Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Samsung Galaxy FİT S5670 ANA KONU (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.638
Cevap
11
Favori
132.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar aynı siteden indirdim apk dosyasını sd card a attım . yükledim ama yine açınca aynı uyarıyı veriyor ?
  • 2 ay önce bende fit aldım ama içinden android market çıkmadı. slideme ve s android var ama market yok nasıl yükleyebilirim.
  • arkadaşlar basit gibi görünüyor . Fakat galaxy fit te tuşlar kilitli iken tuş takımı görünmüyor biliyorsunuz .Tuş takımını açmadan acil bişey olduğunda acil aramayı nasıl yapacağız bilen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayay

2 ay önce bende fit aldım ama içinden android market çıkmadı. slideme ve s android var ama market yok nasıl yükleyebilirim.

kies üzerinden güncellemelisin . biraz ugraştırabilir. applanet tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: galaxy fit

acar20 , ben de iki defa igo yu yükledim fakat çalışmadı . sd kart takılı olduğu halde igo yu açtığımda şöyle bir mesaj verdi :
    please insert your sd card containing igo content files...
    ben çalıştıramadım kaç siteden indridim ama hiçbiri açılmadı. buradan arkadaşlara duyuralım . igo yu yükleyebilen nerden yüklediğini ve detaylarını bizimle paylaşırsa çok makbule geçer.şimdiden paylaşımlarınız için teşekkürler arkadaşlar.

arkadaşım aynı sorunla 1 ay evvel ugraşmışdım . sanırsam kurdugun igo sd card daki dosyayı görmüyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: galaxy fit

arkadaşlar aynı siteden indirdim apk dosyasını sd card a attım . yükledim ama yine açınca aynı uyarıyı veriyor ?

igo hata veren arkadaşlar şuanda yüklü olmadıgı için tam adını hatırlamıyorum ama kurduktan sonra bi dosyayı sd kard daki dosyalar bölümüne yani ana dizime çıkarmalısınız
  • ama zaten sd card da dosya şeklinde olmuyo ki .apk uzantılı olduğu için kenarda android simgesi olam bişi halinde bulunuyor sd card da üzerine gelince yükle diyip yüklüyorum. fakat aç dediğimde o uyarıyı veriyor. yükleyemicem herhalde ben bu igoyu :(
  • ya arkadaşlar bu telefonun ALARMI telefon kapalıyken çalışmıyor mu beni dumuru uğrattı, alarmı kurdum , telefonu kapattım uyudum. ses seda yok. sonra telefon hem açık hem kapalı iken denedim alar kapalı iken çalışmıyor malesef
  • ustalar aranızda bu cihaza need for speed shift yükleyen var mı, ben yükledim oyun yükleniyor ancak ekranında sorun var arabalar fala siyah , sadece ışıkları gözüküyor, normal şekliyle oynayabilen var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: acar20

ustalar aranızda bu cihaza need for speed shift yükleyen var mı, ben yükledim oyun yükleniyor ancak ekranında sorun var arabalar fala siyah , sadece ışıkları gözüküyor, normal şekliyle oynayabilen var mı

ben oynadım sorun olmadı
  • arkadaşlar igo mutlaka kurulması ve kullanılması gereken bir program.
    ben de kullanabilmek için baya kasmıştım.
    öncelikle yükledikten sonra program klasörünü ana hafızadan sd karta aynı klasör adıyla taşımazsanız bahsedilen hatayı verir.
    ikincisi bu program 240x320 çözünürlük için tasarlanmamış. ben de ilk kurduğumda ekranın yarısı var yarısı yoktu. sonradan alman menşeili bir siteden 240x320 çözünürlük yamasını indirdim ve eskisini kaldırdım. süper çalışıyor.
    bu telefonun gps i yavaş filan değil benim kullandığım en başarılı cihaz, aracımla moda mod aynı hizada yol buluyor.
  • Silikon kılıf , ekrana film alan yokmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: apoxlost

Silikon kılıf , ekrana film alan yokmu

ben gittigidiyordan aldım ekran koruyucuyu.Bir bak istersen oraya..
  • Beyler kurduğum uygulamalrın yüzde 90 ı telefon hafızasına yüklenmiş. Tabi haliyle doldu. Bunu bir seçenek ayarı var mı telefonda. Ben tüm uygulamaları karta yüklemek istiyorum. Nasıl yapabilirm. İlginize teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dstrbd

Beyler kurduğum uygulamalrın yüzde 90 ı telefon hafızasına yüklenmiş. Tabi haliyle doldu. Bunu bir seçenek ayarı var mı telefonda. Ben tüm uygulamaları karta yüklemek istiyorum. Nasıl yapabilirm. İlginize teşekkürler.

-------------------------------------------------------------------------------
    Arkadaşlar, sizin için sd karta taşıma olayını kolaylaştırdım,

Tıklayın BUNU İN DİRİN
    KİES yüklü olacak bilgisayarda, çalışmıyacak bu ayarlar sırasında
    İlk önce telefondan hafıza kartını çıkarın,sonra takarsınız, usb ile pcye bağlayın telefonu, indirdiğiniz dosyanın içinde TIKLAYIN yazanı çalıştırın işlem bu kadar hafıza kartını takın ve taramaya başlayacak,tarama bitince, telefonda sd karta taşımak için telefonun menüsünden , ayarlar\uygulamalar\uygulamarı yönet i açın, listeden birini seçin orda göreceksiniz sd karta taşı deyin tamamdır. hepsini taşımıyor ama çoğunluğu taşıyor bayağı siliyor telin hafızasından.

BU ayarı yap, telde boş yer çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalci -- 5 Haziran 2011; 14:48:19 >

• Hayalci çok teşekkür ederim dostum. Sorun halloldu. Yalnız başka bir yerden denk geldim de birileri sormuş bu soruyu ve hafıza kartına yüklenebildiği söylenmiş. Ben de baktım ama öyle bir ayar göremedim. Heralde o cevabı veren kişi ekstra bir işlemden sonra olabileceğini kastetmiştir. Neyse tekrar teşekkür ederim. Yöntem çok makbule geçti vallahi.
  • Umarım çok olmuyorumdur ama bu samsung un mevcut t9 sözlüğünü gereğinden yavaş buluyorum. Şöyle t9 una kelime kaydedebileceğim türkçe harfler içeren seri bi klavye bildiğiniz var mıdır? TouchPal ı beğendim fakat kelime ekleme seçeneği yok sanırım.
  • Arkadaşlar telefonu dün aldım ve Gingerbread 2.3.4 sürümüne yükselttim..http://droidangel.blogspot.com/2011/06/procedure-how-to-flash-installupgrade.html buradan yapabilirsiniz, resimlerde herşey anlatılıyor..

Küçük bir bug mevcut, o da Linux'ta, Windows'ta Kies yüklüyse, sorun olmuyor. Bildirim Alanında USB seçeneklerine girmiyor. XDA Forumuna sorduğumda sgFit 2.3.4 gingerbread hatası olduğu bilgisi geldi..
  • Kiesde bende hala bir güncelleme yok. Nasıl olurda siz kies güncellemesini alırken ben alamıyorum ?
  • Şuanda kies üzerinden yayınlanmadı, onlar rootlanmış olanları yüklediler, ben bekleyeceğim kies üzerinden yüklesin.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.