Şimdi Ara

Samsung Galaxy FİT S5670 ANA KONU (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.638
Cevap
11
Favori
132.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben galaxy ace'r flash için herhangi bir yazılım yüklemedim ama dün dailmotiondan bugün youtubedan bikaç video seyrettim herhangibir problemle karşılaşmadım ne sky fire ne başka bişeye ihtiyaç yok. youtube uygulaması yok telefonda ama sesli googledan aratıyorum bulunca tarayıcıdan seyrediyorum .... sesli google gerçekten harika bi saat yazmakla ugraşmıyosunuz site isimlerini bile ordan söylüyorum tık google buluyor tikliyorum :)

android var huzur var :)
  • kies e çözüm bulamadım güncellenmiyor diger forum sayfalardaki her şeyi denedim
  • evet bende denedim güncellenmiyor benim problem de flash player i desteklememsi telefonun ama merakla ve sabırsızlıkla çıkmasını bekliyorum..
  • anlamadığım gio 25 sayfa
    fit 4 sayfa.

iki telefonu elime aldım fit daha fit durmakta ama herkes gio akın edince aklımda soru işaretleri doğmakta.

nedir bu kadar gio tercih edilme sebebi? sizce çekici klan çözünürlüğümü?
  • solo lite açamıyorum yardımcı olabilecek varmı?
    yabik pes etti galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zelcuk

anlamadığım gio 25 sayfa
    fit 4 sayfa.

iki telefonu elime aldım fit daha fit durmakta ama herkes gio akın edince aklımda soru işaretleri doğmakta.

nedir bu kadar gio tercih edilme sebebi? sizce çekici klan çözünürlüğümü?

fiyat ı başta 500 tl ye kampanyayla alınıyor . tabi artı çözünürlük . ben kameraya önem verdigim için tipinide beyendigim için fit aldım 575 e .
    550 tl ye fit alınabiliyor .
  • arkadaşlar slm bende yeni aldım fit. maşallah fit gibi ama bi sorunum var lütfen yarımcı olun ben 0.facebook kullanmak istiyorum ama ona bile kuruşum gidiyo yani paket veri tikini getirince internet kullanmasam bile kuruş gidiyo ama daha önceki tlfnumdan gitmiyordu malum zero ücretsiz eeeeeeeeee ben şimdi napam?
  • BAYA NETTE DOLAŞTIM AMA DEĞDİ. SİZE FAYDALI BULDUĞUM VE EKSERİ SORUN YÖNELTİLEN KOUNLARDA FAYDALI OLACAKTIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
    ADVANCED TASK KİLLER ÇIKTIĞINIZ PROGRAMI TAM OLARAK KAPATIR UYGULAMA ARKA PLANDA AÇIK GÖZÜKMEZ.
    APN ON/OFF WİDGET: HANİ BAZILARI SÜREKLİ KONTURUM GİDİYO SÜREKLİ İNTERNETE BAĞLANIYOR DİYOR. İŞTE YA ONU MOBİL İNTERNET UYGULAMASINA GİRİP SÜREKLİ AÇIP KAPATARAK YA DA BU PROGRAMI YUKLEYİP ANA EKRANA WİGET OLARAK TAŞIYIP AÇIP KAPATABİLİYORSUNUZ.
    EN İYİ NAVİGASYON İGO. ANCAK ÇÖZÜNÜRLÜK 240X320 OLDUĞU İÇİN RUTİN ANDROİD UYGUN İGO YÜKLEYEREK PROGRAMI KULLANAMIYORSUNUZ . APK DOSYASINI DEĞİŞTİRMEK GEREKİYOR. YUKLEYİP TAM EKRAN KULLANABİLMEK İÇİN 2-3 SAAT HARCADIM . CİDDİ OLARAK İLGİLENEN OLURSA YARDIMCI OLURUM.
    DOCUMENTS TO GO : QUİCK OFFİCE UNUZUN TAM SURUMU YENİ DOSYA HAZIRLAYIP MODİFİYE ETMEYİ SAĞLIYOR.
    İŞ CEP İŞ BANKASI TARAFINDAN CEBİNİZE GÖNDERİLEMİYOR ANCAK SİZ UĞRAŞIP İNTERNETTEN BULUP YUKLEYİP KULLANABİLİYORSUNUZ.
    TRAFFİC COUNTER: EN İYİ SAYAÇ BU BENCE NETCOUNTER EFEKTİF DEĞİL GİBİ GELDİ BANA.
    VPLAYER VİDEOLAR İÇİN YİNE WİNAMP DA MULTİFONKSİYONEL.
    ARKADAŞLAR TELEFONLA BİRAZ UĞRAŞINCA ASLINDA ANDROİDİN NE KADAR BAŞARILI VE TELEFONUNUZUN DA NE KADAR BAŞARILI OLDUĞUNU GÖRÜYORSUNUZ. İŞLEMCİ HIZI BU CİHAZA YETİYOR DA ARTIYOR.

