Şimdi Ara

Samsung Galaxy FİT S5670 ANA KONU (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.638
Cevap
11
Favori
132.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Slm arkadaşlar benim merak ettiğiim bir şey var. Bu telefon kies üzerinden yakın zamanda bir güncelleme alır mı acaba çok merak ediyorum veyahut donanımsal olarak Androidin hangi sürümüne kadar kaldırır bizim telefon sizce ?
  • internete giremiyorum (Turkcell), Turkcell'e sordum ayarlardandır denildi. Yalnız telefon maalesef kaçak. Acaba onda mı? Telefon modeli servis ayarlarını desteklemiyor yazıyor ekranda. Yazılım mı gerekir ??
    -Bir de dokunmatik tuş ışıkları yanmıyor alttaki iki tuştan bahsediyorum , sol ve sağdaki geri dönüş tuşlarından. onu nasıl düzelticem?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burti44 -- 12 Ekim 2012; 22:26:57 >
  • Merhaba.
    Benim baya büyük bir problemim var yardımcı olabilecek var mı acaba. Samsung Galaxy Fit modeli var.
    10' a yakın telefoncuya götürdüm. Telefon KVK dan alındı. Şebeke problemi var şebeke bir anda gidiyor kapatınca kendine geliyordu. Şimdi tamamen şebeke gitti. Anten değiştirilmiş fakat sorun hala devam ediyor bir türlü şebeke gelmiyor. Sorunu yaşayan veya yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim.
    Saygılarımla. Herkese iyi forumlar.
  • merhaba kardes sim kartindan kaynakli bir problemde olabilir baskasinin sim kartini tak bakalim duzelecek mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi geceler. galaksi fit telefonuma instagram yükleyemiyorum.daha doğrusu yükleniyor fakat kayıt olamıyorum. indiroid marketten de denedim slide me marketten de. google play market zaten telefonda yüklü değil. telefonu alalı ise bi hafta oldu. normal mi bunlar? yardım lütfenn
  • arkadaşlar ben de de galaxy fit var dı dün 2.3.6 rom yüklemek isteedim ama 70 dk oldu hala yüklemedi ben de tel cektim şimdi ise ekran da sadece tel ve pc simgeleri birde arasında bağlantının kesildiğine dair işaret var ne yapmam gerekiyor şimdi nasıl düzeltebilirim bunu
  • Arkadaşlar galaxy gio sayfamda, çekiliş yapıyorum,

1. ye 8 gb sd kart
    2.ye 4 gb sd kart
    3. ye ise sürpriz hediye

Katılmak isteyenler imzamdaki linke gelmeleri gereklidir, selametle kalın :)
  • Elime Galaxy Fit geçti, E72'yi annem istedi bunu kullanamıyormuş diye ama bir kaç sorun var.

1. Dahili hafızası çok düşük yani facebook ve whatsappı kurduktan sonra diğerlerini kurdurmuyor ve bunlar sd karta da taşınmıyorlar neden?
    2. 5 saat falan şarj ettim 2 dakika facebook da takıldım %70lere düştü tamam android çabuk biterde bu kadarı abartılı değil mi?
  • samsung fit gt s5670 telefonuma indirdiğim melodiyi çalan zil sesi nasıl yapabilirim?yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  • internet ayarları nası yapılıyo yada internet pakedi kullanırkan paket veri kullan diyince tl gidiyo yarrdım edermisiniz..
  • merhaba arkadaşlar , bende 5670 FİT aldım herşey çok güzel ama biraz sorunlar var bu konuarda yardımcı olursanız memnun olurum sorunlar ;

1) indirdiğim uygulamaları telefon hafızasına kaydediyor
    sd karta kaydetmiyor,normalde nokia da nereye kaydedeceği sorulurken bunda sormadan direk tlf hafızasına atıyor

2) tlf da hiç mesaj olmadığı halde msj hafızası dolu kaydedecek yer yok diyor

3) tlf sürümü 2.3.4 ben bunu yukseltmek istiyorum tlf üzerinden ama olmuyor kies proğramınımı kullanmam gerekli?

birde cümleler arasında root etmek kelimesini okudum ama anlamadım nedir bu root nasıl yapılır?

bu konularda yardımcı olabilirmisiniz bana?
  • quote:

Orijinalden alıntı: robiscik

merhaba arkadaşlar , bende 5670 FİT aldım herşey çok güzel ama biraz sorunlar var bu konuarda yardımcı olursanız memnun olurum sorunlar ;

1) indirdiğim uygulamaları telefon hafızasına kaydediyor
    sd karta kaydetmiyor,normalde nokia da nereye kaydedeceği sorulurken bunda sormadan direk tlf hafızasına atıyor

2) tlf da hiç mesaj olmadığı halde msj hafızası dolu kaydedecek yer yok diyor

3) tlf sürümü 2.3.4 ben bunu yukseltmek istiyorum tlf üzerinden ama olmuyor kies proğramınımı kullanmam gerekli?

birde cümleler arasında root etmek kelimesini okudum ama anlamadım nedir bu root nasıl yapılır?

bu konularda yardımcı olabilirmisiniz bana?

Merhaba.

Benimde telefonum Galaxy fit ve bende 2.3.6 ORJİNAL sürümüne yükselttim ve güncelledim.Şu an çok iyi.İsterseniz benimle iletişime geçerek telefonunuzu 2.3.6 ya beraber güncelleyebiliriz.

