Şimdi Ara

Samsung Galaxy FİT S5670 ANA KONU (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.638
Cevap
11
Favori
132.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaşlar galaxy fit almak istiyorum.alıp almama konusunda kararsız kaldım.yardımcı olursanız memnun olurum.daha önce nokia c-6 00 aldım,1 ay kullandım sattım.nokianın işletim sistemi çok kötüymüş.bundada hata yapmak istemıyorum.fiyatı 539tl.12 taksit.sizce alayımmı yoksa o değerde başka telefonmu alayım.
  • Şuan güncelleştirme yapıyorum lanet olası şey 30 dk dır aynı yerde takıldı hep böyle olur diye güncelleştirmedim olan şeye bak ya
  • bir defa samsung'a bulaştım bir daha asla telefon bir yerden sonra gelişme kaydetmiyor.
  • Arkadaşlar telefonum surekli donuyor ve titriyor telefonda 8 tane app var onun etkisi oldugunu sanmiyorum kies atalida 3 ay oldu acaba daha once bu durumu yasayan varmi yardimci olabilirmisiniz yada nedeni ne olabilir ? simdiden sagolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurmay48

selam arkadaşlar galaxy fit almak istiyorum.alıp almama konusunda kararsız kaldım.yardımcı olursanız memnun olurum.daha önce nokia c-6 00 aldım,1 ay kullandım sattım.nokianın işletim sistemi çok kötüymüş.bundada hata yapmak istemıyorum.fiyatı 539tl.12 taksit.sizce alayımmı yoksa o değerde başka telefonmu alayım.

540tlye eger kamera sizin icin onemli degilse galaxy gio alin derim gio kamerasi haric herseyi ile cok basarili bir telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanal465

Arkadaşlar telefonum surekli donuyor ve titriyor telefonda 8 tane app var onun etkisi oldugunu sanmiyorum kies atalida 3 ay oldu acaba daha once bu durumu yasayan varmi yardimci olabilirmisiniz yada nedeni ne olabilir ? simdiden sagolun

Telefonunuzun surumu 2.2.* (froyo) ise donma vb olabilir bana da aynisi ollmustu telefonum donmaya baslayip araliksiz titriyordu, telefona format atinca duzeldi format icin arama kismina;
    *2767*3855# yazin formatlayacaktir kendini eger duzelmezse servise yollayin derim

• quote:

Orijinalden alıntı: Bunela?

quote:

Arkadaşlar telefonum surekli donuyor ve titriyor telefonda 8 tane app var onun etkisi oldugunu sanmiyorum kies atalida 3 ay oldu acaba daha once bu durumu yasayan varmi yardimci olabilirmisiniz yada nedeni ne olabilir ? simdiden sagolun

Telefonunuzun surumu 2.2.* (froyo) ise donma vb olabilir bana da aynisi ollmustu telefonum donmaya baslayip araliksiz titriyordu, telefona format atinca duzeldi format icin arama kismina;
    *2767*3855# yazin formatlayacaktir kendini eger duzelmezse servise yollayin derim

hafiza kartini ckaripmi format atayim yani resimler vs gitmesin ??? tesekkur ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanal465 -- 19 Şubat 2012; 11:23:20 >
  • Arkadaşlar 3g li arama yapamıyorum. ayarlardan aktif ettim sonra turkcellin 3gsine abone oldum . ama sorun hala devam etmekte kimseyi 3g li aramayamıyorum :S
  • arkadaşlar telefonun 3g ayarlarını verirmisiniz?
    ne olduysa 3g ye geçmedi bi türlü telefon (operatörden 3g ye geçti)
    yardım edersenizz sevinirim
  • Teşekkürler fabrika ayarlarina dondurmek işe yaradı ancak benim telefonumda led isigi hic acilmadi 1 kere bile yanmadi aldim alali 20 nisanda 1 yil olucak ayarlari varda bnmi bilmiyorum heves ettim.yanmadi led yardim edin sagolun

• quote:

Teşekkürler fabrika ayarlarina dondurmek işe yaradı ancak benim telefonumda led isigi hic acilmadi 1 kere bile yanmadi aldim alali 20 nisanda 1 yil olucak ayarlari varda bnmi bilmiyorum heves ettim.yanmadi led yardim edin sagolun

bildirim led'i mi varmış galaxy fitte ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tunahan6440

Arkadaşlar 3g li arama yapamıyorum. ayarlardan aktif ettim sonra turkcellin 3gsine abone oldum . ama sorun hala devam etmekte kimseyi 3g li aramayamıyorum :S

3g arama özelliği yok galaxy fitte
  • quote:

quote:

Teşekkürler fabrika ayarlarina dondurmek işe yaradı ancak benim telefonumda led isigi hic acilmadi 1 kere bile yanmadi aldim alali 20 nisanda 1 yil olucak ayarlari varda bnmi bilmiyorum heves ettim.yanmadi led yardim edin sagolun

Pardon ben ustteki siyah noktayi led saniyodum peki onun tam islevi nedir hocam ?

• merhaba arkadaşlar. sanırım telefonumda virüsün yol açtığı bir sorun var. bağlantı kablosu ile telefonu bilgisayara bağladığımda (kaspersky kurulu olan bir pc) fotoda da görüldüğü gibi tüm klasörleri sildi. Telefonu bu şekilde farklı bir pcye bağladığımda da klasörde gözükenler sadece bunlar. Fakat, telefonumun içinden galeriye baktığımda tüm fotoğraflar, dosyalar yerli yerinde duruyor. telefona avg antivirus kurup tarattım ama herhangi bir değişiklik olmadı. bu sorunu düzeltmek için neler yapabilirim ??

Samsung Galaxy  FİT  S5670 ANA KONU

• quote:

quote:

quote:

Pardon ben ustteki siyah noktayi led saniyodum peki onun tam islevi nedir hocam ?

yok hayır keşke bildirim ledi olsa o siyah nokta :D Orası yakınlık sensörü yani telefon görüşmesi sırasında telefon kulağımıza yaklaştıgında ekranı kapatan sensör :)

• @lordricko

inan yardımcı olmak isterdim dostum ama maalesef net bir bilgim yok tahminen bilgisayar ile alakalıdır ama bende de kaspersky 2012 anti-virüs olmasına rağmen böyle bir sorunla karşılaşmadım
  • quote:

quote:

quote:

quote:

yok hayır keşke bildirim ledi olsa o siyah nokta :D Orası yakınlık sensörü yani telefon görüşmesi sırasında telefon kulağımıza yaklaştıgında ekranı kapatan sensör :)

Tüh ve bnde heveslendim valla telefon bildirimler gelince haber verir diye saol hocam sende yardimci oldun bana

• quote:

quote:

quote:

quote:

ARKDSLR KİESTEN GÜNCELLEME NE KADAR SÜRÜYOR BENDE 1 SAATTİR GÜNCELLEŞTİRME YAPMADI BİLGİ VERİN LÜTFEN

• Msjlar gelmio hafiza dolu diyor ve hafizada 5mb ustunde 1 progrm var programlatim hepsi 20 mb etmez icerdeki ben bu dahili hafizayi nasil bosaltirim ?
  • Merhaba arkadaşlar, msn programı yükledim "messenger with you" uygulama açılıyor ama bir türlü hesabımı açamadım. dakikalarca bekledim ama nafile
    bir türlü bağlanamadım. bu "messenger with you" bizim android ile uyumsuz mu? tavsiye edeceğiniz başka bir msn programı var mı?
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.