Şimdi Ara

Samsung Galaxy FİT S5670 ANA KONU (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.638
Cevap
11
Favori
132.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de gio ile fit arasında kaldım. Elimdeki telefonu verip takaasla almayı istediğim için teknosa bana uymuyor, o yüzden fite yöneliyorum. Sizce iki ay beklemeli ve gio mu almalıyım?

Gio'nun HVGA (320 x 480) ekran çözünürlüğüne ve 200mhz daha hızlı bir işlemciye sahip olması gerçekten beklemeye değer mi?

Yoksa 0,1" daha büyük ekrana ve 5mp kameraya sahip olması, pil ömrünün daha uzun olması fiti mantıklı bir tercih haline getirir mi?

Bu arada yukarıda arkadaşımız gio'da multitouch özelliğine sahip olmadığını söylemiş, oysa iki telefonda bu anlamda aynı özelliklere sahip.

Son olarak fitin ekran kartı hakkında bilgisi olan var mı acaba? Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
  • ne demek :) rica ederim. Aramıza katılmanız dileğiyle

@hrnmtl: Gioyu elime alıpda incelemedim, inceleme videolarından/makalelerinden okuduğum kadarıyla Gioda multitouch yok, ben onların yalancısıyım. Ben beklemedim Gioyu ve Fitimi aldım, hayli hayli karşılıyor ihtiyaçlarımı ki hiç bir sıkıntım yok. Aradığım tek şey şu plastik olan yere düştüğünde falan zarar gelmemesini sağlayan kılıflardan ve bir ekran koruyucu, sadece bunları bulamadım. Telefonumu seviyorum ve bir telefondan isteyeceğiniz herşeyi karşılıyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yabik -- 13 Nisan 2011; 15:01:23 >
  • Cevap için teşekkür ederim, peki acaba düşük çözünürlükteki ekran internet kullanımında ve oyunlarda herhengi bir problem oluşturuyor mu acaba?
  • bugün şarjın 3 günü ve hala yüzde 75 dolu şarj iyi gidiyor .
  • Telefonuma asla düşük çözünürlüklü demedim :) çözünürlüğü gayet hoş ve göz yormuyor + güneşin altında bile ekranı çok rahat görebiliyorsunuz, çoğu telefon gibi ışık vurduğu an ekranı okuyamaz hale gelmiyorsunuz.
  • ekrana toz kaçma olayı can sıkmaya başladı. bir tane vardı şimdi çok küçük olsa bile 3-4 hatta 5 bile oldu. telefonu alalı 5 gün oldu 5 günde bu kadar toz giriyorsa önümüzdeki günlerde ekran komple tozla kaplanacak herhalde. tek çözümü kılıf olsa gerek. ama şimdilik kılıf ve ekran koruyucusu için beklemedeyiz.

bunun yanında bir telefondan çok fazlası. bilgisayara elimi sürmüyorum dersem yeridir.

ayrıca;

s5570'e peşin 510 lira fiyat biçen adı bende saklı olan turkcell bayiinden sonra s5670'e 544 lira diyen kadıköy CEPMARKET2'ye saygılarımı sunuyorum.

CEPMARKET2'yle karşılıklı olan BEST ELEKTRONİK de alternatifleriniz arasında olmalı. orada da fiyatı 565 lira. gönül rahatlığıyla iki dükkandan da alabilirsiniz
  • @yabik kardeş sen demedin zaten düşük çözünürlükte olduğunu Ben gio ya göredüşük çözünürlükte olduğu için kullanımda problem çıkarıp çıkarmadığını merak ettim sadece. Çünkü gio HVGA (320 x 480) fakat fit ise QVGA (240 x 320) çözünürlüğe sahip ve ekranı az da olsa daha büyük. Bu durum oyun ve net kullanımında bir problem olur mu diye sormuştum.
  • Anladım demek istediğini kardeş :) esprili bi yaklaşım yapmaya çalıştım sadece :)

şöyle diyeyim

Angry Birds oyunu --> Takılma yok, çözünürlük çok güzel
    Airport Mania oyunu --> Takılma yok, çözünürlük çok sağlam
    Skyfire Web Browser --> Her açtığım m.youtube.com videosunu çözünürlüğü gayet iyi bir şekilde izleyebiliyorum
    Facebook --> Facebook videolarını çok kaliteli bir şekilde izleyebiliyorum

yorum yapmak sana kalmış :) fakat önce bi Mediamarkt'a git ve telefonu teşhir ürünleri kısmından kullan, kullanmadan asla telefonu alma, bakarsın bizim hoşumuza giden veya göze çarpmadığı için farketmediğimiz bi özellik sana çok lazımdır ve telefonda yoktur, sonra gelipde bana kızma :)
  • bugün kies den yeni günceleme var uyarısı aldım ama bir türlü yükleyemedim
    android market gelmiş olabilir deneyen varmı
  • @yabik;
    Kardeş verdiğin bilgiler için sağolasın, en yakın zamanda deneyeceğim teli, gerçi burda (Rize) pek öyle imkanım olmuyor ama bakalım artık
  • Arkadaşlar 15 yaşındayım. İlk başlarda Htc Desire HD istiyordum. Fakat profesyonel ve iş telefonu olduğu için yaşımı aşacağını düşündüm. Sonra Samsung Galaxy Ace'e baktım, beğendim fakat onun da bazı eksiklikleri var ve fiyatı şuan için aile bütçemizi aşıyor. İnterneti yoğun olarak kullanırım. Angry Birds ve onun gibi oyunlara destek vermesi benim için çok önemli. Bir de hiçbiryerde RAM miktarını bulamadım. Ne kadardır? Fiyat olarak Nokia 5800 ile çok yakınlar ve aralarında dağlar kadar fark olduğu düşüncesindeyim. Flash benim için çok önemli değil. Gündüz kaliteli fotoğraflar çekebilmem yeterli benim için. Şimdiden teşekkür ederim. :)

550 Tl'ye değer mi? Stabil çalışır mı? Yoğun internet ve oyun kullanımı için ideal midir? Bu fiyata alınabilecek daha iyi ürünler var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doughnut -- 13 Nisan 2011; 17:16:16 >
  • @apox telefon için mi güncelleme dedi ? Kies için mi ?