Root olayına ise bilgisiz iseniz kesinlikle girmeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Onurr007

Elime Galaxy Fit geçti, E72'yi annem istedi bunu kullanamıyormuş diye ama bir kaç sorun var.

1. Dahili hafızası çok düşük yani facebook ve whatsappı kurduktan sonra diğerlerini kurdurmuyor ve bunlar sd karta da taşınmıyorlar neden?
    2. 5 saat falan şarj ettim 2 dakika facebook da takıldım %70lere düştü tamam android çabuk biterde bu kadarı abartılı değil mi?

Merhaba. Telefondaki uygulamaları SD karta taşımayı henüz bende öğrenemedim fakat şarj sorunuzun cevabını biliyorum. Telefonun üretim hatası gibi bir şey bu. Telefonunuzu şarjdan çıkardığınız zaman 10 ar 20 şer inip bir yerde yavaşlıyor değil mi ? Bu telefonun benim teşhisimle gösterge hatası. Telefonunuzu şarjdan çıkarmadan önce 90 gözüküyor ise ( Google play store aracılığıyla arama motoruna Battery big text yazarak ilk çıkan uygulamayı indirebilir telefonunuzun şarjını % olarak görebilirsiniz telefonun dahili özelliklerinde bu mevcut değil) o şarj gerçekte 60-70 falandır. gerçek şarjın kaç olduğunu benim açımdan öğrenmenin bir yolu yok fakat telefonunuzu şarj ettikten sonra doğru şarjı görmek istiyorsanız indirdiğiniz battery göstergesi uygulamasının şarjına değil bizzat telefonun şarj doldu uyarısını bekleyin.

• Telefon güncellemesi için, kies programının bilgisayarınıza kurulu olması gerek.
    Batarya maalesef ki Fit cihazımızda biraz abartılı yapabilecek tek şeylerimiz, parlaklığı azaltıp, alttaki programları kapatmak. Elbette güncelleştirmeyle batarya sorunu çözülüyor.
    Uygulamaları hemen SD Kart'a taşınması içinde rootlu uygulamalar var onun dışında kendi elinizle taşıyacaksınız, herhangi bir sorun veya soruda lütfen mesajımı alıntılayınız.
  • arkadaşlar mrb, galaxy fit telefonum root lu iken fabrika ayarlarına geri dön dedim, dönüş o dönüş bi daha geri gelmedi, telefonu açtığım zaman samsung yazısı çıkıyor sonra reset atıyor tekrar,bir türlü başlamıyorü, downloading modu açılıyor, fakat odin telefonu görmüyor, konu hakkında bilgisi olan varsa yazabilirmi ne yapmam lazım, backup , recover geri yükleme ???
  • Hocam siz direk romu değiştirin bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ağır Roman

Hocam siz direk romu değiştirin bence.

uğraştırdı ama hallettim bir şekilde eski rom u kurabildim.
  • galaxy fiti bazı romlarla güncelledim şuanda sim kartı görmüyor orijinal 2.3.4 roma döndüm ama aynı
    ne yapabilirim
  • gelweri kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar merhaba, sorunum hakkında yardımcı olursanız yön gösterirseniz çok sevinirim 1,5 yıldır kullandığım telefonum aşırı yavaşladı bazen gelen çağrılara ve kayıtlıı resimlere açmak için bile tıkladığımda 1 dakikaya yakın bekleyebiliyorum, telefonu fırlatıp parçalayasım geliyor. Ayrıca USB kablo ile bilgisayar bağlantısını kuramıyorum defalarca denedim (KİES de yüklü olduğu halde) . yavaşlaması beni çıldırtacak. formatta attım yüklü programlar sadece 6-7 program (facebook. whatsupp, viber, yahoo mail, garanti cep şube) o kadar. telefonumu en son çare servise göndereceğim, sizin önerebileceğiniz başka çare varmı ya da sorun ne olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_akin83

arkadaşlar merhaba, sorunum hakkında yardımcı olursanız yön gösterirseniz çok sevinirim 1,5 yıldır kullandığım telefonum aşırı yavaşladı bazen gelen çağrılara ve kayıtlıı resimlere açmak için bile tıkladığımda 1 dakikaya yakın bekleyebiliyorum, telefonu fırlatıp parçalayasım geliyor. Ayrıca USB kablo ile bilgisayar bağlantısını kuramıyorum defalarca denedim (KİES de yüklü olduğu halde) . yavaşlaması beni çıldırtacak. formatta attım yüklü programlar sadece 6-7 program (facebook. whatsupp, viber, yahoo mail, garanti cep şube) o kadar. telefonumu en son çare servise göndereceğim, sizin önerebileceğiniz başka çare varmı ya da sorun ne olabilir?

Hocam aynı sorun bendede var. Yani aşırı yavaşladı telefon. Mesela mesajlara basıyorum bekliyor. Gelmiyor sonra geri diyorum tekrar menüye basıyorum bekleyip sonra hepsini birden işlem yapıyor biranda. Format attım bir ara düzeliyor gibi oldu bir süre sonra yeniden yapıyor. Ara ara takılmalar var. Servise göndersek düzelir mi dersiniz ne yapabilirler ki. Usb den ben alıp atabiliyorum o sorun yok. Siz çözebildiniz mi ?

• 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.