Şimdi Ara

Samsung Galaxy FİT S5670 ANA KONU (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.638
Cevap
11
Favori
132.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • diğer samsung android lerdede aynı sorun mevcut mu, flash sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acar20 -- 21 Mayıs 2011; 0:19:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acar20

diğer samsung android lerdede aynı sorun mevcut mu, flash sorunu

evet bi sorun degil aslında 1000 tl lik telefonlarda bile olmayabiliyor flaşh player
  • http://www.mobilhat.com/sam-sung-galaxy-ailesi-android-2-3-guncellemesine-kavustu.html burada samsung 2,3 android güncellemesinin çıktığı duyurulmuş ancak türkiyedeki kullanıcılar daha yükleyemiyormuş( linkteki kırmızı çizgiyi kaldırın)
  • quote:

http://www.mobilhat.com/sam-sung-galaxy-ailesi-android-2-3-guncellemesine-kavustu.html burada samsung 2,3 android güncellemesinin çıktığı duyurulmuş ancak türkiyedeki kullanıcılar daha yükleyemiyormuş( linkteki kırmızı çizgiyi kaldırın)

dogru güncelleme gelecek ama tr ye bir kaç ay sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: apoxlost

quote:

http://www.mobilhat.com/sam-sung-galaxy-ailesi-android-2-3-guncellemesine-kavustu.html burada samsung 2,3 android güncellemesinin çıktığı duyurulmuş ancak türkiyedeki kullanıcılar daha yükleyemiyormuş( linkteki kırmızı çizgiyi kaldırın)

dogru güncelleme gelecek ama tr ye bir kaç ay sonra

bu güncellemeden sonra flash sorunu düzelirmi dersiniz.

• dostlar montemi sevdiğim birine devrettim. ben de fitlendim
  • Dün gittigidiyordan ekran koruyucu siparişi vermiştim,bugün öğlen elime geçti.Son derece kaliteli ve kullanışlı.Ekran koruyucu arayanlara tavsiye ederim..
  • bende mekanist kampanyasından kazandım
    satısa koydum dukkanıma
    guzel telefon
    bence tek eksıgı flashı
    yanlıs anlasılmasın normal flash anımasyonları kastetmıyorum
    onun ıcın skyfıre ıs goruyor ama
    kamerada flash olmalı bence :(

htc hd2i androıd kurulu olarak kullanıyorum
    hala bunu degıstıretecek bı telefon cıkmadı
  • fazlaca inceledim aldıktan sonra, programlarla donattım vs. kısaca;

+dizayn, malzeme kalitesi ergonomi gayet iyi.
    +kamera performansı beklenilen düzeyde
    +şarj çok iyi değil de, normal kullanımda sizi 2 gün rahat götürür
    +dokunmatik hassasiyeti gayet başarılı
    +GPS kurdum gayet başarılı çalışıyor.Yani uydu bulma ve saçmalama gibi bi problemi yok.

-Tek eksi yanı bana göre ekranın tft oluşu. Pixel leri görebilir hatta sayabilirsiniz. :] buna ek olarak menüde aşağı doğru değil de sağa sola kaydırma var.

Özetle ben istediğimi bu fiyata aldım. FİYAT/PERFORMANS telefonu diyebilirim.
  • flash player ???..
  • ben mi ayar bozdum yoksa telefon kapalı iken bu telefonun alarmı çalmıyo mu ????
  • quote:

Orijinalden alıntı: nurcank

ben mi ayar bozdum yoksa telefon kapalı iken bu telefonun alarmı çalmıyo mu ????

androıd telefonlarn hıcbırı kapalıyken calmaz :(
  • Bugün bende bir galaxy fit sahibi oldum nokia kullanıcısı olarak android bu işi çok çok aşmış ancak benim telefonda konuşma sırasında hoparlörün ses seviyesi en üst seviyedeyken karşıdan konuşanın sesinde sanki cızırtı var çok hafif böyle bir sorun yaşayan var mı acaba...
  • quote:

Orijinalden alıntı: McOrco

quote:

ben mi ayar bozdum yoksa telefon kapalı iken bu telefonun alarmı çalmıyo mu ????

Böyle saçma sapan bir şey olamaz. Mutlaka böyle bir ayarın olması gerekir. sen bir sürü para ver, kapalıyken çalmasın. Bence bu konuda bir yanlışınız var
  • quote:

Orijinalden alıntı: sungur 13

quote:

Orijinalden alıntı: McOrco

quote:

Böyle saçma sapan bir şey olamaz. Mutlaka böyle bir ayarın olması gerekir. sen bir sürü para ver, kapalıyken çalmasın. Bence bu konuda bir yanlışınız var

Telefonunuz kapalıyken alarmın çalışması opsiyoneldir (sizin seçiminize bağlıdır).

Aktif duruma getirmek için; telefonunuzun alarm menüsünde, en alt kısımda bulunan “otomatik açılış” modunu “Açık” konumuna getirmeniz gerekmekte.

Bu şekilde ayarları yaptıktan sonra kaydet tuşuna bastığınız taktirde alarmınız pil takılı olduğu her durumda çalışacaktır.

yazısını bulabıldım

benım telefonum adroıdlı degıl gercekten sonradan rom kurarak kullanıyorum htc hd2 ondan kaynaklı sanırım

sizinliker icin yukarıdakı ayarı bır deneyın

• ne zamandır yapamadıgım kies üzerinden yazılım güncellemeyi az önce nasıl olduysa yapabildim .
  • Yeni sürüm de pek bi değişiklik göremedim sadece android market e girebiliyorum
  • Bende bir galaxy fit alarak aranıza katıldım..Gayet memnunum telefondan ..Ama ücretsiz ve kullanışlı bi navigasyon uygulaması bulamadım...Bu konuda yardımcı olacak biri olursa sevinirim...
  • Merhaba . Bende 1 aya yakın sure once galaxy fit s5670 aldım . Telefonumdan cok memnunum . Fakat guzel oyunlar yuklemek ıstıyorum . Bazı HTC markalı telefonlarda Nova , Gangster versiyonlarının HD lerını gordum . fakat benım telefonum bunları calıstırmıyor ve hata verıyor . Hd calıstırma ozellıgı yok mu acaba benim pek fazla bilgim yok . Acaaba bunlara benzer 3D grafikleri guzel savas , aksiyon oyunu nereden bulabılırım ltfen yardımcı olun . Bir de bilgisayardan market.android e gmail hesabımla gırıyorum fakat telefon bulunamadı gıbı bır hata verıyor . Ltfen yardımcı olun. Teşekkurler ...
  • Bir sorunum daha var arkadaşlar . İlk aldıgımda hıcbırseyı yoktu fakat bu aralar telefon sık sık kasmaya basladı . Acık uygulama bırakmıyorum ve vırus ıcın de taratıyorum . NE yapmam gerekıyor aacaba ?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.