Şimdi Ara

Samsung Galaxy FİT S5670 ANA KONU (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.638
Cevap
11
Favori
132.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tam 2 ay bu tlf nun çıkmasını bekledim . rüyalarıma girmeye başalmıştı . tr ye gelmesini beklerken baya araştırma yaptım . bakmadıgım japon siteleri kaldı . se xperia10 mini nin birkaç özelligi . gio nun foto kalitesi nden dolayı eledim
    fit almaya karar verdim . şimdi iyikide almışım diyorum
  • Arkadaşlar hepinize bir uyarı Galaxy Fit inceliyorum diye şu telefonu incelemeyin veya şu telefonu satın almayın, bunu inceleyipde çözünürlüğü düşük demeyin çünkü bu telefon aşırı şekilde fite benziyor

Samsung Galaxy  FİT  S5670 ANA KONU

Göremeyenler için direk Resim Linki:https://store.donanimhaber.com/d6/39/64/d639643e8ce9a1a697a4cec391b6d652.jpg

Soldaki Fit, Sağdakinin modelini bilmiyorum. Bariz farklılıklar mevcut, Samsung yazısının üzerindeki ahize delikleri Fitte daha az yer kaplıyor. Fitin ana ekrana dönmek için olan basmatik tuşu kare şeklinde.

Bu 2 modele dikkat edin arkadaşlar !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yabik -- 15 Nisan 2011; 2:43:55 >

• Yabik dostum sağdaki telefon Galaxy mini ye benziyor :) 3.2 mp kamerasıyla hemen farkedilir bence :)
    ayrıca bir fark daha var birisinin saati 13.32 diğeri 08.02 galaxy fit 5bucuk saat ilerde görünüyor buda karadeniz fıkrası gibi oldu :)

Arkadaşlar Fit kullanıcılarına bir sorum olacak önce msj yazıp sonrasında gönderilecek kişiyi belirlerken Son arananlardan seçim yapabiliyormuyuz

Ben eskiden beri SnyErcsson kullanıcısıyım onun en hoşuma giden özelliklerinden birisi msj yazıp sonradan gönderilecek kişiyi belirlerken istersen
    son msjlaştığın istersen son aradığın kişilerden istersen rehberden seçim yapabiliyorsun ....

Ayrıca normal 9 tuşlu T9 seçeneği yok sanırım sadece qwerty klavye seçeneği var sanırım doğrusu msj yazarken tombiş parmaklarımdan dolayı fite alışamayacağımdan korkuyorumbeni bu konularda aydınlatırsanız sevinirim ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sairinelinde -- 15 Nisan 2011; 12:41:37 >
  • @sairinelinde kardesim, son arananlara mesaj yollama olayı var fakat mesaj yazarken kime yollayacağın kısımdan değil, son arananlar listesinden kişinin yanında mesaj işareti var ordan atabiliyoruz.

2. soruna gelirsek

telefonda 3 farklı klavye mevcut, 1.si senin istediğin 9 tuşlu klavyemiz mevcut ve bununla T9 yazabiliyorsunuz :)
    2.si el yazısıyla mesaj yazabiliyorsunuz, el yazısı mesajı seçtiğinizde, mesaj yazarken altta belirken Q klavye veya 9 tuş klavyesi yerine bir boşluk beliriyor ve o boşluğa kendi parmağımızla istediğimizi yazdığımız takdirde bunu mesaja yansıtıyor (bu da oldukça kullanışlı bir seçenek fakat bazen yazdığınız harfleri tanımıyor)
    3.sü işte hepimizin sevdiği Qwerty klavyemiz :)

umarım yardımcı olmuşumdur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yabik

@sairinelinde kardesim, son arananlara mesaj yollama olayı var fakat mesaj yazarken kime yollayacağın kısımdan değil, son arananlar listesinden kişinin yanında mesaj işareti var ordan atabiliyoruz.

