Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Samsung Galaxy FİT S5670 ANA KONU (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.638
Cevap
11
Favori
132.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mobishield çok iyi bir antivirüs fakat merak ettiğim bişey var. İnternete girdiğimizde yada bişeyler indirdiğimizde çerezler geliyor ya . bunları da temizliyor mu otomatik olarak ? Birde samsung galaxy fit e nasıl format atacağım bilen varsa paylaşsın lütfen . Şimdiden paylaşımlarınız için teşekkürler.
  • telefonu yeni aldım biraz daha uğraşırsam çıldırıcam bir türlü bu skyfire yi yükleyemedim daha önce bu tarz bir telefon kullanmadım. ne olur yardım edin
  • quote:

orjinalden alıntı : acar20

telefonu yeni aldım biraz daha uğraşırsam çıldırıcam bir türlü bu skyfire yi yükleyemedim daha önce bu tarz bir telefon kullanmadım. ne olur yardım edin

arkadaşım bende yükleyememiştim önce. İlk önce skyfire web broser burada sayfanın altına doğruhttp://www.filesonic.com/file/87441008 adlı bir link göreceksin orayı tıkladığında indirme sayfası gelecek. Ordan download et. Sonra bunu aç uzantısı .apk olanı sd card ına at. telefona tak . ordan bul yükle .Umarım işine yarar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galaxy fit -- 29 Mayıs 2011; 0:33:11 >

• dediğim gibi dene bir de bakalım .
  • tamam usta , ama önceki kurduğum skyfire çalışıyor onu nasıl kaldırırım. aslında .4 sürümünü bulup yüklemiştim. açılması lazım değilmi videolar
  • quote:

orjianlden alıntı : acar20
    tamam usta , ama önceki kurduğum skyfire çalışıyor onu nasıl kaldırırım. aslında .4 sürümünü bulup yüklemiştim. açılması lazım değilmi videolar

Onu kaldırmak için ayarlar - uygulamalar- uygulamaları yönet - ordan skyfire i bulup kaldır de. Ama bu sadece uygulamalardan kaldırır. Sd kartından da silmek için dosyalar- orda nerde kayıtlı ise skyfire ı bulup sil. Daha sonra dediklerimi uygula .
  • yaptım kardeşim senin verdiğin linkden kurdum faceden videoya tıkladığımda flas player ın güncellenmesi gerekiyor diyor, güncellemek için tıkladığımda nedense güncelleyemiyorum
  • quote:

orjinalden alıntı :acar20
    yaptım kardeşim senin verdiğin linkden kurdum faceden videoya tıkladığımda flas player ın güncellenmesi gerekiyor diyor, güncellemek için tıkladığımda nedense güncelleyemiyorum

kardeşim youtube dan video izleyebiliyor musun ? Benim bildiğim kadarıyla bunlara flash player yüklenemiyor ki güncelleyebilsin ? Ancak küçük uygulamalarda yardımcı oluyor diye biliyorum.Fakat sen adobe flash player ı yükleyip çalıştırabildiysen burdan sende paylaş kardeşim.
  • youtubedan direk video açabiliyorum ancak facebook vs. videolarını açamıyorum. bu şekildemi çalışıyor:/ şu flash işine bir çözüm bulunsa güncelleme türkiyeye ne zman geliyor acaba. android güncellemesi gelse bile bizim telefonlarda işe yarar mı acaba flash konusunda
  • Arkadaşım şimdi ben girdim face ten bi video açtım hem telefonun üzerindeki internet adlı web tarayıcıdan hemde skyfire dan açtı. Sorun neden kaynaklı anlayamadım. Aynı programlar yüklü. Yanlış bilgilendirmek istemem seni. Çok fazla pencere açık falan olmasın. Bi reset yap istersen. Ama dediğim gibi neden kaynaklandığını çözemedim bende açıyor videoları
  • umarım bi çözüm gelir bu flash konusunda gerçekten telefonun en büyük eksikliği bu :(
  • kies telefon ile pc niz arasında veri eşitlemenizi ve yeni uygulamalar aramanızı kolaylaştırır. ben kullanmıyorum henüz. Fakat tercih edilen bi program. Yükleyin isterseniz.
  • acar20 , ben de iki defa igo yu yükledim fakat çalışmadı . sd kart takılı olduğu halde igo yu açtığımda şöyle bir mesaj verdi :
    please insert your sd card containing igo content files...
    ben çalıştıramadım kaç siteden indridim ama hiçbiri açılmadı. buradan arkadaşlara duyuralım . igo yu yükleyebilen nerden yüklediğini ve detaylarını bizimle paylaşırsa çok makbule geçer.şimdiden paylaşımlarınız için teşekkürler arkadaşlar.
  • evet , senin yazdığın uyarı çıkıyor bendede farklı sitelerden denedim gene olmadı acaba biz mi birşeyi eksik yapıyoruz
  • bilmiyorum ki eksik bişey yaptığımızı zannetmiyorum.
  • Bahsetttiğiniz sitedeki anlatımda indirdiğiniz zip' li dosyayı açın; içinden çıkan iGO klasörünü sd kartın ana dizinine kopyalayın diyor. Burada gözden kaçan bir nokta olabilir; iç içe iki tane iGO klasörü olmasın sakın. SD karta kopyaladığınız iGO klasörünü açtığınızda doğrudan içindeki leri görmeniz lazım; yoksa iGo klasörünü açtığınızda tekrar bir iGO klasörü çıkıyorsa uygun olmaz.

Ayrıca uygulamayı (apk dosyası) indirip kurdunuz mu? (240x320 ekran çözünürlüğü için olanı).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 29 Mayıs 2011; 15:58:48 >
  • evet çözünürlüğü aynı telefonla uygun, ben yeni kurdum sorunsuız çalışıyor. verdiğim linkten yeniden kurulursa sorun kalmaz daha önce bende yükleyememiştim
  • arkadaşlar . dediğiniz siteden indirmek istedim fakat üye olmamız isteniyor ? Üye olacağım fakat doğrulama kodu e-maile gelecek diyor. ve şu anda mailim açılmıyor bunu çok sık yapıyor . sn105w.snt105.mail.live.com konumundaki sunucu bulunamıyor. şöyle bir hata veriyor. Neden kaynaklı bilen var mı ? Msn son sürüm yüklü.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.