela 2.3.7 yukledik cok tuhaf geldi bende 2.3.6 yukledim şimdi tel SII diye acılıyor ama menü aynı. telefon hafızasını arttırmak için sistem menusunden advanted den sd karttan önce 128MB Saw menüsünden de 32KB seçtim teli kaoatıp actım ancak telin hafızada artma olmadı. SD kartta 128MB azalma oldu. format atıyorum. geri gelmiyor 1.71 GB diyor 1.94 olması gerekiyordu bunun cözümü varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: riva70

arkadaşlar bende de galaxy fit var telefon cok yavaşlamaya başlamıştı. Bende hızlanması için format attım garantisi bitmişken rotlayayım dedim bi arkadaş rom yükseltelim dedi 4.2. yükleyelim dedi. deneyelim dedik ve tel coktu zor bela 2.3.7 yukledik cok tuhaf geldi bende 2.3.6 yukledim şimdi tel SII diye acılıyor ama menü aynı. telefon hafızasını arttırmak için sistem menusunden advanted den sd karttan önce 128MB Saw menüsünden de 32KB seçtim teli kaoatıp actım ancak telin hafızada artma olmadı. SD kartta 128MB azalma oldu. format atıyorum. geri gelmiyor 1.71 GB diyor 1.94 olması gerekiyordu bunun cözümü varmı?

Rom yükleyelim derken brick oldu telefon ve hiç açılmıyor..

GT 5670 2.3.4 stok rom ya da 2.3.6 stok rom link verebilecek arkadaş var mı?

Hotfile linkleri vermeyin lütfen .. çünkü Hotfile öldü.. çalışan link yada upload edebilecek varsa çok çok dua alır.. saygılar..

• Yahu yokmu bir yardımsever.. zor durumdayız 2 gündür...
  • quote:

Orijinalden alıntı: asparuh

Yahu yokmu bir yardımsever.. zor durumdayız 2 gündür...

regulara tıklayın sorunsuz ınıyor hocam denedım
    http://terafile.co/edaf40b74e64
  • quote:

Orijinalden alıntı: McOrco

regulara tıklayın sorunsuz ınıyor hocam denedım
    http://terafile.co/edaf40b74e64

Deneyelim.. Çok teşekkürler..
  • sozbırlıgı etmıscesıne herkes hotfıle paylasmıs oncede baktım bı bu cıktı
    care olur umarım.
  • quote:

sozbırlıgı etmıscesıne herkes hotfıle paylasmıs oncede baktım bı bu cıktı
    care olur umarım.

Hay ağzına sağlık.. valla dünden beri hotfile linklerine saydırıyorum ya..

inşallah bu işe yarar
  • 2.3.4 orjınal Turkıye fırmwareı kurtarması lazım cıhazı
  • quote:

2.3.4 orjınal Turkıye fırmwareı kurtarması lazım cıhazı

Odin le kurtardık çok sağol..

2.3.4 e döndük.. Allah razı olsun
  • Brick olan Galaxy fit GT S5670 telefonu Odin ile kurtardık.

Diğer arkadaşlara da yardımımız dokunsun..

@McOrco arkadaşın yardımıyla edindiğimiz Android stok 2.3.4 Rom:http://terafile.co/edaf40b74e64

Galaxy Fit uyumlu Odin ve OPS dosyası da burda :http://terafile.co/cac7cba37f61/Odin+OPS.rar

Nasıl yapıldığı ile ilgili kısa bir açıklama da Odin + OPS dosyasına eklenmiştir..

Umarım faydalı olur.. Ben bu yöntemle kurtardım çünkü..

@McOrco arkadaşa teşekkürler..

Saygılar..

• çok şükür
    geçmiş olsun hocam
  • İyi akşamlar şu an itibari ile yeni bir galaxy fit alma yollarındayım inşallah telefonu alırım.Bu telefonda ayrı bir tarz var benı çok cezbetti neyin cezbettiğini hala çözemedim ama bu telefon mükemmel bir makina yahu.Bende Galaxy FİT Grubuna katılıcam inş :D.1 senedir java işletim sistemli Samsung Corby Wifi s3653 kullanıyordum aslında corby de güzel ama birtek android yok android kullanamayanlara tavsiyemdir.Ben javadan önce ilk telefon Turkcell T11 Maxiphon'du ve bir imei klonlama ile karş ıkarşıya kaldım ama bizim haklı oldugumuz öğrenilince yırttık :D.Bidaha turkcell den telefon almamaya karar verdım int. gezinirken rastgeldim Galaxy FİT'e hoşuma gitti incelemelerine baktım güzel demişler tavsiye etmişler sizce nasıl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galaxy FİT S5670

