Şimdi Ara

Samsung Galaxy FİT S5670 ANA KONU (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.638
Cevap
11
Favori
132.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya arkadaşlar ben telefonu new pc studio ya bağlayamıyorum telefonda 4000 mesaj var hepsi de önemli saklamam lazım ama new pc studio açılmıyor acaba detaylı anlatırmısınız çok acil lütfen
  • Film satan var mi bunun icin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • android sürümünü nasıl güncelleyebiliriz acaba,
  • quote:

Orijinalden alıntı: voltran32

android sürümünü nasıl güncelleyebiliriz acaba,

kiesle.
  • Uzun uğraşlar sonucu android sürümümü güncelleyebildim

Kies üzerinden uğraşmama rağmen herhangibir android güncelleme uyarısı veya butonu gibi bişey bulamadamı.

Sonunda odin diye bir program sayesinde güncelleyebildim.

Tabi güncelledikten sonra telefondaki herşey silindi rehber dahil. Telefonunuzu yedeklemeyi unutmayın.

internet bağlantısı gerektirmeden çalışabilen İGO Navigasyon programını sorunsuz indirmek için http://www.sifreciler.org/telefon-programlari/igo-my-way-v842139242-turkce-android-417.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voltran32 -- 21 Mayıs 2012; 14:25:06 >

• samsun galaxy fıt gt-s 5670 2.2.1 karnel surumu2,6,32,9-perf
    root@ses508 falan yazıo telefoonu aldımda anroıd market yoktu kutudan cıkan kıesı yukledım ama guncelleme falan yapmıyor sadece slide ve apps var marketı kuramıyırum telefonu yukseltemıyorum kiesi kurdum ama kıesın guncellemesını yap dıorum yapıo ama deısen bısı yok yazılımı guncelle dıorum hıcbırsey cıkmıo lutfen yardım edın forumu baya bır okudum ama bısı yapamadım derdıme adam akıllı bı care olursanız sevınırım
  • arkadaşlar marketlerde bulamasanız bile internette bir sürü ekran koruyucu var tema var oyun var.

ben çok buldum.yalnız bir şey sorucaktım şimdi google play yüklemek için hangi marketi kaldırmam gerekli.indiroid var bide slideme var. uygulamalardan birini kaldırmak gerekiyor sanırm
  • quote:

Orijinalden alıntı: hawk1950

arkadaşlar marketlerde bulamasanız bile internette bir sürü ekran koruyucu var tema var oyun var.

ben çok buldum.yalnız bir şey sorucaktım şimdi google play yüklemek için hangi marketi kaldırmam gerekli.indiroid var bide slideme var. uygulamalardan birini kaldırmak gerekiyor sanırm

Selam. O dediklerin bende de var ama hiç birini kaldırmadığım halde android markete girdiğimde otomatik olarak market google play oldu.
  • merhabalar geçen hafta bu telefonu aldım, hemen hemen tüm forumu okudum ama aradığım cevabı bulamadım, mesaj sesi olarak dışarıdan herhangi bir müzik atıyabiliyormuyuz? acaba bunun bir yolunu buldunuzmu?
  • Merhaba evet istedigin muzigi msj sesi olarak ayarlayabilirsin , dosyalara giriyorsun ordan media _» audio _ notifications dosyasinin icine msj sesi yapmak istedigin sesi atiyorsun tamamdir. msj sesi ayarlarina girdiginde attigin sesin orda oldugu goreceksin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilginiz için çok teşekkür ederim. ama dosyalara nasıl giriyorsunuz? kiesi kurdum o program aracılığıyla telefon hafızasındaki dosyalara ulaşamadım. sadece hafıza kartındaki dosyalara girebiliyorum. oradada audio_ notifications diye bir dosya yok. ben kendim oluşturdum içine attım ama gene olmadı :(
  • Kies i indirdiginizde onunla birlikte telefonunuza usb diriver i iniyor telefonun hafizasina kies uzerinden degilde usb uzerinden baglanin bildirimler kismini asagi indirdiginizde orda usb ile baglani goreceksiniz. daha sonra media dosyasinin icine bakin bulabilecek misiniz bakalim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde Zaten msj zil sesi yapmak için tlyi pc ye bağlamanıza gerek yok. Telefondan Dosyalar kısmına girin ordaki medyanın içinde size söylediğm dosyaların olması gerekiyor. Sizin yapmanız gereken şey hangi müzik sesini msj zil sesi yapmak istiyorsanız oraya kopyalamak.. Yani pc ye falan gerek yok..
  • Çok ama çok teşekkür ederim. Yardımlarınız sayesinde olay çözüldü.
  • Sevindim :) Bu forumda Telefonunla ilgili aradığın her şeyi bulabilirsin yeterki biraz karıştır. Olmadı sor Elbet birinden cvp gelir
  • Bu telefonu 475 TL ye tavsiye edermisiniz?
  • Merhaba arkadaşlar ...
    Benim sorunum,mesaj attığımda bazen başarısız uyarısı alıyorum,o an karşımdaki kişinin hattında sorun nedeniyle bu uyarıyı alıyor olsam da ben dakikalarca hatta çok sonrasında bile o mesajı kopyalayıp,tekrar mesaj yazma ekranına yapıştırıp göndermek istediğimde sorun hala devam ediyor.Sonuçta o kadar zaman içinde karşımdakinin hat sorunu devam etmiyordur.
    Bunun telefonla bir ilgisi olabilir mi ?
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba. Soru kargaşası olmaması açısından forumdaki tüm soruları ve onlara yazılmış cevapları okumaya çalıştım ancak sormak istediğim soruları ve yanıtlarını bulamadım (gözümden kaçırmış da olabilirim).
    Sormak istediğim ilk şey; 3g internet paketim çok yavaş. Facebook android uygulamasına falan girdiğim zaman bağlantı problemi yaşıyorum. Viber, whatsapp gibi programları 3g ile kullanamıyorum sadece wifi ile kullanabiliyorum. Hattım avea onunla mı alakalı acaba diye farklı bir operatör ile de denedim ancak yinede çok yavaş bir bağlantı kuruyorum, sizde de aynı sorun var mı acaba?
    İkinci olarak adroid sürümüm 2.2.1, kiesten kaç kere güncelleme yaptıysam yükseltemedim. Bazı arkadaşlar kiesten 2.3 sürümüne yükselttiklerini yazmış bunu nasıl başardıklarını merak ediyorum.
    Son olarak da telefonumun hızı çok yavaş, örneğin mesaj yazdıktan sonra falan geri tuşuna bastığımda epey bir bekliyor. Aynı sorun kurulu diğer programlar arasındaki geçişler için de geçerli. Hafıza kartım 2gb onunla alakalı olabilir mi acaba?
    Uzun uzun yazdığım soruları okuyup cevap verecek arkadaşlar olursa şimdiden teşekkür ederim.

• telefonunuzu uçak moduna alıp kiesi açarmısınız
  • Uçuş moduna getirip güncelleştirdim ama yinede güncelleştirme yapmıyor. 2.2.1 sürümü yüklü hala
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.