Şimdi Ara

Samsung Galaxy FİT S5670 ANA KONU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.638
Cevap
11
Favori
132.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ürünü 10 gündür kullanıyorum flash player bir türlü yükleyemedim allah rızası için birisi yarım edebilir mi .android marketten yüklemeye çalışıyorum kayıtlı telefo yok diyor başka nerden yükleyebilirin yardım......
  • Ekrana toz kaçma sorunuyla karşı karşıya kaldım. Temizleyim derken kılcal çizikler de oluştu. Çizik önleyici ve kılıfsız olmaz bu dokunmatikler..
  • telefon için uygulama indirmede ben applanet ve slideme kullanıyorum
    applanet en iyisi ücretli uygulamalarda bedava
    android market yakında açılaçak
    ekranın iç kısmına toz girmemesine bence dikkat edin
  • uygulamalar hafıza kartına atılıyor merak etmeyin
    Flash player sorununu en yakın zamanda çözcem baya araştırma yapıyorum

Kullandığınız android marketleri bizlerle paylaşın, bende şu an Slide Me ve Applanet kullanıyorum. İkiside muhteşem marketler.
  • adobe flaş player yüklemeye çalışıyorsanız .
    biraz zor çünkü işlemçi desteklemiyor . 1000 tl den daha pahalı telefonlar ancak destekliyor
  • ARKADAŞLAR TELEFONUN ŞARJI GAYET İYİ NEDEN HERKES ŞARJDAN SÖZ EDİYORKİ BAKIN SİZE TELEFONUN NOT DEFTERİNE NOT ETTİĞİM SÜRELERİ YAZICAM DEVAMI ŞARJ BİTENE KADAR BU GÜN: ŞARJ DAN GECE 00:06 DA ÇEKTİM ---SABAH 07:59 ANGRY BİRDS 15 DK OYNANDI ŞARJ HALEN FULL---ÖĞLEN 16:40 ANGRBY BİRDS OYANDI 15 DK ŞARJ HALEN FULL---17:06 ŞARJ %75 DLU 5 MSJ ATILDI---19 53 ŞARJ %75 17 MESAJ ATILDI ---20:50 ŞARJ %75 13 FOTO ÇEKİLDİ buyrun arkadaşlar şarj okdrda çabuk gitmiyor :ama ben pek tel ile konusmam oda büyük etken saygılar.... bence bu gibi telefnlarda iyi bile
  • beyler slikon ve benzeri kruyucular geldiğinde lütfen haber verin (istanbul içi) sağlun...
  • Şarjdan yana benimde sıkıntım yok sabahtan akşama kadar internetteyim, elimden hiç telefon düşmüyor sürekli mesaj atıyorum, sürekli wifi açık ve sürekli oyun oynuyorum hala telefonun şarj seviyesi %5-10 falan. Şarj muhteşem gidiyor
  • ilk günlerde şarj 1 günde bitiyordu 5-6 gün geçtikden sonra 2-3 gün gidmeye başladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: apoxlost

ilk günlerde şarj 1 günde bitiyordu 5-6 gün geçtikden sonra 2-3 gün gidmeye başladı

benim ilk günüm bu telefonu yeni aldım neden öyle olduki senin?
  • batarya,şarj vb. doldurabilir enerji türlerinin genel yapısı öyledir. İlk başlarda kullandıkça ömrü artar
  • evet arkadaşlar bence mükemmel bi telefon aldık galaxy fit bu fiyatlarda alabilecegimiz en iyi telefonlardan birisi . çogu kişi gio terçih ediyor çünkü 50 tl daha ucuz ben kamera nın 5mp oluşu beni çesbettti ve tipini de çok beyendim . ekranın genişligi gerçekten çok güzel . galaxy fit alanlara hayırlı olsun
  • katılıyorum apxlost benide kamera cezbetti :D gerçek ten haria bir telefon not defteri çok hoşuma gitti çk uzun yazılabiliyor :D gğnlük tutuyorum ayriyeten swiype mi ne bi yazı özelliği var müthiş gerçekten hayırlı olsn müthiş bişey aldık...telefon bu ifadeye uygun :D
  • telefon gerçekten çok iyi, her özelliği beni ayrı cezbetti. Kamerası, işlemcisi, ram'i, işletim sistemi, ekranı, fiyatı.

Yeni arkadaşlarımızı aramıza bekliyoruz. Flash player araştırmalarım devam ediyor, yaklaştığımı hissediyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: apoxlost

adobe flaş player yüklemeye çalışıyorsanız .
    biraz zor çünkü işlemçi desteklemiyor . 1000 tl den daha pahalı telefonlar ancak destekliyor

nee ciddi olamazsın ne yapmamız lazım en küçük flash uygulamalarınıda mı açamayacağı yani bir alternetif hiç yok mu..web sayfalarındaki küçük flash uygulamalarından bahsediyorum..
  • bulunur bi yolu. şimdilik yok diyebiliriz sadece. olmadı modifiye işletim sistemi kullanırım valla
  • flaşı desteklemiyor .
    ama bu sitelerde hiç bişey izleyemecegin anlamına gelmez skyfire web tarayıcısını yükle video ve resimlerde en iyilerden biri işini göreçektir .
  • kullandıgım ve gerekli olabilecek bikaç uygulamayı paylaşayım
    1-advanced task killer-arkaplanda gereksiz yere çalışan uygulamaları kapatmaya yarar
    2-applanet- bulabileceginiz en iyi marketlerden biri (android market hariç)
    3-skyfire -en iyi web tarayıcılarından
    4-igo- türkçe internet gerektirmeyen navigasyon
    5-talking tom -konuştuklarınızı tekrer eden kedi eglenceli olabiliyor
    6-barkot tarayıcı - barkot okutmak için
    7- rockplayer- video oynatıcı (tavsiyem )
    8-compass- pusula( lost misali kaybolurssak diye)
    9-angry birds rio- kızgın kuş
  • talking tomu nerden indirdin hangi site...
  • barkot tarayıcıdan ne taratırsam taratayım (wifi'ım açıkken) sayfa bulunamadı hatası alıyorum. hangi barkod tarayıcıyı kullanıyorsunuz acaba
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.