pm atamıyorum ben off ya su telefonu gıttıgıdıyora koysam sonra htc wirefire mı ne ondan alsam olur mu kı ?
Hayır oda 600 mhz, sadece GİO vE ACE aynı hızda, diğeleri kırpılmış hep.Ace alacaksan ikinci el htc desire şiddetle tavsiye ederim
yanlıs biseye tıkladım galıba kameradan tam benı ızlıceklerdı kı kamerayı elımle kapattım nasıl engellıcem su adamları tardım edın acılen vok onemlı
Listede sağ tıkla engelle de, sonra iki işaretide işaretle tamamde
msn deil su an elımlr kapatıorum kamerayı nası engellıcem baglanmalarınıı
Kameranın kablosunu kopar
Bence işlemciden dolayı kasmaması lazım.. çünkü işi grafik işlemcisi gpu yapıyor.. kasmasının sebebi dahili hafızasının aşırı dolması olabilir.. Fabrika ayarlarına dönüp ilk önce kızgın kuşları yükleyip denese.. hafızadan mı işlemcidenmi belli olur.. dahili hafızada en az 30 mb boş yer olması lazım.. yoksa menu geçişlerinde bile kasabilir..
ama laptopp off
quote:
Orijinalden alıntı: Haddat
Bence işlemciden dolayı kasmaması lazım.. çünkü işi grafik işlemcisi gpu yapıyor.. kasmasının sebebi dahili hafızasının aşırı dolması olabilir.. Fabrika ayarlarına dönüp ilk önce kızgın kuşları yükleyip denese.. hafızadan mı işlemcidenmi belli olur.. dahili hafızada en az 30 mb boş yer olması lazım.. yoksa menu geçişlerinde bile kasabilir..
Evet haklısın, fabrika ayarı dedim ama yapmadı herhalde
quote:
Orijinalden alıntı: KarLn
ama laptopp off
Bilgisayarı kapat yeniden aç
evet reset attım bılgısayara ve gectı ve 30 mb demıssınız 80 mb bosluk var
yaa ne yapsam sımdı dondursemmı fabrika ayarlarına butun android market hesap makınesıdır fln gıder mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: KarLn
yaa ne yapsam sımdı dondursemmı fabrika ayarlarına butun android market hesap makınesıdır fln gıder mı ?
Galaxy fit bilmem ama gio için gitmiyor market, eğer market yüklü geldiyse sorun olmaz. hesap makinesi gitmezki zaten.
arkadaşlar bende samsung galaxy fit var . acaba samsung wave 2 mi almalıyım ? onda da bada işletim sistemi var. Bada mı android mi iyi . birde antivirüs yüklemeli miyim ? ve hangi anti virüsü yüklemeliyim ? Adobe flash player yüklenemiyor mu ? Denedim ama olmadı :( Herkes skyfire indirin demiş ben indirdim ordan hiç açmıyo youtube da ki videoları neden indirin deniyor ?
Az önce google a ; igo.apk download dedim girdim bi siteye fakat penecere sınırına ulaşıldı.yeni pencere açılmıyor. Maksimum pencere açık falan diyo ama bi sayfa acık değil :(
Arkadaşlar media player için özllikle film felan izlemek için önerebileceğiniz bi apk varmı galaxy fit için???
HE bide bi aralar kızılötesi olan telefonlarda kumanda programı felan oluyordu acaba androidlerde böle bi uygulama ferlan varmı televizyonu frlan kumanda etmek için???
arkadaşlar merhaba bende galaxy fit kullanıcısıyım. Antivirüs programı indrimek istiyorum . Fakat barcode scanner istiyor indirmek için onu indirdim telefondan giriyorum antivirüs için tam download diyorum . Ekrana söyle bir uyarı geliyor :
Ara - Sonuç bulunamadı
Sonuç bulunamadı
Arama ipuçları : * Yazım denetimi * Daha az anahtar kelime deneyin * Farklı anahtar kelimeler deneyin diyor. Neden birşey indiremiyorum ? Birde bu flash player sorunu . Skyfire tarayıcı indirin diyorsunuz da ben dün indirip yükledim. Youtube dan hiçbişi açamadı. Kötü dediğiniz internet adlı tarayıcıdan açılıyor ama . Neden skyfire çok iyi dediğinizi anlayabilmiş değilim ?
Arkadaşlar . galaxy fit de film vs. izlemek için hangi player ı tavsiye ediyorsunuz ?
quote:
Orijinalden alıntı: galaxy fit
Arkadaşlar . galaxy fit de film vs. izlemek için hangi player ı tavsiye ediyorsunuz ?