@-Ertugrul- kardeşim elini aşırı şekilde kıpırdatmazsan kaliteli fotoğraflar çekebiliyorsun hiç merak etme :) Ram tam olarak 279 MB fakat ben 10 tane uygulamayı aynı anda açtığım halde hiç 240tan yukarı çıktığını görmedim ram'in, zaten görev yöneticisi sayesinde belleği sürekli temizleyip Rami hafifletebiliyoruz. Angry birds kendim oynuyorum destekliyo yani, zaten android marketteki Flash Player hariç her dosyayı destekliyor, bi şüphen olmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yabik

@apox telefon için mi güncelleme dedi ? Kies için mi ?

@-Ertugrul- kardeşim elini aşırı şekilde kıpırdatmazsan kaliteli fotoğraflar çekebiliyorsun hiç merak etme :) Ram tam olarak 279 MB fakat ben 10 tane uygulamayı aynı anda açtığım halde hiç 240tan yukarı çıktığını görmedim ram'in, zaten görev yöneticisi sayesinde belleği sürekli temizleyip Rami hafifletebiliyoruz. Angry birds kendim oynuyorum destekliyo yani, zaten android marketteki Flash Player hariç her dosyayı destekliyor, bi şüphen olmasın.

Cevabın için çok teşekkür ederim. Yukarıda sorduğum son sorulara da kısaca cevap verirsen çok sevinirim :)
  • apoxlost sen telefonla ne yapıyrsun mesela 1 günlük kullanımını anlat? 3gün fazla kullanmımusun telefonu üstlelik %75
  • 550 TL'me kıydım aldım mutluyum, daha ne diyeyim :)
    Gayet stabil, henüz kuramadığım android uygulaması yok (dediğim gibi flash dışında, onu hala araştırıyorum)
    Skyfire ile gayet "yoğun" bir şekilde telefonunun internetini (3 G hızıyla) veya wifi'ı kullanabilirsin.
    Oyun kullanımı enine geniş ekranı sayesinde kesinlikle bir zevke dönüşüyor, bilmiyorum veya ben hiç bi zaman uzun ekranlı telefonları sevemedim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yabik

550 TL'me kıydım aldım mutluyum, daha ne diyeyim :)
    Gayet stabil, henüz kuramadığım android uygulaması yok (dediğim gibi flash dışında, onu hala araştırıyorum)
    Skyfire ile gayet "yoğun" bir şekilde telefonunun internetini (3 G hızıyla) veya wifi'ı kullanabilirsin.
    Oyun kullanımı enine geniş ekranı sayesinde kesinlikle bir zevke dönüşüyor, bilmiyorum veya ben hiç bi zaman uzun ekranlı telefonları sevemedim :)

Cevapların benim için çok faydalı oldu. Teşekkür ederim :)
  • selamlar arkadaşlar bende fit aldım nette sizi buldum geldim yanınıza ....

şimdik bu telefona birşeyler yapmak gerekiyormu program yüklemek için?

verdiğiniz programları indirebileceğim bir link mevcutmu?mp3 lerimi zil sesi olarak kullanmanın tek yolu mp3 çalardan zil sesi olarak atama yapmakmı? rehber deki kişilerede fotoğraf eklemeyi bulamadım
  • Arkadaşlar bugün baya araştırdım bu telefonu. Aklıma takılan tek şey ekran çözünürlüğü oldu. Ekran gerçekten çok mu kötü duruyor? Nokia 5800 bile daha yüksek çözünürlüğe sahip. Lütfen tarafsız olarak cevap verin. Eğer ekran kötü duruyorsa almayı düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Ertugrul-

Arkadaşlar bugün baya araştırdım bu telefonu. Aklıma takılan tek şey ekran çözünürlüğü oldu. Ekran gerçekten çok mu kötü duruyor? Nokia 5800 bile daha yüksek çözünürlüğe sahip. Lütfen tarafsız olarak cevap verin. Eğer ekran kötü duruyorsa almayı düşünmüyorum.

yotubede ki videollardan bakabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanal465

apoxlost sen telefonla ne yapıyrsun mesela 1 günlük kullanımını anlat? 3gün fazla kullanmımusun telefonu üstlelik %75

öncelikle şarjın iyi gitmesi için kullanmadıgın programları açık tutma wifi 3g kullanacagın zaman aç.
    arkaplanda çalışan uygulamaları kapatacak programlar kullan advented task killer gibi.
    ekran ayarlarından ekran parlaklıgını en kısık ayar a getir . tek zararı güneş altında ekranın görünüşü azalıyor. ozaman ayarını açarsın.
    bunları yap 2 -3 gün rahat gide gider.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.