• quote:

Orijinalden alıntı: kursad9

BAYA NETTE DOLAŞTIM AMA DEĞDİ. SİZE FAYDALI BULDUĞUM VE EKSERİ SORUN YÖNELTİLEN KOUNLARDA FAYDALI OLACAKTIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
    ADVANCED TASK KİLLER ÇIKTIĞINIZ PROGRAMI TAM OLARAK KAPATIR UYGULAMA ARKA PLANDA AÇIK GÖZÜKMEZ.
    APN ON/OFF WİDGET: HANİ BAZILARI SÜREKLİ KONTURUM GİDİYO SÜREKLİ İNTERNETE BAĞLANIYOR DİYOR. İŞTE YA ONU MOBİL İNTERNET UYGULAMASINA GİRİP SÜREKLİ AÇIP KAPATARAK YA DA BU PROGRAMI YUKLEYİP ANA EKRANA WİGET OLARAK TAŞIYIP AÇIP KAPATABİLİYORSUNUZ.
    EN İYİ NAVİGASYON İGO. ANCAK ÇÖZÜNÜRLÜK 240X320 OLDUĞU İÇİN RUTİN ANDROİD UYGUN İGO YÜKLEYEREK PROGRAMI KULLANAMIYORSUNUZ . APK DOSYASINI DEĞİŞTİRMEK GEREKİYOR. YUKLEYİP TAM EKRAN KULLANABİLMEK İÇİN 2-3 SAAT HARCADIM . CİDDİ OLARAK İLGİLENEN OLURSA YARDIMCI OLURUM.
    DOCUMENTS TO GO : QUİCK OFFİCE UNUZUN TAM SURUMU YENİ DOSYA HAZIRLAYIP MODİFİYE ETMEYİ SAĞLIYOR.
    İŞ CEP İŞ BANKASI TARAFINDAN CEBİNİZE GÖNDERİLEMİYOR ANCAK SİZ UĞRAŞIP İNTERNETTEN BULUP YUKLEYİP KULLANABİLİYORSUNUZ.
    TRAFFİC COUNTER: EN İYİ SAYAÇ BU BENCE NETCOUNTER EFEKTİF DEĞİL GİBİ GELDİ BANA.
    VPLAYER VİDEOLAR İÇİN YİNE WİNAMP DA MULTİFONKSİYONEL.
    ARKADAŞLAR TELEFONLA BİRAZ UĞRAŞINCA ASLINDA ANDROİDİN NE KADAR BAŞARILI VE TELEFONUNUZUN DA NE KADAR BAŞARILI OLDUĞUNU GÖRÜYORSUNUZ. İŞLEMCİ HIZI BU CİHAZA YETİYOR DA ARTIYOR.

kesinlikle işlemci hızı yeterli 800 olsa ne olur fiyat artar ama yine flaş desteklemez .artı kamera mükemmel çok hoşuma gitti .

• Arkadaşlar bazı application' ları yüklemeye çalıştığım zaman uygulama yüklenemedi diye uyarı veriyor. Bunu nasıl çözebilirim?
  • Arkadaşlar ben fiti hep takip ettim ama gidip ace aldım
    ilk izlenimlerimi aktarmıştım şimdi 2. izlenimlerimde sıra
    Fitle kardeş olduklarını düşündüğüm için ben bu forumu takip etmeye devam edeceğim ....