İyi akşamlar şu an itibari ile yeni bir galaxy fit alma yollarındayım inşallah telefonu alırım.Bu telefonda ayrı bir tarz var benı çok cezbetti neyin cezbettiğini hala çözemedim ama bu telefon mükemmel bir makina yahu.Bende Galaxy FİT Grubuna katılıcam inş :D.1 senedir java işletim sistemli Samsung Corby Wifi s3653 kullanıyordum aslında corby de güzel ama birtek android yok android kullanamayanlara tavsiyemdir.Ben javadan önce ilk telefon Turkcell T11 Maxiphon'du ve bir imei klonlama ile karş ıkarşıya kaldım ama bizim haklı oldugumuz öğrenilince yırttık :D.Bidaha turkcell den telefon almamaya karar verdım int. gezinirken rastgeldim Galaxy FİT'e hoşuma gitti incelemelerine baktım güzel demişler tavsiye etmişler sizce nasıl.

Arkadasim bende 26 haziran 2011 den beri kullaniyorum genel olarak memnunum ama ekran çözünürlüğü berbat sana o kadar diyim.Yani birsürü galaxy serisi var samsung aradan birtek bunu seçmiş çözünürlüğü en dandik ürün unutmus galiba daha fazla piksel koymayi.galaxy ace den farki netlik ve flash.galaxy ace al hemen hemen ayni fiyat ve cok guzel bir urun.gittigidiyorda 300 - 340 arasi birsey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: gibbon4071

quote:

Orijinalden alıntı: Galaxy FİT S5670

İyi akşamlar şu an itibari ile yeni bir galaxy fit alma yollarındayım inşallah telefonu alırım.Bu telefonda ayrı bir tarz var benı çok cezbetti neyin cezbettiğini hala çözemedim ama bu telefon mükemmel bir makina yahu.Bende Galaxy FİT Grubuna katılıcam inş :D.1 senedir java işletim sistemli Samsung Corby Wifi s3653 kullanıyordum aslında corby de güzel ama birtek android yok android kullanamayanlara tavsiyemdir.Ben javadan önce ilk telefon Turkcell T11 Maxiphon'du ve bir imei klonlama ile karş ıkarşıya kaldım ama bizim haklı oldugumuz öğrenilince yırttık :D.Bidaha turkcell den telefon almamaya karar verdım int. gezinirken rastgeldim Galaxy FİT'e hoşuma gitti incelemelerine baktım güzel demişler tavsiye etmişler sizce nasıl.

Arkadasim bende 26 haziran 2011 den beri kullaniyorum genel olarak memnunum ama ekran çözünürlüğü berbat sana o kadar diyim.Yani birsürü galaxy serisi var samsung aradan birtek bunu seçmiş çözünürlüğü en dandik ürün unutmus galiba daha fazla piksel koymayi.galaxy ace den farki netlik ve flash.galaxy ace al hemen hemen ayni fiyat ve cok guzel bir urun.gittigidiyorda 300 - 340 arasi birsey

Sağol kardeş ben aldım ve memnun oldum aceden farkı bi flash olmaması bence netlık faalan fazla önemli değil.Bence alınabilir bir telefon normalde android 2.2 Froyo ama benımkı 2.3.6 gingerbread geldi onun içinde mutluyum :D ayrıca genede önerin için sağol teşekkürler

• Arkadaşlar bu telefonda, skype üzerinden görüntülü konuşma yapılabilirmi.
  • Samsung güncelleme vermeyip wonder 2.3 te kalınca
    bende CWM kurdum pek çok versiyon yükledim orjinale döndüm tekrar tekrar ve en son 2.3 yani orjinal roma döndüm zar zor.
    Hal böyle olunca telefonda kasmalar tepkime gecikmeleri oldu.
    Hard reset factory reset yaptım bana mısın dememdi.
    Hafıza kartını biçimlendirdim yine aynı. Galiba farklı orjinal rom kurmak lazım ne dersiniz? Bu kasmanın çözümü nedir.
  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.