Şimdi Ara

Samsung Galaxy FİT S5670 ANA KONU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.638
Cevap
11
Favori
132.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sanal465

talking tomu nerden indirdin hangi site...

bir çok uygulama indirdim onun için tam emin degilim . ama bilmediginiz yerden indirmeyin bence tlf nu bozabilir
    bu uygulamaların bugün olmassa yarın indirmeniz için bir yere yükleye bilirim kendim kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: yabik

barkot tarayıcıdan ne taratırsam taratayım (wifi'ım açıkken) sayfa bulunamadı hatası alıyorum. hangi barkod tarayıcıyı kullanıyorsunuz acaba

barkot scanner di sanırım . internet gerekiyor . ayarlarınında bi sorun olmalı
  • Bir sorum olacak, wifi ve 3G vs (Paket veri, wireless falan internet bağlantısı deyince akla gelenler) kapalı olsa ve telefonun üst menüsünden sadece GPS'i açıp Navigasyon kullansak herhangi bi ücretlendirme oluyor mu ?
  • quote:

Bir sorum olacak, wifi ve 3G vs (Paket veri, wireless falan internet bağlantısı deyince akla gelenler) kapalı olsa ve telefonun üst menüsünden sadece GPS'i açıp Navigasyon kullansak herhangi bi ücretlendirme oluyor mu ?

hayır .ben igo kullanıyorum .
  • sadece GPS açıyorsunuz değil mi ? Yanlış anlamadım ? Haritalarda yüklüdür eminim. Wifi ve 3Gye gerek kalmıyo yani
  • quote:

sadece GPS açıyorsunuz değil mi ? Yanlış anlamadım ? Haritalarda yüklüdür eminim. Wifi ve 3Gye gerek kalmıyo yani

igo ve ndrive de wifi ve 3g ye gerek yok
    digerlerinde internet gerkiyor
  • igoyu hızlandırma yolu var mı ? o kadar ağır buluyo ki GPSi denemek için ta Kızılaydan açtım iGOyu Keçiörene geldim eve gircem yeni buldu GPSi. Ve çok ağır ilerliyo, senkronize hızı çok az
  • flash player için takip edebileceğim bir link var mı arkadaşlar..
  • malesef tek tek tüm siteleri gezmekten baska yapılacak bisey yok. Doğrusu Ben pek ihtiyaç hissetmiyorum fakat sizler icin arastırmaya devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yabik -- 12 Nisan 2011; 22:07:50 >
  • birde flash player alternatif bir parogram var mı acaba örnek video film izlemek değilde web sayfalarındaki küçük sekmeler butunlar tıklamak gibi..
  • ekran koruyucu bulabilen oldu mu arkadaşlar ?
  • ekran koruyucu olarak hala bir haber yok. keyam kardeşim pek anlayamadım yazdığından, skyfire web tarayıcısını kullan telefonunda, telefonda yüklü gelen "internet" yazan web tarayıcısından daha üstün, aradığın bazı şeyleri bulabilirsin.
  • merhabalar telefonu alanlara hayırlı olsun. bu ace deki ki programlar sd karta atılmama problemi bu telefonda kesin yok değil mi arkadaşlar. ona göre bende fit almayı düşünüyorum. dahili belleği çok az bu büyük bir sıkıntı olacaktır. teşekkürler. bende yeni katıldım aranıza
  • kesinlikle yok, dostum 160 mb dahili hafızası var, 1 gb uygulama yüklü bende şu an :D
  • quote:

kesinlikle yok, dostum 160 mb dahili hafızası var, 1 gb uygulama yüklü bende şu an :D

teşekkürler yabik kardeşim. gayet açık ve net cevap oldu. birde sormak istediğim hangi program yüklüdeniz en major bilinenlerden. faydalı olanlardan. çok teşekkür ederim. iyi akşamlar
  • şimdiden aramıza hoşgeldin diyorum o halde :) öncelikle baya bi oyun var ki her oyun en az 25-30 mb

ben sana herkeste olması gereken başlıcalarını yazayım
    applanet (güzel bir market uygulaması)
    adobe reader
    facebook
    twitter
    hürriyet android
    bubble (su terazisi)
    andtask (arka plan uygulamalarını gösteriyor)
    mobishield (antivirüs)
    compass (pusula)
    rock player (başarılı bir video oynatıcı)
    skyfire (çoğu flash siteyi destekleyen bir web browser, flash desteğine pek ihtiyacım yok benim fakat telefonun kendisine flash simdilik yüklenmediği için bu browser intte çok takılanlara yardımcı olabilir)
    iGO (Navigasyon programı)
    NDrive (Navigasyon)

bunlar başlıcaları, sadece navigasyonlar toplam 600 mb zaten. Umarım yardımcı olmuşumdur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yabik -- 13 Nisan 2011; 1:22:14 >
  • quote:

şimdiden aramıza hoşgeldin diyorum o halde :) öncelikle baya bi oyun var ki her oyun en az 25-30 mb

ben sana herkeste olması gereken başlıcalarını yazayım
    applanet (güzel bir market uygulaması)
    adobe reader
    facebook
    twitter
    hürriyet android
    bubble (su terazisi)
    andtask (arka plan uygulamalarını gösteriyor)
    mobishield (antivirüs)
    compass (pusula)
    rock player (başarılı bir video oynatıcı)
    skyfire (çoğu flash siteyi destekleyen bir web browser, flash desteğine pek ihtiyacım yok benim fakat telefonun kendisine flash simdilik yüklenmediği için bu browser intte çok takılanlara yardımcı olabilir)
    iGO (Navigasyon programı)
    NDrive (Navigasyon)

bunlar başlıcaları, sadece navigasyonlar toplam 600 mb zaten. Umarım yardımcı olmuşumdur :)

hemde nasıl...teşekkürler verdiğiniz cevaplar için.

• arkadaslar iki urun arasında kaldım ..gio ile fit arasında ne fark var ?? gio mu daha iyidir fit mi ? ve neden herkes gio yu alıyor ??
  • telefonu almayı düşünüyorsanız cidden çekinmenize gerek yok alırken

tek eksiği telefonun flash player desteği olmaması ki onuda sitelerin mobil görünümüyle ve skyfire problemiyle rahatlıkla hallediyorsunuz.

2. olarak gio mu fit mi sorusuna gelirsek neden fit demek istediğimi belirteyim

1.si fitin ekranı daha rahat ve dokunmatiği bana daha iyi geliyor + ekran genişliği sayesinde telefonu kullanırken gerine gerine kullanmanıza hiç bir şey engel değil

2.si fitin bataryası gerçekten muhteşem ve 600 mHZ işlemci hızıyla çok daha az batarya tüketiyor, telefonumda dün yaptığım gözlem sonucu birgün içinde toplam 3 saat oyun oynadım, 2,5 saatlik bir film izledim, telefonla konuştum, sürekli mesaj attım, gün bitti bunları yapınca. Akşam eve geldiğimde telefonda hala %10-15 şarj vardı. Sanmıyorum gionun bu kullanabilirliği vereceğini.

3.sü fitte multitouch var fakat gioda yok ki bu size tam bir iPhone havası katıyor

4.sü fitte hem XHTML tarayıcı hemde HTML tarayıcı varken gioda sadece HTML tarayıcı mevcut

5.si Fitte 5MP kamera varken GIOda 3.2

İkiside Flash Player Lite Destekliyor.

ben Fit tercih ettim ve memnunum, Gioyla Fit arasında zamanında bende gidip gelmiştim.

• cok tesekkur ederim verdiginiz bilgilerden dolayı.. cok faydalı oldu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.