Öncelikle telefonun bikaç olumsuz yanından bahsedeyim
    Radyosu sadece 4 radyo kaydına yer veriyor tüm kanalları listelesede oradanda radyo bulmak
    sıkıntılı iş ben en az 20 kayıtlı bi radyo isterdim müzik dinleme uygulamasıda bana yetersiz geldi
    ama onuda vinamp yükleyerek hallettim vinamp gerçekten çok güzel ...
    telefonun hafızası dolu olduğunda yavaşlama oluyor ama ilk defa akıllı telefon kullanan biri olrak
    bunları dert etmiyorum

uygulama marketleri içinde en çok slide me ve applaneti beğendim telefonda applanetmarket yoktu sonradan yükledim
    ayrıca android market uygulamam yok onu yükleyemiyorumda tarayıcıdanda bi türlü oradan bişey indiremiyorum
    gmail hesabımla açsamda bu hesaba bi telf tanıtılmamış lütfen başka bi hesapla giriş yapın diyor. şimdilik bunla çok ugraşmadım

e posta yönetimini çok beğendim
    pro office suite uygulaması word dosyası oluşturmada yardımcı ama ben documents to go yu daha çok beğendim :)
    msndroid ve facebook uygulamaları çok güzel
    adobe reader uygulamasıda çok güzel
    msjlaşma ekranını çok beğendim faat bazen msj yazma kısmına tıklayınca klavye gelmiyor biraz ugraştiriyor
    bi uygulama kaldırma uygulaması yükledim buda çok faydalı ismi uninstaller
    bazen menüde göremediğimiz uygulamalarıda kaldırıyor launcher gibi
    igo 'yu daha kullanmak nasip olmadı yarım saate anca buluo diyolardı yerini ben daha yarım saat bekleme sabrı gösteremedim
    doğrusu verimli kullanılacak bir navigasyon programı bekliyorum navigon için parayla harita falan indirmek gerekiyor sanırım
    ayrıca istanbulda olanlar için ibb trafik uygulamasıda beğendiklerim içinde

Çağrı Geldiğinde Telefonu Ters Çevirerek Sesini Kısmaya yarayan bir program buldum
    bunun biraz daha gelişmişini htc lerde görmüştüm onda telefonu eline alınca sesi azalıyor ters cevirince kesiliyordu
    neyse bunla idare edeceğiz yükleyip beğenenler olursa burdan yazsınlar
    http://www.upload.gen.tr/d.php/www/8yqrep0a/Flip4Silence.rar.html
    Eklediğim Dosyadaki apk dosyasını kuruyoruz. Daha sonra menüden programı açıp karsımıza çıkan 2 uyarıyı onaylıyoruz. Sonra menüden Enable Flip4silence seçiyoruz bu kadar.

Ayrıca daha öncede yazdım ben youtube dailymotion ve facebooktaki videoları seyretmekte hiç güçlük çekmedim
    bunun için bi uygulama flsh player falanda yüklemedim acaba ace'teki 800mhz RAM midir sebebi

Sonuç olrak telefondan çok memnunum beklentimlerimi %90 karşılıyor.
    iyiki Galaxy Ace almışım diyorum ... Muhtemelen fit alsaydım ondada aynı kanı oluşacaktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: yabik

Gio başlığı altında kies probleminin çözümünü bulamadım sevgili dostum, link atman mümkün mü ?
    + Gio elime geçmedi internetteki incelemelerden yola çıkarak bir kaç şey söyledim ki bunu belirtmiştim ben onların yalancısıyım.

+ biraz salaklığımdan sanırım ama yinede söyleyeyim 20 snden uzun konuşmalar yaptığımda telefonu yanağımdan çektiğimde bile telefon kilitlenmiş olyor ve telefon kilidini açmakla uğraşıyorum, ben bunu istemiyorum sorunum bu. Telefon ben konuşurken kitlenmesin.

Telefon otomatik tuş kilidi süresini 1 dk. veya daha fazla yaparsanız 20 sn içinde kilitlenmez.

