Şimdi Ara

Samsung Galaxy FİT S5670 ANA KONU (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.638
Cevap
11
Favori
132.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KarLn

Merhaba . Bende 1 aya yakın sure once galaxy fit s5670 aldım . Telefonumdan cok memnunum . Fakat guzel oyunlar yuklemek ıstıyorum . Bazı HTC markalı telefonlarda Nova , Gangster versiyonlarının HD lerını gordum . fakat benım telefonum bunları calıstırmıyor ve hata verıyor . Hd calıstırma ozellıgı yok mu acaba benim pek fazla bilgim yok . Acaaba bunlara benzer 3D grafikleri guzel savas , aksiyon oyunu nereden bulabılırım ltfen yardımcı olun . Bir de bilgisayardan market.android e gmail hesabımla gırıyorum fakat telefon bulunamadı gıbı bır hata verıyor . Ltfen yardımcı olun. Teşekkurler ...

Açtığım konudaki oyunlar belki senin telefonda çalışabilir, bir dene istersen. imzamdaki konuyu takip et.

Sakın kasmalar, virüs programından olmasın, programı sil bakalım, kasmalar gidecekmi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalci -- 25 Mayıs 2011; 14:48:23 >

• teşekkurler denıyecegım .
  • Calısmazsa FİT ıcın de bır konu acabılrmıısın oyun ve uygulama .
  • data dosyasını sd karta nasıl yukleyecegım acaba ?
  • Orijinalden alıntı: Hayalci

Sakın kasmalar, virüs programından olmasın, programı sil bakalım, kasmalar gidecekmi.

Ben daha az once yukledım programı :) daha once vardı kasmalar yuklemeden once . Programı bu konuda paylaşmıslar MOBİSHİELD die bır program . Tarama yaptım Falan filan vırus cıkmadı . Ama yuklemeden once ANGRY BIRDS fln oynuyordum. o zaman basladı . sonra hep devam ettı . ANgry bırds u sıldım hala devam edıyor . Yapacak bısey bulamadım . :F :S
  • Oyun yükleme açıklaması yazıyor üstte dikkatli oku
  • Evet Gio için koydugun uygulama ve oyunlar FİT te de calısıyor denedım . Ama telefonum hala kasıyor . bi cozum yolu bulamıyorum . Ram sıl gıbı bırsey vardı vıdeo da ızlemıstım o acaba tum oyunları mı sılıyor gorevı ne ? telefonun kasmaması ıcın ne yapabılırım ?
  • Gıo nun ekran boyutu kaç inç ?
  • quote:

Evet Gio için koydugun uygulama ve oyunlar FİT te de calısıyor denedım . Ama telefonum hala kasıyor . bi cozum yolu bulamıyorum . Ram sıl gıbı bırsey vardı vıdeo da ızlemıstım o acaba tum oyunları mı sılıyor gorevı ne ? telefonun kasmaması ıcın ne yapabılırım ?

Telefonunda menülermi kasıyor yoksa oyunlarmı, menülerde kasılma varsa, yüklü bütün programları kaldır ve telefonu yeniden başlat, rami sil demek o anda çalışan bütün uygulamarı kapatmak demek sorun yaratmaz merak etme, virüs programını kaldırmanı tavsiye ederim.

gio 3,2 inç ekran,çözünürlük 320x480 16 bittir, işlemci 800 mhz andreno 200 grafik işlemcisi mevcuttur ve ne menü nede oyunlarda kasılma vardır. 40 tane oyun yülemiştim banamısın demedi telefon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalci -- 25 Mayıs 2011; 16:25:56 >

• tmm sıldıkten sonra ne yapıım :?
  • ya farketmıo arada menu arada oyun karısık benımkı :F
    Cok uzun surmez mı herseyı sılmek ? otomatık sılme tusu varmıdır kı :?
  • Sildikten sonra kasılma oluyosa, fabrika ayarlarına al derim, programlar etkiliyor android işletim sistemini bilginiz olsun. bilmediğiniz ,sistemi etkileyecek programlar yüklemeyin. otomatik silme tuşu yok malesef sadece fabrika ayarına alırsa ne var ne yok gider telefondan hafıza kartından bişey silinmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalci -- 25 Mayıs 2011; 16:30:52 >
  • ram ı sıl dedım kasma azaldı angry birds kasmazsa bıtmıs demektır bence denıcem bı :)
  • ramı sıl dedım menu duzeldı angry bırds hala asırı kasıyo fabrıka ayarlarına donerse quıckoffice android market fln hepsi gidio mu
  • angry birds sende kasabilir, işlemci düşük olduğundan kaynaklanıyor
  • ben vıdeo olarak koyımmı daha net gorunur :)
  • Oyun menümü kasılıyor yoksa oyunun ilk bölümleri kasılıyosa bilki işlemcidendir
  • yaa işlemci dediginiz sey android in surumu deıl mı 2.2 benımkı
  • o değil, 600 mhz işlemci hızı olan.
  • oyunun ılk bolumlerı kasmıyordu hala gırsem hala kasmıo ama 20 .sevıyedeyım mesela angry bırds te kasıo hareket etmıo nerdeyse ole cok kotu oluo
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.