Şimdi Ara

Samsung Galaxy FİT S5670 ANA KONU (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.638
Cevap
11
Favori
132.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iGo programı yaklaşık 5-6 dk da GPSi bulmakta fakat uyduyu bulduktan sonra gerçekten muhteşem bir navigasyon cihazı. Ayrıca ücretsiz yani kontör gitmiyor.

@domitilla mutlaka kullanmadığın takdirde 3G/Edge/Wifi bağlantılarını kapat şarj kullanımını etkiler, telefon şarjım sabahtan akşama kadar oyun oynadığım halde en az 1,5 gün gidiyor. Yine değişmezse mutlaka yolla servise.

@TheLastViking bende ilk miniye baktım fakat bana 3G vs. desteği olmadığını söylediler o yüzden almadım, incelemelerini okumadım mininin fakat ben fitden çooook memnunum. Son karar senin :)
  • arkadaşlar acil yardım istiyorum benim galaxy fit servis mesajlarını ( push mesaj) almıyor bunu aktif edecek bi yer varmı şimdiden teşekkür ederim
  • hiç bir fikrim yok dostum. afedersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLastViking

şuanda samsungun kataloğuna bakıyorumda bu fit ile mini arasındaki tek fark kamera ve milimlik ekranın genişlik farkı sanırım . bir telefon alacağım birbirine benzer telefonları sürmüş piyasaya mide bulandırdı artık. benim için kameranın hiç önemi yok o zaman mini almam daha mantıklı değil mi ?

evet mini al ozaman
  • beyler telefonun bluetooth u çk yavaş acaba herkeste öylemi bide benim telefon sd kartı alıglayamıyor bazen bazende resimlere girmiyor bazen telefon kasılıyor ve 5 dk öyle kalıyor alalaı 1 ay oldu çok ta temiz kullandım ama böyle oldu sizce ne yapmalaıyım şikayet edip iyademi edeyim yoksa yenisiyle değiştirirlermi

• quote:

Orijinalden alıntı: sanal465

beyler telefonun bluetooth u çk yavaş acaba herkeste öylemi bide benim telefon sd kartı alıglayamıyor bazen bazende resimlere girmiyor bazen telefon kasılıyor ve 5 dk öyle kalıyor alalaı 1 ay oldu çok ta temiz kullandım ama böyle oldu sizce ne yapmalaıyım şikayet edip iyademi edeyim yoksa yenisiyle değiştirirlermi

bazen bnm tlfdada oluyor galerıye giriyor ama içeriği göstermiyor gir çık yapıyorum düzeliyor bence ram i cok zorluyoruz o yüzden bi sıkıntı yok bluetooth bndede yavass nokia ya göre yavas kalıyor.. navigasyon programı bulamıyorum bendee.:((((

• kardeşim ben bunu iade edip bidaha bundan almamayı düşünüyorum bu skıntı beni öldürüyor acaba geri alırmarmu telefnu electro world den aldım ram le alakası yok ram belleğini sık sık temizliyorum uygulamalrı kapatıyorum bence başka bi sorun var da bize denk geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanal465 -- 5 Mayıs 2011; 17:51:36 >
  • arkadaşlar bende fit kullanıcıyım tlfn ıle alakalı istedıgınız soruları sorabılırsınız
  • fit imi satmak istiyrum ekranın da ufak bir çizik var sizce kaça satmalıyım arkdaşlar ????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanal465 -- 7 Mayıs 2011; 10:05:20 >
  • 400 e koy giderse öp başına koy samsung piyasası bu kaç kere böyle zararına telefonlarımı sattım hepside samsung du . neden bu kadar ucuz dersen şimdi herkes yazı bekliyor yeni galaxy modelleri çıkacak birde samsung telefonları çok şık cezbedici olsada hatta android bile olsa 2. elleri ne yazıkki para etmiyor buda samsung un 2ayda 1 model çıkarmasından kaynaklanıyor.. ben bunlara rağmen inatla bugün samsung alcam ama hala mini mi fit mi karar veremedim . yoksa p503 mü
    quote:

Orijinalden alıntı: sanal465

fit imi satmak istiyrum ekranın da ufak bir çizik var sizce kaça satmalıyım arkdaşlar ????
  • arkadaslar bluetooth surekli gorunur olmuyomu yardm edin
  • SAMSUNGUN TÜM MODELLERİNİN O ŞEKILDE BLUETOOTH SEN GÖRÜNÜR YAPIYORSUN
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaNLor3n

arkadaşlar bende fit kullanıcıyım tlfn ıle alakalı istedıgınız soruları sorabılırsınız

BANA NAVİGASYON PROGRAMI LAZIM YARDIM EDEBİLECEKMİSİN VE google haritalar çok geç açılıyor wifi ile bağlı olduğunda hızlı ama 3g bağlantıda 5 dkyı buluyor bu neden acaba:?
  • Telefonu alalı 1 hafta oldu ve gerçekten çok +'sı var , 1 hafta sonra bilgisayari daha bugün açtım..
  • ya bunu alacaktım ama kafam karıştı acaba gio mu alsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: EHLiNeT

ya bunu alacaktım ama kafam karıştı acaba gio mu alsam

ilk önce senın için ne önemli onu bılmek lazım
  • quote:

quote:

Forumda okuduklarıma göre ikisi arasında pek fark yok gibi , Gio'nun Fit'e göre eksileri sadece kamerası sanırsam , bu tür telefonlardan hiç kullanmadım ama okuduklarıma göre Gio'nun ekran çözünürlüğü daha iyiymiş herhalde.Yani Gio'nun kamerası bana yeter fazlasına gerek yok dersem bu durumda Gİo almak daha mantıklı gibi heralde , ne dersiniz ?

• quote:

quote:

quote:

Forumda okuduklarıma göre ikisi arasında pek fark yok gibi , Gio'nun Fit'e göre eksileri sadece kamerası sanırsam , bu tür telefonlardan hiç kullanmadım ama okuduklarıma göre Gio'nun ekran çözünürlüğü daha iyiymiş herhalde.Yani Gio'nun kamerası bana yeter fazlasına gerek yok dersem bu durumda Gİo almak daha mantıklı gibi heralde , ne dersiniz ?

ewt gio nun ekran çözünürlüğü daha iyi bunu da internet sayfalarından gezerken anlarsın sadece fitin artısı kamera 5 mp .....bana fit hedıye gelmişti almayı dusunseydım yıne fit alırdım karizma tlfn karar senın

• hangisini alırsan al seveceksin
  • Merhabalar arkadaşlar bende uzun bir araştırmadan sonra fit almaya kara verdim.Aslında lg optimus one alacaktım ancak elimdeki telefonu 2.el olarak vereceğimden ve telefoncularda optimus bulunmadığından fit almaya karar verdim.Yalnız birkaç sorum olacak cevaplarsanız çok sevinirim.

1)Birkaç videoda izledim fit kutusundan özel kılıfı çıktı ancak okuduğum kadarıyla Türkiye'deki cihazlardan çıkmıyor.Kılıfı bulabildinizmi çünkü cihazın ölçülerinde kılıfı bulmaz zor olacak.Ve dokunmatik olduğundan ve telefonu öldüresiye kullanığımdan kılıfsız kullanamam:)

2)Oyun ve uygulamalarda sıkıntı yaşayan varmı?Angry Birds yükleyip oynayan varmı?Nette rahat takılmadan gezebiliyor musunuz?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.