Şimdi Ara

Samsung Galaxy FİT S5670 ANA KONU (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.638
Cevap
11
Favori
132.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jokeer

Merhaba arkadaşlar, msn programı yükledim "messenger with you" uygulama açılıyor ama bir türlü hesabımı açamadım. dakikalarca bekledim ama nafile
    bir türlü bağlanamadım. bu "messenger with you" bizim android ile uyumsuz mu? tavsiye edeceğiniz başka bir msn programı var mı?

ebuddy denemelisin mwy da sorunlar var
  • Arkadaşlar donma sorunu devam ediyo titremede ayni durumda devam ediyo "bunela" arkadaşimizin onerdigi gibi reset attim ama hemen geri boyle oldu ozellikle facede ama.normaldede oluyor ....Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanal465 -- 27 Şubat 2012; 17:52:30 >
  • çok teşekkürler, yükledim ve girebiliyorum..
  • arkadaşlar benim tlde bir sorun oluştu servise gönderecem galiba ama bir sorunum var rehberimin hepsi telefonda sim kartıma aktaramazsam hepsi gidecek kıesten deniyorum ama yapamıyorum biri yardımcı olursa sevinirim..
  • Telefonundan yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanal465

Arkadaşlar donma sorunu devam ediyo titremede ayni durumda devam ediyo "bunela" arkadaşimizin onerdigi gibi reset attim ama hemen geri boyle oldu ozellikle facede ama.normaldede oluyor ....Teşekkürler

Aynı sorun bende de vardı telefonu güncelledim sorun ortadan kalktı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tunahan6440

quote:

Orijinalden alıntı: sanal465i

Arkadaşlar donma sorunu devam ediyo titremede ayni durumda devam ediyo "bunela" arkadaşimizin onerdigi gibi reset attim ama hemen geri boyle oldu ozellikle facede ama.normaldede oluyor ....Teşekkürler

Aynı sorun bende de vardı telefonu güncelledim sorun ortadan kalktı :)

önerin için sağol ancak onu da denedim zaten yarım saat önce markette geziyodum hata verdi kapanmaya zorla yazısı çıktı bastım ama titremeyle birlikte devam etti ve bende kapatıp açtım ancak hala devam ediyor hafıza kartını çıkarıp açmayı denedim ancak olmadı bütün uygulamalar hata verdi ekran siyahlaşıyo ve sadece hata raporu geliyo :S sizce umudu kesmelimiyim bi servise vermeyi deniycem ...

• Arkadaşlar ben niye fit ile 3G konuşamıyorum anlamadım ekranda 3G yazısı yazıyor bazen renk geliyor ama çogu zaman mat bir yazı var . bir de 3Gli ollarak nasıl arama yapacağız...

Bulamadım da..

yardım ederseniz sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gelweri

Arkadaşlar ben niye fit ile 3G konuşamıyorum anlamadım ekranda 3G yazısı yazıyor bazen renk geliyor ama çogu zaman mat bir yazı var . bir de 3Gli ollarak nasıl arama yapacağız...

Bulamadım da..

yardım ederseniz sevinirim...

3g ile görüntülü konuşma özelliği yok bu telefonda sadece 3g hızında nete girebiliyorsun o kadar..
  • quote:

3g ile görüntülü konuşma özelliği yok bu telefonda sadece 3g hızında nete girebiliyorsun o

ama telefonun ön yüzünde kamera var ama onu niye koysunlar bir de telefonun özelliklerinde 3G konuşma var diye yazıyorlar.
    İnternetten tarayın isterseniz...

Samsung Galaxy  FİT  S5670 ANA KONU
  • quote:

Orijinalden alıntı: gelweri

quote:

3g ile görüntülü konuşma özelliği yok bu telefonda sadece 3g hızında nete girebiliyorsun o

ama telefonun ön yüzünde kamera var ama onu niye koysunlar bir de telefonun özelliklerinde 3G konuşma var diye yazıyorlar.
    İnternetten tarayın isterseniz...

Samsung Galaxy  FİT  S5670 ANA KONU

O kamera değildir Sensördür

• kies benim teli 2.2.1 den 2.3.4 gingerbread yapti. bildigim kadariyla yurt disinda 2.3.6 yayinlanmis. TR de de yayinlanir mi? fark var midir 2.3.4 ile arasinda?
  • Bu cihaz icin 2.1.1 icin orijinal sürümü nereden bulabiliriz
  • Arkadaslar merhaba
    Tele format atacagim ama sonradan yukledigim igo programi var kaybolmasini istemiyorum dosyalara baktim setup bulamadim telefoncuya yukletmistim tekrara para vermek istemiyorum. Format atsam bu prog silinirmi yada nasil yedek alabilirim.
  • merhaba arkadaşlar telefon bir arkadaşımda var android market yüklü gelmiş ancak yanlışlıkla silmiş bir daha da yükleyememiş detayını bilmiyorum ama yüklemeye çalıştığında hata verdiğini söylüyor. Teknolojiye biraz yabancı olduğu için bana söyledi ama ben de androide yabancıyım daha önce böyle bir sorun yaşayan var mı ? nasıl yükleyebilirim
  • arkadaşlar telefonumu satıyorum ve yanında bir kaç aksesuar veriyorum incelemek isteyen buyursun;
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-1-yil-garantili-samsung-galaxy-fit-84191424/detay/
    fiyatta pazarlık payı vardır
  • s.a. samsung galaxf fit kullanıyorum . kaç mb internet kullandığımı göstren 1 program var mı acaba telefonda veya marketten indireceğim.yardımcı olabilirseniz ????
  • altta kardeş, i_m_k

3g watchdog ücretsizdir, kota takip ve ayarlanabilir özellikleri ile.

https://play.google.com/store/apps/details?id=net.rgruet.android.g3watchdog&hl=tr
  • Arkadaşlar telefonum wifi buluyor ancak bizim evimizdekine bağlanmıyor. Bunun için telefondan veya internetten hangi ayarlamalaroı yapmam lazım.(başka wifi lara bağlanıyor)
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.