Bu arada güncelleme sorununa halen çözüm bulunamadı değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tutatochi -- 24 Nisan 2011; 14:41:02 >
  • güncelleme olayına bir çözüm gelmedi deği l mi?? arkadaşlar..belki flash yazılımı gelmiştir diye umut ediyorum da..
  • peki arkadaşlar bu telefonun mesaj sesini değiştirmenin yolu varmı duyulmuyor hiç
  • Solo lite konusunda yardımlarınızı bekliyorum hala.Uygulamayı açmak istediğimde update ve cancel seçenekleri çıkıyor açamıyorum, hata veriyor.Birçok versiyou denememe rağmen,yabik in verdiği link dahil hala çözüme ulaşamadım.Tekrar ilgilenmeniz dileğiyle,
    Teşekkürler
  • yine bi sorunum var!!! videolarımı açmıyo tlf code bulunamıyormuşş. acaba ne yapmalı mpeg4 tek mi açıyo ?
  • arkadaşlar daha öncede bu sorunumu sizlerle paylaşmıştım ama sanırım dikkat çekmemiş.Acaba sizdede kulaklıktan radyo dinlerken kulaklık üstündeki tuşa frekans değişmek için bastığınız zaman mp3 player devreye girip mp3 çalmaya başlıyormu.bu bir sorunmu yoksa samsunglarda olan bir durummu şimdiden yardımlarınız için teşekkürler..
  • Arkadaşlar ben ace aldım ama fitten pek farkı olmadığı için bikaç problemim var sizlerden yardım istiyorum
    ace ana konudanda yazdım ama arkadaşlardan bir cevap alamadım ...

Telefonu alalı 6 gün oldu ilk defa akıllı telf. kullanıyorum ama beni biraz üzüyor :)

1-Öncelikle kies bilgisayarıma yükledim ve Kies açıkken bilgisayarımın internet bağlantısını koparıyor.
    Önce cd den yüklemiştim sonradan Samsung'un sayfasından yükledim o daha kötü başlangıçta otomatik açıyor
    sildim ve şimdilik kurmayı düşünmüyorum ... zaten stabil bi şekilde kulllanamıyorum.

2-Market uygulaması telefonu aldığımda yoktu telefonda sadece slide-me vardı kendim applanet yükledim kafayı android markete taktım
    onuda yükledim. Fakat marketi açıyorum uygulamayı buluyorum yükle diyorum orda ipler kopuyor iki titreşim kapanmaya zorla derken sıfır sonuç ..
    tarayıcıdan markete giriyorum bu hesaba bağlı telf yok diyodu uğraştım bağladım. şimdi tarayıcıdan yükle diyorum yüklendi görünüyor birazdan telefona gelecek diyor ama ne gelen var ne giden :)

3-telefonun şarjı çok az gidiyor daha 24 saati tamamlayamadık wi-fi dan internet biraz oyun yarım saat arama derken tükenip gidiyor.

Bu işin bir bileni Kies ve Market sorunuma çözüm bulursa minnettar olacağım

• bugün fiti inceledim almaya karar verdim pixel çözünürlük falan filan derken umarım pişman olmam ..
  • ben bu konuya daha öncede yazmıştım
    samsung fit ve se xperia x10 mini arasında kalmıştım(kızıma telefon için)
    bugun time gittim ve her iki telefonuda inceledim ve xperia miniyi aldım çıktım aslında fit almaya girmiştim ama karşılaştırınca fikrimi değiştirdim, satıcı olan arkadas kesinlike se yi önerdi ve sebebinide söyledi
    piyasada 2 çeşit fit varmış ve genelde piyasadaki olan modeller ekran çözünürlüğü düşük olanlarmış telefonu açtık baktık hakkatende pikseller sayılabiliyor nerdeyse, fitin fiyatı 520 tl idi xperia mini ise 570 bölü 12 taksitle aldım, ilk defa android telefon kurcalıyorum, ekranı 2.6 inç olsada yeterli seviyede ve gayet akıcı. ama işletim sistemi android 2.1 olarak gözüküyor biraz araştırıp 2.2 ye yükseltirim heralde
    herkese iyi forumlar
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.