Şimdi Ara

Samsung Galaxy FİT S5670 ANA KONU (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.638
Cevap
11
Favori
132.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle Merhaba arkadaş aranıza yeni katıldım. yaklaşık 1 aydır Galaxy FİT S5670 kullanıyorum biraz araştırma yaptım ve bazı özellik, oyun ve programlardan bahsetmek istiyorum, oyun:Mini Squad harika bir oyun denemenizi tavsiye ederim. program:GBlocker, kısıtlamak istediğiniz herhangi bir numarayı giriyorsunuz ve kısıtlıyorsunuz, Rockplayer kendini zaten ispatlamış, Easy Lock ise ekranı kilitliyor şöyleki telefonun yan tafında bulunan düğmeye basmıyorsunuz da ekranda bulunan ikona tıklıyorsunuz ve aynı işlevi görüyor süper.. Ben telefonu aldğımda samsungaps,S-Androidmarket,slideme,google haritalar, Qick Office programlar yüklü geldi, ayrıca hafıza kartına herhangi bir .apk uzantılı program yada oyun yüklüyorsunuz ve telefona takıyorsunuz daha sonra telefondan yükleme yapabiliyorsunuz kesinlikle, son olarak klavyede SWAP klavyesi mevcut öğrenme klavuzundan öğrenirseniz harika bir kullanımı var mesaj yazanlar çok beğenecektir, kafama takılan soru şu olacak Navigasyonu kapalı alanlarda pek kullanamıyormuyuz (Bu Navigasyondan anlamıyorum) pek bi bilgim yok aydınlatan arkadaşlardan çok teşekür ederim.(yani sim kartan kontör yada tl harcıyormu yada illada internet mi gerekiyor, yalın olarak GPS yi kullanamıyormuyuz.yanıtlayan arkadaşlardan şimdiden teşekkürler. herkese tekrar selamlar...

• kardeşim fikrini değiştirmek gibi olmasın ama benim nette yada oyun ve programlarda herhangi bir sorun yaşamadım, angrybird,Mini Squad,Meteor blitz gibi oyunları oynuyorum ve çok hızlı, nette sorun yaşamadım ayrıca bu facebook ta videoları fotoları dahi hiç sorun yaşamadan açıbiliyorum. (yalnız face'de videolara link verdilerse açamayabilsin).
  • Sağolasın kardeşim cevaplar için.Peki cihazın Benchmark değerleri hakkında bilgi verebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoUg -- 12 Mayıs 2011; 12:56:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahsiyah

Öncelikle Merhaba arkadaş aranıza yeni katıldım. yaklaşık 1 aydır Galaxy FİT S5670 kullanıyorum biraz araştırma yaptım ve bazı özellik, oyun ve programlardan bahsetmek istiyorum, oyun:Mini Squad harika bir oyun denemenizi tavsiye ederim. program:GBlocker, kısıtlamak istediğiniz herhangi bir numarayı giriyorsunuz ve kısıtlıyorsunuz, Rockplayer kendini zaten ispatlamış, Easy Lock ise ekranı kilitliyor şöyleki telefonun yan tafında bulunan düğmeye basmıyorsunuz da ekranda bulunan ikona tıklıyorsunuz ve aynı işlevi görüyor süper.. Ben telefonu aldğımda samsungaps,S-Androidmarket,slideme,google haritalar, Qick Office programlar yüklü geldi, ayrıca hafıza kartına herhangi bir .apk uzantılı program yada oyun yüklüyorsunuz ve telefona takıyorsunuz daha sonra telefondan yükleme yapabiliyorsunuz kesinlikle, son olarak klavyede SWAP klavyesi mevcut öğrenme klavuzundan öğrenirseniz harika bir kullanımı var mesaj yazanlar çok beğenecektir, kafama takılan soru şu olacak Navigasyonu kapalı alanlarda pek kullanamıyormuyuz (Bu Navigasyondan anlamıyorum) pek bi bilgim yok aydınlatan arkadaşlardan çok teşekür ederim.(yani sim kartan kontör yada tl harcıyormu yada illada internet mi gerekiyor, yalın olarak GPS yi kullanamıyormuyuz.yanıtlayan arkadaşlardan şimdiden teşekkürler. herkese tekrar selamlar...

igo my way ve ndrive internet gerektirmeden çalışan navigasyon programları.İnternette ararsan kolaylıkla bulursun..

• quote:

Orijinalden alıntı: koug

Sağolasın kardeşim cevaplar için.Peki cihazın Benchmark değerleri hakkında bilgi verebilir misiniz?