2. soruna gelirsek

telefonda 3 farklı klavye mevcut, 1.si senin istediğin 9 tuşlu klavyemiz mevcut ve bununla T9 yazabiliyorsunuz :)
    2.si el yazısıyla mesaj yazabiliyorsunuz, el yazısı mesajı seçtiğinizde, mesaj yazarken altta belirken Q klavye veya 9 tuş klavyesi yerine bir boşluk beliriyor ve o boşluğa kendi parmağımızla istediğimizi yazdığımız takdirde bunu mesaja yansıtıyor (bu da oldukça kullanışlı bir seçenek fakat bazen yazdığınız harfleri tanımıyor)
    3.sü işte hepimizin sevdiği Qwerty klavyemiz :)

umarım yardımcı olmuşumdur.

Çok teşekkür ediyorum bu klavye seçeneği beni doğrusu çok sevindirdi ama msj içinde iken son çağrılardan isim seçememek kötü ...

• quote:

Orijinalden alıntı: yabik

Arkadaşlar video çektim fakat ilk inceleme videom olduğu için baya bi amatörce oldu, tepeden yansıyan ışık görüntüyü bazen bozuyor kusuruma bakmayın lütfen. + olarak masaüstündeki simgelerin arkasındaki siyah karartı, sizin pixel pixel görünüyor dediğiniz görüntü yani, benim daha çok hoşuma gidiyor :) tabiki zevkler tartışılmaz. Video linki:

http://www.youtube.com/watch?v=0l2zsZ9WTMQ

Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler

İnceleme için çok teşekkürler, ayrıca kamera sabitleme tarzın çok orjinal olmuş Eline, emeğine sağlık.

• quote:

Orijinalden alıntı: izmlocal

selamlar arkadaşlar bende fit aldım nette sizi buldum geldim yanınıza ....

şimdik bu telefona birşeyler yapmak gerekiyormu program yüklemek için?

verdiğiniz programları indirebileceğim bir link mevcutmu?mp3 lerimi zil sesi olarak kullanmanın tek yolu mp3 çalardan zil sesi olarak atama yapmakmı? rehber deki kişilerede fotoğraf eklemeyi bulamadım

kimse takmamış beni fakat izlenimlerimi aktarayım...
    ekran çözünürlüğünden herkes emin olsun ki çok iyi ayriyetten ekranın hemen üstündeki sensör telefon ışığını ayarlıyarak gerektiğinde pilden tasarruf etmenizi sağlıyor.camerası bir fotoğraf makinesi kadar iyi değil tabiki ama iş görür çekim kalitesinde.

ilkşarjı çok ellediğim için 2 gün gitti çok daha uzun gideceğine inanıyorum...

programları yüklemek için barkod scanner yükledim fakat oda barkod resmini pc den okuttuğumda hata verip kalıyor öyle...

• @sairinelinde kardeşim çok özür diliyorum, telefonda o belirttiğin özellik mevcutmuş, tam bir bakan körüm, mesaj alıcısını girerken hemen altında "Yakın" butonu var, ona bastığımız takdirde son arayanlardan/aradığımız/cevapsızlardan veya son mesajlaştığımız herhangi birini seçebiliyoruz mesaj atmak icin. Kusuruma bakma :)

@hrnmtl teşekkür ederim, imkansızlık :)

@izmlocal, özür dilerim kardeşim ilk mesajını görmemiştim yoksa cevap verirdim mutlaka, barkod scannera ben gerek duymuyorum cünkü cidden dediğin gibi bulamıyor bir türlü, anlamadım gitti belkide dediğin gibi pcden okuduğu içindir. Neyse indirmek istediğin uygulamanın adını "Applanet" androit markette aratırsan veya "Slide-Me" android markette ararsan bulacağına eminim.

