Şimdi Ara

Samsung Galaxy FİT S5670 ANA KONU (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.638
Cevap
11
Favori
132.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kasma telin işlemciden kardeş, yapacak bişeyyok
  • ya ne malmısım ya samsung mobile dan aldım bunu adam sormustu bana fit mi istersiniz ace mı dıe ben fıt demıstım anneme fazla yuk olmasın dıe :F
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarLn

arttırılamıomu ıslemcı hızı ?

Hayır malesef, gio için performans güncelleme çıktı, angry birds de tık yok tıkanma adına çok sevindim fit için yapacak bişey yok malesef
  • samsung mobile a gıdıp degıstırmeye kalksam kabul ederler mı kı :D
  • Herkese duyurulur ! Az kullanılmış hıçbır hasaarı olmayan GALAXY FİT satılıyor ! İlgilenen iletişime geçsın :) :D
  • Ne zaman aldın ,kutu açtıysan değiştirmezlerki, istersen sat gio veya paran yeterse ace al
  • Oyun takıntısı olan, kamerasına aldanıpta FİT almayın, benden uyarması.
  • ya of ben yazın ya sony vaıo yenı bılgısayar alcam yada ipad2 sence hangısı ? ona gore fit i satcamda :D
  • Sakın ipad2 alma, kredi kartı olmadan hiçbir doğru düzgün oyun ve uygulama yükleyemezsin
  • ya zaten annem bak 5 MP kamera var dedı bunu sectık yoksa gıo yu da onermıstı adam 3 MP dıe begenmedı"ler" :F keske ACE ı secseydım sorduklarında ya :(
  • neden ınternette bıcok forumda paralı olsa halde bedavaya verılen cok guzel ıpad 2 oyunları gordum ? Off keske 800 mhz ye cıkarabılsemm
  • Sen şimdi FİT tende soğumuşsundur bedava olabilir ama onlar lite versiyon yani kısalttırmış versiyonlar, şu bir gerçek ipad2 oyunları muhteşem, değer o paraya, gerçi ucuzlarda zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalci -- 25 Mayıs 2011; 17:05:27 >
  • he ya ole oldu :D atasım gelıo :F ama ıste mhz arttırma gıbı bısı olsa
  • quote:

he ya ole oldu :D atasım gelıo :F ama ıste mhz arttırma gıbı bısı olsa

mhz yükseltme bu gibi tellerde yok zaten, sistem desteklemiyor, galaxy s ve s2 de yapıldığını gördüm ama oda sürekli değil ,test amaçlı ,uzun vadede teli mahfeder, sakın deneyip yapma telefon güme gider.
  • ya bende internet kotası dıe bısı kalmadı telefon ıcın uygun oyun yuklemekten cok merak edıorum ne akdar para gelcegını
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayalci

quote:

mhz yükseltme bu gibi tellerde yok zaten, sistem desteklemiyor, galaxy s ve s2 de yapıldığını gördüm ama oda sürekli değil ,test amaçlı ,uzun vadede teli mahfeder, sakın deneyip yapma telefon güme gider.

ya valla cok kotu durumdayım ACE hedıye etcek varsa bana cok sevınırım dostlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarLn -- 25 Mayıs 2011; 17:12:15 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hayalci

quote:

ya valla cok kotu durumdayım ACE hedıye etcek varsa bana cok sevınırım dostlar :)

GİO SATAN var gittigidiyorda, ace yi bilmem,

• face fılan varmı burdan konusmak zor oluo be ya
  • ben face kullanmıyorum, msn adresini gönder, iştteyim şu an konuşuruz saat 6 a kadar
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.