Şimdi Ara

Samsung Galaxy FİT S5670 ANA KONU (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.638
Cevap
11
Favori
132.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar adobe flash player'ı nasıl yükleyebiliriz lütfen detaylı açıklarmısınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tunahan6440

Arkadaşlar adobe flash player'ı nasıl yükleyebiliriz lütfen detaylı açıklarmısınız ?

işlemci mimarisi adobe flash player a destek vermiyor o yüzden telefonunuza indiremezsiniz google play den ancak pc nize apk dosyasını atıp tele atabilirsiniz kurar ancak yinede flash player desteği sunmaz kısacası yüklemenizin bir amacı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Core2han

quote:

Orijinalden alıntı: Tunahan6440

Arkadaşlar adobe flash player'ı nasıl yükleyebiliriz lütfen detaylı açıklarmısınız ?

işlemci mimarisi adobe flash player a destek vermiyor o yüzden telefonunuza indiremezsiniz google play den ancak pc nize apk dosyasını atıp tele atabilirsiniz kurar ancak yinede flash player desteği sunmaz kısacası yüklemenizin bir amacı yok

telefon desteklemiyor evet ama root yapıp flash player kullanılabiliyor
  • FATURALI VE ÇİZİKSİZ TELEFONU OLUP SATMAK İSTEYEN VARSA FOTOLARIYLA BİRLİKTE MESAJ ATSIN
  • Arkadaşlar telefonumu pc ye bağlarken bi hata oluştu bunun üzerine sallamasyon bi şeyler yaptım (bilgisayar üzerinden) şimdi hiç görmüyor nasıl düzeltebilirim ?
  • Bu sitede Samsung Galaxy Fit bilgilendirecek özellikleri ve Fit hakkındaki herşey bu sitede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xemsix -- 30 Temmuz 2012; 0:31:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanal465

Arkadaşlar telefonumu pc ye bağlarken bi hata oluştu bunun üzerine sallamasyon bi şeyler yaptım (bilgisayar üzerinden) şimdi hiç görmüyor nasıl düzeltebilirim ?

Aynısı bende de olmuştu sistemi geri almıştım
  • Arkadaşlar hattım Avea 1gb'lık 3g internet paketi alıyorum ama 10 mb'ını bile kullanamıyorum neredeyse. Telefonum 3g internet paketiyle hiçbir siteye bağlanmıyor. Whatsapp, Messenger, Facebook, Youtube, gibi uygulamalara 3g ile kesinlikle giremiyorum çalışmıyor. Aylardır galaxy fit kullanıyorum hattımın yavaşlığı ile ilgili olabileceğini düşünmüştüm ancak ablamın galaxy ace modeline hattımı taktığım zaman internet neredeyse wifi'dan çok daha iyi. Sizlerin telefonunda da aynı sorun var mı yoksa ben yaklaşık 8 aydır 3g internet ayarları bozuk telefon mu kullanıyorum? Bilgilendirirseniz çok sevinirim, şimdiden teşekkürler..
  • 3g ye abone olmadiysan ol. aboneysen avea musteri hizmetlerinden ayar isteyebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hattımın 3g internet ayarları yapılı. Ayrıca aboneliğim de var. Yukarıda yazdığım gibi hattımı başka telefona taktığım zaman çok rahat bir şekilde kullanabiliyorum. Ben acaba benim telefonumun işlemcisi falan düşük de ondan mı internete 3g ile bağlanamıyorum diye düşünmüştüm hep. Eğer sizlerde sıkıntı yoksa benim telefonumda bir arıza var. O_O
  • Ardaşalar s5670 için uyumlu oyunları nerden bulabilirim.gta3,Gangtar rio city,Tin Tin gibi bazı oyunları denedim,oyunu başlatıyorum anında oyundan atıyor.sitede s5670 için oyun bulamadım.Bu cihaza uyumlu oyun yok mu?. denediğim oyunlar 205 gpu içinmiş herhalde .Bu cihaz ise 200 gpu.Bu gpu denen şey yükseltilemiyormu? Bi yardım edin Allah aşkına.....
  • Arkadaşlar telefonuma bir kaç custom rom yükleme denemeleri yaptım. Eksik bulduğum bazı şeylerden dolayı 2.3.6 ya döndüm. Fakat bu defa da şöyle bir sorun oldu; güç butonun tuşları kilitlemek için bir kez kısa basmama rağmen telefon kapatma menüsü geliyor, geri tuşuyla çıkıyorum fakat telefon kendini yeniden başlatıyor. Bu sorundan sonra hangi rom u yüklesem farketmedi sorun devam etti. Orjinal rom u da yükledim ve telefondan güncellemesini yaptım yine de sorun aynı. Sinir bozucu bi durum, olur olmadık yerde resetleniyor. Bu soruna bir çözümü olan var mıdır. Yardımlarınızı bekliyorum.
  • Arkadaşlar konu hakkında bilgisi olan yok mudur?
  • benim fit de bugün sıcaktan mı programdanmı 7-8 kez kapandı arada sırada yine kapanıyor sorun ne olabilir?
  • Benim güç butonu artık hiç çalışmıyor. O sayede kapanıp açılma sorunu kendiliğinden halloldu. Tabi bu da başka bir sorun. Yazılımsal mı donanımsal mı bilemiyorum ama en kısa zamanda garantiye götürmek gerek.

Apoxlost telefonu fabrika ayarlarına aldığında sorun devam ediyorsa herhangi bir programdan kaynaklanmadığını anlayabiliriz. Ama soruna neden olan şey sıcaklar mıdır ya da nedir bilinmez.
  • Merhaba arkadaşlar ben navigasyonu çalıştıramıyorum GPS i açmama rağmen konumu bir türlü bulamıyor. Yardım ederseniz sevinirim..
  • arkadaslar inter baglanisi sirasinda 3g ile hsdpa baglantisi surekli degisiyor buda baglanti kopmasina sebeb oluyor. avea hattim var 3g zaten cekmiyor sadece hsdpa baglanti secenegini kullanmak isiyorum otomatik degismeso sorun oluyo tsk

• bizim konu baya gerilerde kalmış fazla bi fit kullanıcısıda yok sanırsam
    kapanma sorununu çözdüm task killer miydi adı otomatik program kapatıcı onu kaldırınca düzeldi .
  • TELEFONUMDA NORMAL TARAYICIDAN İNTERNETE GİREBİLMEME RAĞMEN PROGRAMLARDA İNTERNETE GİRMİYOR MARKET,YOUTUBE,INSTGRAM GİBİ PROGRAMLARA TELEFONUN 3G BAĞLANTISIYLA GİREMİYORUM.BİLEN VARSA LÜTFEN YARDIM ETSİN

• igo yu nerden nasıl yükledin telefona?
  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.