Uygulama indirmedeki bir diğer yoluda örnekle anlatayım:

"A" uygulamasını indirmek istiyoruz, googleda "A.apk" diye aratırsak bir sonuç elde ederiz veya C uygulamasını indirmek istiyoruz, googleda "C android" diye ararsak yine yığınla sonuca ulaşabiliyoruz. İndirdiğimiz uygulamalarıda hafıza kartının ana dizinine attığımız takdirde, telefondaki "Dosyalar" menüsünden o uygulamayı yükleyebiliyoruz.

Umarım yardımcı olmuşumdur.

• çok teşekkür ederim dostum... hemen dediklerini test ediyorum :) avea bayisine gidip telefonuma deri kılıf aldm.çocuk bana dedi ne kadara aldın bunu tecnosa dan 599 tl ye aldım dedim ben sana 30 tl düşük fiyattan verip 10 ayda taksit yapardım dedi.yani aklınızda olsun direk gidip tecnosadan almayın...

birde sky mıdır nedir oda facebook videolarını oynatamıyor :( flash player yükle diyor.oda yok piyasada tabi..
  • @sanal465 kardeşim fotoğrafı o şekilde görmemiz mümkün değil ne yazıkki tinypic.com veya imageshack.us sitelerinden birine resmi yüklediğin takdirde sana bir link verecektir, o linki bizle paylaşırsan eğer resmi görebiliriz :)

@izmlocal kılıfının bir fotosunu koyabilir misin kardeş ? birde kaça aldın ?
  • kılıf bildiğiniz deri kılıf üstünde samsung yazıyor.25 tl yazıyordu üstünde akşam pazarı 20 tl dedi pahalı geldi ama aldım mecburen :)

telefonu usb kablosunla bilgisayara depolama konumunda nasıl bağlayacağımı bulmaya çalışıyorum...
  • telefonu usb ile pcye bağlayın, telefonumuzun en sevdiğimiz kayar menüsü olan üst menüyü aşağıya çekin :) 2 adet uyarı göreceksiniz. USB'i hata modunda vs yazanı değilde diğerini seçin, USB bağla gibi tek butonlu bi pencereyle karşı karşıya kalacaksınız, tıkladığınız takdirde depolama modundasınız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: apoxlost

quote:

Orijinalden alıntı: anahtarim

quote:

Orijinalden alıntı: sanal465

iphone 3gs ile aynı çözünürlük hatta daha iyi neredeyse bizim telefnlarda imalat hatası var heralde çözünürlük yüksek yabik kardeş

imkanı olan varsa yakından fotoğrafını çekip koyabilir mi? inanın bugun incelediğim telefonun ekranı çok kötüydü. soylediğim gibi piksel piksel seçiliyordu neredeyse. çok garip. iphone 3gs nin çözünürlüğünü yakalasaydım kesin alıyordum telefonu. ki iphone kullanmış biriyim.

youtube den daha detaylı inceleyebilirsin . birsürü video bulabilirsin

Bu karşılaştrma fiyatlara göre yapılmıştır bu fiyata bu çözünürlük yani...

• hahahha : bir an kendime çok güldüm aşağıda resim ekleden eklicem
  • olabilir, dalgınlıktır :)
  • http://www.mobilegazette.com/handsets/samsung/samsung-galaxy-fit/samsung-galaxy-fit-1.jpg bu linkden resme bakabilrsin bence gayet iyi internetten buldum bnde dijital kamera bozukda :D:D
  • arkadaşlar telefon da oyun oynamak eylenceli geliyor bana (çogu insan gibi) ben sensörlü araba yarışı vb oyun istiyrum hangi sitede ve kaçıncı sayfada bulurum bu arada ucret yüksek ise zahmet etmeyin (bkz) 14tl need for speed shift

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanal465 -- 15 Nisan 2011; 23:31:04 >
  • googleandroid.gen.tr sitesi androidin herşeyini inceleyen bi site, istediğin uygulamayı veya oyunu kategoriler halinde bulabilirsin. Umarım reklam yapmamısımdır
  • yabik videon çok güzel olmuş saol ram temizlemiyi ihmal ediyordum hatırlattın saol
  • teşekkür ederim beğendiğin için :)
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.