Benchmark değerlerini hiç ölçmedim, zaten ölçmeyide bilmiyorum ama telefonun kullanılabilirliği,hızı ve şıklığı benim kanaatimce araştırdığım kendi sınıfındaki nokia'lardan ve telefonlardan daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Wonderkid-

quote:

Orijinalden alıntı: siyahsiyah

Öncelikle Merhaba arkadaş aranıza yeni katıldım. yaklaşık 1 aydır Galaxy FİT S5670 kullanıyorum biraz araştırma yaptım ve bazı özellik, oyun ve programlardan bahsetmek istiyorum, oyun:Mini Squad harika bir oyun denemenizi tavsiye ederim. program:GBlocker, kısıtlamak istediğiniz herhangi bir numarayı giriyorsunuz ve kısıtlıyorsunuz, Rockplayer kendini zaten ispatlamış, Easy Lock ise ekranı kilitliyor şöyleki telefonun yan tafında bulunan düğmeye basmıyorsunuz da ekranda bulunan ikona tıklıyorsunuz ve aynı işlevi görüyor süper.. Ben telefonu aldğımda samsungaps,S-Androidmarket,slideme,google haritalar, Qick Office programlar yüklü geldi, ayrıca hafıza kartına herhangi bir .apk uzantılı program yada oyun yüklüyorsunuz ve telefona takıyorsunuz daha sonra telefondan yükleme yapabiliyorsunuz kesinlikle, son olarak klavyede SWAP klavyesi mevcut öğrenme klavuzundan öğrenirseniz harika bir kullanımı var mesaj yazanlar çok beğenecektir, kafama takılan soru şu olacak Navigasyonu kapalı alanlarda pek kullanamıyormuyuz (Bu Navigasyondan anlamıyorum) pek bi bilgim yok aydınlatan arkadaşlardan çok teşekür ederim.(yani sim kartan kontör yada tl harcıyormu yada illada internet mi gerekiyor, yalın olarak GPS yi kullanamıyormuyuz.yanıtlayan arkadaşlardan şimdiden teşekkürler. herkese tekrar selamlar...

igo my way ve ndrive internet gerektirmeden çalışan navigasyon programları.İnternette ararsan kolaylıkla bulursun..

tavsiyen için teşekkürler kardeşim.

• Şu anda 5600 kullanıyorum; bu telefonda hafıza kartındaki bir müziği zil sesi yapmak istediğimde telefon belleğine kopyalıyor. Ayrıca çalarken 1-2 saniye kısık gelen ses sonradan normale dönüyor. Bu telefonda da aynı durum söz konusu mu arkadaşlar ???
  • dün abime bu cihazı aldık.aldığımızda içinde market ve youtube uygulaması yoktu.bende aşağıda denılenlerı yaptım ve market ve youtube uygulaması yuklendı.gönül rahatlıgıyle bunu yapabılırsınız.

ANDROİD MARKETİ AÇMA:

(Bütün bu işlemlere başlamadan önce mutlaka bir gmail hesabınızın olması lazım.İstenen kısımlarda bu hesabınızı girmeniz gerek)
    Telefonunuzun arama menüsüne girip *#272*telefonunuzun imei numarası# tuşlayın.Karşınıza gelecek listeden ECT 'yi seçeceksiniz.Bunu onayladıktan sonra telefonunuz kendiliğinden kapanacak ve kısa bir süre sonra kendiliğinden açılacak ve artık android market ve youtube açılmış olacak.Bu arada telefonunuz ingilizce olarak açılacak.Telefonunuzu türkçe yapmak için settings>language and keyboard>choose language kısmına girip türkçeyi seçeceksiniz.Artık herşey tamam marketi ve youtube' yi sorunsuz olarak kullanabilirsiniz.BU İŞLEM ROOT DEĞİLDİR.DOLAYISIYLA GARANTİYİ BOZMAZ ve GERİ DÖNÜŞLÜ BİR İŞLEMDİR.Bu işlemi geri döndürmek yani marketi ve youtube'yi kaldırıp cihazı ilk günkü gibi yapmak istiyorsanız *#272*telefonunuzun imei numarası# tuşlayın.Bu defa ECT'yi değil TUR'u seçin ve onaylayın.Cihazınız kendiliğinden kapanıp açılacak ve açıldığında market youtube ve sizin yüklediğiniz bütün uygulamalar silinecek sadece galerinizdeki resim ve video gibi şeyler kalacak.(BÜTÜN AYARLARINIZ DA KUTUDAN İLK ÇIKTIĞI GİBİ OLACAK.)

Bu da market açma videosu(blindness arkadaşımız tarafından hazırlanmıştır):

http://www.youtube.com/watch?v=IYPx-M91Dnw

• ayrıca sitelerdeki videoları izleyemeyen arkadaşlar skyfire programını kursunlar %95 bütün sitelerdeki videoları oynatıyor flash nıyetine
  • allah rızası için navigasyon konusunda ayrıntılı bilgi +program indirme link verebilirmisiniz? kanser edecek bu cihaz beni kendi navigasyonunu kullanamıyorum uyduları bulamıyor....igo kurmaya çalıştım ilk kurulum ekranında yani yazıların olduğu ekranda sağ bölümde yazılar var fakat ekranı sağa doğru kaydıramadığım için kuruluma devamda edemedim. bir fikriniz varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmlocal

allah rızası için navigasyon konusunda ayrıntılı bilgi +program indirme link verebilirmisiniz? kanser edecek bu cihaz beni kendi navigasyonunu kullanamıyorum uyduları bulamıyor....igo kurmaya çalıştım ilk kurulum ekranında yani yazıların olduğu ekranda sağ bölümde yazılar var fakat ekranı sağa doğru kaydıramadığım için kuruluma devamda edemedim. bir fikriniz varmı

kurmaya çalıştıgın igo nun ekran çözünürlügü uymadıgı için ekrana sıgmıyor başka bi yama indirmen gerekiyor önceki sayfada bi link verdim orda detaylı anlatım var
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmlocal

allah rızası için navigasyon konusunda ayrıntılı bilgi +program indirme link verebilirmisiniz? kanser edecek bu cihaz beni kendi navigasyonunu kullanamıyorum uyduları bulamıyor....igo kurmaya çalıştım ilk kurulum ekranında yani yazıların olduğu ekranda sağ bölümde yazılar var fakat ekranı sağa doğru kaydıramadığım için kuruluma devamda edemedim. bir fikriniz varmı

bunu dene
    http://www.googleandroid.gen.tr/Thread-igo-yu-calistirin-240-320-de

• http://www.samsunghub.com/2011/05/16/samsung-announces-android-2-3-update-for-its-galaxy-devices/
    Bu site diyorki androidin zencefilli ekmek sürümü galaxylerin hemen hemen hepsi için çıkmış.
    Kiesi açınca yeni firmware bulundu güncellemek istermisin diyor. He diyorum. Ama atıveriyor bağlantıyı.
    Çok şükür ki şu *272* lı numarayı söylediniz yoksa kafayı yiyecektim. Şimdi talking tom ile bizim kız, fruit ninja ile bizim hatun kitleniyor. Neyse kiesin de güncellemesi çıkar yakında elbet.

• quote:

Orijinalden alıntı: chaconne

http://www.samsunghub.com/2011/05/16/samsung-announces-android-2-3-update-for-its-galaxy-devices/
    Bu site diyorki androidin zencefilli ekmek sürümü galaxylerin hemen hemen hepsi için çıkmış.
    Kiesi açınca yeni firmware bulundu güncellemek istermisin diyor. He diyorum. Ama atıveriyor bağlantıyı.
    Çok şükür ki şu *272* lı numarayı söylediniz yoksa kafayı yiyecektim. Şimdi talking tom ile bizim kız, fruit ninja ile bizim hatun kitleniyor. Neyse kiesin de güncellemesi çıkar yakında elbet.

evet android in yeni sürümü gelecekmiş . kies benide bıktırdı

• skyfire youtube adobe reader yükleyemiyorum yardımcı olurmusunuz ??
  • merhaba arkadaşlar.. ben de yepyeni bir fit kullanıcısıyım.. ve teknoloji özürlüyüm sanırım.. çok fazla şey indirme delisi olmadım hiç.. şu an için en büyük sorunum telefon rehberimdeki kişilerin soyismine göre sıralanıyo olması.. çok kurcaladık eşimle birlikte ama bulamadık :S ben bunu nasıl isme göre sıralatacam yaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: nurcank

merhaba arkadaşlar.. ben de yepyeni bir fit kullanıcısıyım.. ve teknoloji özürlüyüm sanırım.. çok fazla şey indirme delisi olmadım hiç.. şu an için en büyük sorunum telefon rehberimdeki kişilerin soyismine göre sıralanıyo olması.. çok kurcaladık eşimle birlikte ama bulamadık :S ben bunu nasıl isme göre sıralatacam yaaa

tam emin değilim ama şöyle olabilir;

rehbere girip menü tuşuna basıp; diğer>>ekran ayarları>>sırala>>verilen ad tercihini seçip bir deneyin..

Bu arada gittigidiyorda ekran koruyucu satanlar çıkmış,bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trotsky -- 19 Mayıs 2011; 0:34:13 >

• maalesef rehber düzelmedi :( aslında söylediğiniz yerden yapılması gerekiyo.. çünkü bi "aile ismine göre" bir de "verilen ada göre" sırala seçenekleri var.. ikisini de denedim ama hiç bir değişiklik olmadı :( telefonda mı sorun var acaba :(
    bir de attığım mesaj eşimin takoz telefonunda görünmüyo.. boş mesaj olarak açılıyo.. mesaj ayarlarıyla bi ilgisi var mıdır yoksa aralarında çağ farkı olan iki telefon arası uyumsuzluk mudur.. onun ki de samsung oysa...
  • arkadaşalr bu telefonu aldım. ancak daha elime geçmedi.
    bazı olumsuz şeyler duydum örneğin
    adobe flash 10,2 yüklenmiyormuş ve internetten flash oyunlar oynanamıyormuş
    gps i çok yavaşmış
    telefonu almakla hatamı yaptım bilmiyorum ama özellikleri güzeldi birde görünümü çok şık hem erkek için bayanlar içindegüzel

adobe 10,2 hiç yüklenemeyecek mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acar20 -- 20 Mayıs 2011; 22:57:23 >
  • evet bizde 4 gözle değil 8 gözle bekliyoruz flah hariç süper bir telefon bence ilerki zamanlarda çıkacak çıkması lazım..
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.